og0-093 pdf

[PDF and VCE] Free Share og0-093 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your The Open Group Certification og0-093 TOGAF 9 Combined Part 1 and Part 2 exam. We will assist you clear the og0-093 exam with The Open Group Certification og0-093 practice tests. We og0-093 pdf are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more og0-093 Q and As:https://www.exam2pass.com/OG0-093.html (365 QAs Dumps)
Question 1:

Which one of the following is the most relevant model for use in Phase C, Application Architecture?

A. The ARTS data model

B. The Integrated Information Infrastructure Reference Model

C. The Resource-Event-Agent model

D. The STEP framework

E. The TOGAF Technical Reference Model

Correct Answer: B


Question 2:

In Phase G, what document establishes the connection between the architecture organization and the implementation organization?

A. Architecture Contract

B. Architecture Landscape

C. Architecture Roadmap

D. Requirements Impact Statement

E. Transition Architecture

Correct Answer: A


Question 3:

When determining the requirements for enterprise architecture work in the Preliminary Phase, which of the following is not a business imperative that should be considered?

A. Business requirements

B. Cultural aspirations

C. Forecast financial requirements

D. Strategic Intent

E. Technical elegance

Correct Answer: E


Question 4:

Which phase of the ADM is an on-going activity that is visited throughout a TOGAF architecture project?

A. Architecture Change Management

B. Implementation governance

C. Migration planning

D. Preliminary Phase

E. Requirements Management

Correct Answer: E


Question 5:

Which of the following statements best describes risk management in the ADM?

A. Risk analysis is best conducted in the Architecture Vision phase so that the risk is eliminated in subsequent phases

B. Risk analysis should be carried out first in the Migration Planning phase

C. Risk analysis is outside the scope of enterprise architecture projects

D. Risk is pervasive in all enterprise architecture activity and should be managed in all phases of the ADM

E. The only risks that are within the scope of enterprise architecture are technological risks

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following best describes capability based planning?

A. A business planning technique that focuses on business outcomes

B. A business planning technique that focuses on horizontal capabilities

C. A business planning technique that focuses on vertical capabilities

D. A human resource planning technique that focuses on capable architects

Correct Answer: A


Question 7:

Which of the following is a technique recommended by TOGAF to help identify and understand requirements?

A. Architecture Maturity Models

B. Business Scenarios

C. Gap Analysis

D. Mind Maps

E. SWOT Analysis

Correct Answer: B


Question 8:

The statement, “Getting information to the right people at the right time in a secure, reliable man-ner in order to support the operations that are core to the extended enterprise” describes the concept of_____

A. Boundaryless Information Flow

B. Interoperability

C. Portability

D. Service Oriented Architecture

E. Semantic Web

Correct Answer: A


Question 9:

Which one of the following is recommended to define requirements and articulate the Architecture Vision created in Phase A?

A. Business scenario

B. Impact analysis

C. Mission statement

D. Requirements analysis

E. Solution architecture

Correct Answer: A


Question 10:

Gap Analysis is a technique used in Phases B, C, D and E. Which one of the following statements best describes the gap analysis technique?

A. It highlights areas of stakeholder concern

B. It highlights the impacts of change

C. It highlights services that are yet to be developed

D. It highlights services that are available

E. It highlights different viewpoints

Correct Answer: C


Question 11:

Which one of the following describes the practice by which the enterprise architecture is managed and controlled at an enterprise-wide level?

A. Architecture governance

B. Corporate governance

C. IT governance

D. Technology governance

E. Portfolio management

Correct Answer: A


Question 12:

Which one of the following does TOGAF Part VII recommend in order to implement an Enter-prise Architecture Capability?

A. Develop an Architecture Roadmap

B. Populate the Architecture Repository

C. Populate the Enterprise Continuum

D. Use the Architecture Development Method E. Use the Implementation Governance Phase

Correct Answer: D


Question 13:

Which one of the following is an essential aspect of architecture governance?

A. Authoring the Architecture Definition Document

B. Ensuring the compliance of individual projects to the enterprise architecture

C. Controlling the implementation and deployment organizations

D. Authoring the Communications Plan for a given architecture project

E. Conducting Business Scenarios

Correct Answer: B


Question 14:

Which one of the following describes a purpose of an Architecture Compliance review?

A. To define the capabilities of the organization

B. To communicate the technical readiness of the project

C. To evaluate the readiness of the organization to undergo change

D. To produce a new Request for Architecture Work

Correct Answer: B


Question 15:

Complete the sentence. In TOGAF, legacy systems and processes that are going to be used again in the future are considered ______

A. Architecture Building Blocks

B. Components

C. Patterns

D. Re-usable Building Blocks

E. Solution Building Blocks

Correct Answer: D


Visit our site to get more og0-093 Q and As:https://www.exam2pass.com/OG0-093.html (365 QAs Dumps)