NS0-162 study guide

Latest NS0-162 Exam NS0-162 Dumps 100% Free Download

How to pass Latest NS0-162 study guide exam easily with less time? We provides the most valid NS0-162 dumps to boost your success rate in Certified Data Administrator (NCDA) Apr 29,2022 Latest NS0-162 pdf dumps NetApp Certified Data Administrator (ONTAP) exam. If you are one of the successful candidates with We NS0-162 exam questions, do not hesitate to share your reviews on our Certified Data Administrator (NCDA) materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest NS0-162 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the NS0-162 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our NS0-162 dumps.These questions are from NS0-162 free dumps. All questions in NS0-162 dumps are from the latest NS0-162 real exams.

Question 1:

After creating several volumes, you notice that the hosting aggregates immediately show a decrease in available space.

Which volume setting would prevent this outcome?

A. space guarantee set to “volume”

B. space SLO set to “semi-thick”

C. space guarantee set to “none”

D. space SLO set to “thick”

Correct Answer: B


Question 2:

You want to prepare your ONTAP cluster and your ESXi cluster to connect NFS datastores over a 10-GbE network using jumbo frames.

In this scenario, which three configurations would accomplish this task? (Choose three.)

A. Enable jumbo frames with an MTU of 1500 for your ESXi hosts

B. Enable jumbo frames with an MTU of 9000 for your ONTAP cluster

C. Enable jumbo frames with an MTU of 1500 for your ONTAP cluster

D. Enable jumbo frames with an MTU of 9000 for your ESXi hosts

E. Enable jumbo frames with an MTU of 9216 for your switches

Correct Answer: BDE


Question 3:

Which two storage efficiency features are enabled by default on AFF systems? (Choose two.)

A. volume-level inline deduplication

B. aggregate-level compression

C. LUN-level compression

D. aggregate-level inline deduplication

Correct Answer: AD

Reference: https://docs.netapp.com/ontap-9/index.jsp?topic=/com.netapp.doc.dot-cm-vsmg/GUIDC1E3029E-1514-4579-939B-67160E849632.html


Question 4:

When you perform an upgrade using ONTAP System Manager 9.8, which two statements are true? (Choose two.)

A. The images must be manually uploaded to the cluster by using the ONTAP System Manager interface

B. The latest available images will appear in the ONTAP System Manager interface

C. The images will be automatically uploaded to the cluster by using the ONTAP System Manager interface from the NetApp Support site

D. The update history is available within the ONTAP System Manager interface

Correct Answer: BD


Question 5:

Click the Exhibit button.

You have an SVM-DR relationship as shown in the exhibit. You are given a new requirement to use SnapMirror Synchronous (SM-S) for the data volumes in NFS-SVM-01.

In this scenario, which solution is supported to enable SM-S in ONTAP 9.8 software?

A. Set up new SM-S relationships from the FAS2720 to a new destination

B. Set up NetApp Cloud Sync with a cloud broker in AWS to replicate to a new destination

C. Modify the existing SVM-DR policy to use sync mode

D. Set up new SM-S relationships from the AFF A220 to a new destination

Correct Answer: B


Question 6:

Which two types of capacity tiers are supported with FabricPool aggregates in ONTAP 9.8? (Choose two.)

A. StorageGRID Object Storage

B. S3 Object Store

C. SWIFT Object Store

D. NFS Export

Correct Answer: AB


Question 7:

Click the Exhibit button.

A Linux host with the 10.0.1.24 IP address is unable to mount the VOL_A volume using NFSv3. Referring to the exhibit, what is the problem?

A. The volume is in read-only

B. The logical interface does not allow the NFSv3 protocol

C. The host IP address does not match the export policy rule

D. The volume is not mounted in the namespace

Correct Answer: C


Question 8:

A user wants existing data in a FlexVol created in ONTAP 9.1 to be placed into a FlexGroup volume with ONTAP 9.8.

In this scenario, which two statements are true? (Choose two.)

A. Use SnapMirror to replicate data from FlexVol to FlexGroup

B. Use XCP to copy data from a FlexVol to a FlexGroup

C. You can convert the FlexVol volume to a FlexGroup volume

D. A FlexVol to FlexGroup conversion is not supported

Correct Answer: AC


Question 9:

Click the Exhibit button.

After an ONTAP upgrade, you notice that several cluster LIFs are not on their home ports as shown in the exhibit.

Which LIF option would change this outcome?

A. the failover-policy option

B. the data-protocol option

C. the subnet-name option

D. the auto-revert option

Correct Answer: A


Question 10:

A customer wants to migrate a series of LUNs from a third-party array to a FAS. In this scenario, which two tools would the customer use? (Choose two.)

A. XCP

B. NKS

C. ADP

D. FLI

Correct Answer: AD

Migrate a series of LUNs from a third-party array to a FAS.


Question 11:

Click the Exhibit button.

A user cannot save a file on an ONTAP SMB share.

Referring to the exhibit, which action allows the user to save the file?

A. Synchronize the ONTAP Cluster time to the Active Directory time

B. Let the user save the file to a writeable location

C. Set the user permission for the share to write

D. Allow the file type *.rtf in the CIFS Server fpolicy

Correct Answer: B


Question 12:

Your company requires WORM archiving of data on their ONTAP cluster. The data must not be able to be deleted even by an administrator.

Which ONTAP feature fulfills this requirement?

A. SnapVault software

B. SnapMirror software

C. SnapLock Enterprise

D. SnapLock Compliance

Correct Answer: D

Reference: http://doc.agrarix.net/netapp/doc/Archive and Compliance Management% 20Guide.pdf (9)


Question 13:

Click the Exhibit button.

You are caching on-premises ONTAP volumes into the cloud with Cloud Volumes ONTAP as shown in the exhibit.

In this scenario, which two protocols are supported? (Choose two.)

A. NVMe

B. SMB

C. NFS

D. iSCSI

Correct Answer: CD

Reference: https://docs.netapp.com/us-en/occm/pdfs/sidebar/Manage_Cloud_Volumes_ONTAP.pdf


Question 14:

Click the Exhibit button.

You have a 2-node NetApp FAS2750 ONTAP cluster. You create a new 20-GB LUN in a new 100-GB volume and write 10 GB of data to the LUN. No storage efficiencies are enabled for the volume or aggregate.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. ONTAP reports that the volume is using 10 GB of its containing aggregate

B. ONTAP reports the volume as 20% full

C. ONTAP reports that the volume is using 100 GB of its containing aggregate

D. ONTAP reports the volume as 10% full

Correct Answer: AB


Question 15:

Which two statements are true about NVMe? (Choose two.)

A. NQNs are added to namespaces

B. LUNs are mapped to initiator groups

C. Namespaces are mapped to subsystems

D. NQNs are added to subsystems

Correct Answer: CD

Reference: http://docs.netapp.com/ontap-9/index.jsp?topic=/com.netapp.doc.dot-cm-sanag/GUID52A6B6A1-61F8-4845-91CB-B13A1526CC30.html