TB0-123 dumps

[Latest Version] Free TB0-123 PDF Download with 100% Pass Guarantee

We ensures to provide the most update TB0-123 vce with the most accurate answers. We Tibco Software Certification TB0-123 dumps are the most complete and authoritative {keywords} with which one can pass the Tibco Software Certification Apr 26,2022 Latest TB0-123 pdf exam in an easy way. Preparing for Tibco Software Certification Latest TB0-123 practice TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks 5 Certification Exam exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest TB0-123 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the TB0-123 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our TB0-123 dumps.These questions are from TB0-123 free dumps. All questions in TB0-123 dumps are from the latest TB0-123 real exams.

Question 1:

Click on the Exhibit button.

Which activity will this execution transfer to if an error occurs at the CheckInventory activity?

A. IncomingOrder

B. End

C. RespondNotAvailable

D. CatchInventory

E. CatchAllOthers

Correct Answer: D


Question 2:

Which utility should you use to delete all deployed process files from a domain before using it for testing?

A. Domain Utility

B. Tester

C. AppManage

D. Migration

Correct Answer: C


Question 3:

An HTTP Receiver is overloaded and you with to throttle the number of incoming HTTP requests. What are two ways to accomplish this task? (Choose two.)

A. use the bw.plugin.http.server.minProcessors property

B. set FlowLimit on the entire engine

C. use the bw.plugin.http.server.maxProcessors property

D. set FlowLimit for the particular process

Correct Answer: CD


Question 4:

Which variable type should you use for a project connecting to multiple databases using JDBC Connections if a different set of databases is used for testing and production?

A. Process Variable

B. Global Variable

C. Job Shared Variable

D. System Variable

Correct Answer: B


Question 5:

Which Global Variable option should you check to make the Global Variable visible and configurable in TIBCO Administrator?

A. Type

B. Service

C. Deployment

D. Constraint

Correct Answer: C


Question 6:

Multiple applications and a TIBCO EMS server are in the same Administrator domain. When using a secondary domain server, which three functions are available? (Choose three.)

A. delete an application

B. create queue or topic

C. delete a queue or topic

D. purge a queue or topic

E. deploy an application

F. undeploy an application

Correct Answer: BCD


Question 7:

Click the Exhibit button.

Which two statements are valid about this process? (Choose two.)

A. An otherwise transition should be added to this process for unknown test cases.

B. This process must be restructured because it is not valid to have more than eight transitions.

C. A group placed around the Start and all Map activities can unify the error handling.

D. Because all transitions must be evaluated, there is overhead in the process.

Correct Answer: AD


Question 8:

You wish to allow a message selector to be changed at runtime. Which JMS activity should you use?

A. Get JMS Queue Message

B. JMS Topic Publisher

C. JMS Queue Sender

D. Reply To JMS Message

Correct Answer: A


Question 9:

The ActiveEnterprise Adapter Palette supports which transport types?

A. Tibrv Certified and JMS Queue

B. Tibrv Network and Tibrv Certified

C. HTTP and Tibrv Certified

D. JMS Route and JMS Queue

Correct Answer: A


Question 10:

Which three actions can be taken directly from the Project tab in the TIBCO Designer startup panel? (Choose three.)

A. Reopen Project

B. Add Users to Project

C. New Project From Template

D. Validate Project

E. New Empty Project

F. Deploy Project

Correct Answer: ACE


Question 11:

Click the Exhibit button.

You need to map the “any element” data in Activity A to a structured object in Activity B. What should you use?

A. Type Cast

B. Coercion

C. Auto-Map

D. Merge

Correct Answer: B


Question 12:

Which two methods does ActiveMatrix BusinessWorks support for storing trusted certificates? (Choose two.)

A. in a project

B. in an alias library

C. in PKCS12 format

D. in KeyStore format

E. in a design time library

Correct Answer: AE


Question 13:

What are the server options for an HTTP Connection shared resource?

A. JBOSS and HTTP Component

B. Tomcat and GlassFish

C. HTTP Component and Tomcat

D. WebLogic and JBOSS

Correct Answer: C


Question 14:

Which statement is true about how a database connection pool is created when implementing connection pooling?

A. It is created for a JDBC Connection Resource across multiple engines.

B. One is created for each JDBC Connection Resource for an engine.

C. It is created for a domain.

D. One is created for all JDBC Connection Resources for an engine.

Correct Answer: B


Question 15:

When a loaded process begins with a Start activity that requires input, what are two ways to automatically load the data when you click the Supply Input Data to Starter button? (Choose two.)

A. from a file

B. from a project

C. from a process

D. from a Read File activity

Correct Answer: CD