MA0-107 vce

Free Download the Most Update MA0-107 Brain Dumps

Do not worry about that if you are stuck in the McAfee Certified Product Specialist Hotest MA0-107 pdf exam difficulties, We will assist you all your way through the McAfee Certified Product Specialist Hotest MA0-107 vce dumps McAfee Certified Product Specialist – ENS exam with the most update McAfee Certified Product Specialist MA0-107 dumps. We exam MA0-107 vce are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Mar 23,2022 Newest MA0-107 study guide McAfee Certified Product Specialist – ENS exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest MA0-107 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the MA0-107 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our MA0-107 dumps.The following questions and answers are from the latest MA0-107 free dumps. It will help you understand the validity of the latest MA0-107 dumps.

Question 1:

A hospital in another county just received a new variant of ransom ware that infected 70% of its systems. After learning the characteristics of this ransom ware, the security team wants to implement a protection policy to stop certain files from being modified and new registry keys from being created that are relevant to the ransom ware. Which of the following policies meets this requirement?

A. Exploit prevention policy

B. Block and allow list policy

C. Access protection policy

D. Firewall rules policy

Correct Answer: C


Question 2:

By using which of the following techniques does Real Protect scanner inspect suspicious files and activities on an endpoint to detect malicious patterns?

A. Machine learning

B. Intrusion prevention

C. Sandboxing

D. Static code analysis

Correct Answer: B


Question 3:

In which of the following locations are the installation log files stored by default on a Windows machine?

A. %TEMP%\McAfeeLogs

B. %PROGRAMDATA%\McAfee\Logs

C. %USERDATA%\McAfeeLogFiles

D. %PROGRAMFILES%\CommonFiles\McAfeeLogs

Correct Answer: C


Question 4:

A company\’s security posture requires the ENS firewall to be enabled; however, the team is unsure of communication flows in the environment. In which of the following modes should the ePO administrator deploy the firewall policy to achieve flow awareness?

A. Adaptive Mode

B. Interface Mode

C. Enforce Mode

D. Observe Mode

Correct Answer: B


Question 5:

Which of the following server roles has a McAfee-defined policy bundled with the product?

A. Exchange

B. Internet Information Services (IIS)

C. Active Directory

D. SQL

Correct Answer: B


Question 6:

While tuning the firewall policy, the ePO administrator notices unauthorized traffic is being initiated by a file transfer utility application. If this is a recently approved application, in which of the following locations should this be configured to allow FTP traffic only with this application?

A. Add a new rule within the Access Protection policy to block port 21 and exclude the executable for the software.

B. Put a new rule in the Exploit Prevention policy to include the executable for the software for additional protection.

C. Exclude the process associated with the software within the On Access Scan policy\’s Low-Risk Processes section.

D. Create an allow rule within the Rules policy for inbound/outbound on port 21 and the executable for the software.

Correct Answer: A


Question 7:

A user navigates to a new website that has not been rated by ENS Web Control yet. In which of the following ways will ENS Web Control handle this request by default?

A. Delete

B. Block

C. Allow

D. Warn

Correct Answer: C


Question 8:

In Web Control, “Enable Web Category blocking of restricted content” is enforced. Which of the following describes the result if a user enters a restricted site?

A. The color is gray, and access is denied.

B. The pop-up color is red, and access is denied.

C. The color is orange, and access is denied.

D. The pop-up color is blue, and access denied.

Correct Answer: C


Question 9:

If the ePO server\’s access to the Internet is allowed, which of the following options would the administrator have to check in the McAfee ENS Migration Assistant extension?

A. Software Manager

B. Server Client Package Install

C. Master Repository

D. Workstation Client Package Install

Correct Answer: C


Question 10:

The network operations team has configured the company\’s VPN connector to deny connectivity if virus scan definitions are older than seven days. In order for a user to immediately meet the VPN connector\’s policy, which of the following should the administrator enable?

A. Managed custom tasks

B. “Update now” button

C. Default client update task schedule

D. Proxy server

Correct Answer: A


Question 11:

Which of the following describes the role of a cloud-based Real Protect scanner?

A. It sends environmental variables to the cloud for analysis.

B. It sends potentially malicious code to the cloud for analysis.

C. It sends behavior information to the cloud for analysis.

D. It sends personally identifiable information to the cloud for analysis.

Correct Answer: B


Question 12:

An administrator wants to know how many machines have exploit prevention enabled. Which of the following dashboards installed with ENS should the administrator look at?

A. Endpoint Security: Environmental Health

B. Endpoint Security: Threat Behavior

C. Endpoint Security: Content Status

D. Endpoint Security: Installation Status

Correct Answer: C


Question 13:

The security team wants to schedule an on-demand scan to run at noon every day for all workstations. However, the team would like to ensure system performance is not impacted because users may be working. Which of the following is a system utilization setting that meets this criteria?

A. Below normal

B. Low

C. Scan only when the system is idle

D. Normal

Correct Answer: D


Question 14:

A user goes to four different websites, each with a different rating. One of the four sites is blocked and unable to be accessed. Using default configuration to determine the rating, which of the following ratings does this site have?

A. Gray

B. Red

C. Yellow

D. Green

Correct Answer: A


Question 15:

A security technician is configuring the exploit prevention policy. Based on best practices for critical servers, which of the following severity levels should the technician configure signatures to block after a requisite period of tuning?

A. Low

B. High

C. Informational

D. Medium

Correct Answer: B