JN0-211 vce

[Newest Version] Free Geekcert Juniper JN0-211 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

I have already passed Juniper JNCIA-Cloud Latest JN0-211 vce dumps certification exam with a very high score! Do you want to know what is my secret of success? The answer is Geekcert JNCIA-Cloud Jan 15,2022 Latest JN0-211 practice exam VCE! Geekcert provides all JNCIA-Cloud Hotest JN0-211 pdf dumps new questions in their latest dumps! Choose them as your partner, then you’ll pass the Latest JN0-211 study guide Cloud-Associate (JNCIA-Cloud) certification exam very easily.

Geekcert – best JN0-211 training and certification computer-based-training online resources. Geekcert: best JN0-211 certification material provider are cheapest in the market! Geekcert JN0-211 dumps free download. association of certification JN0-211 exam resources – Geekcert. free and latest Geekcert exam questions | all Geekcert latest microsoft, vmware, comptia, cisco,hp ,citrix and some other hot exams practice tests and questions and answers free download!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-211 preparation materials from Juniper Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/jn0-211.html

The following are the JN0-211 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-211 dumps.Questions and answers from JN0-211 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full JN0-211 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

According to the juniper network, what is the recommended external routing protocol for the underlay network?

A. IS-IS

B. EGP

C. OSPF

D. BGP

Correct Answer: D


Question 2:

Which two capabilities are supported with the cSRX firewall?(choose two)

A. IPS

B. routing instances

C. chassis clustering

D. Layer 2 deployment

Correct Answer: AB


Question 3:

Which cloud CPE component manages the end-to-end path from the CPE to the central office or to another CPE?

A. service orchestration

B. infrastructure orchestration

C. physica telco cloud infrastructure

D. virtual network functions

Correct Answer: A


Question 4:

What are two objectives of SDN?(choose two)

A. centralization of control plane

B. physical separation of the control plane from the data plane

C. centralization of the forwarding plane

D. centralization of the services plane

Correct Answer: AB


Question 5:

What is an advantage of the Junos Telemetry Interface(JTI) over SNMP?

A. JTI can pull data more frequently

B. JTI always transfers data over HTTP

C. JTI never transfers data over UDP

D. JTI can push data more frequently

Correct Answer: D


Question 6:

You have 100 small branch offices around the world. You must use a single pane of glass to monitor EX Series devices for port status, ports exceeding maximum bandwidth, ports with maximum errors, and ports with maximum packet loss.

In this scenario, which product would satisfy the requirement?

A. Contrail SD-WAN

B. Contrail SD-LAN

C. Contrail Networking

D. Contrail Cloud

Correct Answer: A


Question 7:

Which two statements are correct about the NFV framework?(Choose two)

A. The NFV framework is defined by ANSI

B. The NFV framework is defined by ETSI

C. The NFV framework enables horizontally scalable deployments of services

D. A spine and leaf implementation is an example of the NFV framework

Correct Answer: BC


Question 8:

What are two examples of SaaS? (Choose two)

A. Amazon Web Services

B. SalesForce

C. Google Apps

D. IBM Cloud

Correct Answer: AB


Question 9:

Which two Juniper devices are used as a CSO CPE devices? (Choose two.)

A. SRX

B. NFX

C. QFX

D. MX

Correct Answer: AB


Question 10:

What are two characteristics of Juniper\’s Connected Security Solution? (Choose two.)

A. manual secure policy control

B. dynamic VPN connections

C. centralized management

D. enforcement everywhere on the network

Correct Answer: CD


Question 11:

Which two statements are true about virtualized platforms? (Choose two.)

A. The vSRX must have two vCPU dedicated to the vCP

B. The vMX used separate VMs to host the vCP and vFP

C. The vSRX must have one vCPU dedicated to the vCP

D. The vMX uses one VM to host the vCP and vFP

Correct Answer: BC


Question 12:

You are responsible for optimizing a global MPLS WAN. You must determine the optimal MPLS forwarding paths and automate the provisioning of the forwarding paths into the network.

Which Juniper Networks SDN solution will satisfy the requirements?

A. NorthStar Controller

B. Policy Enforcer

C. Contrail

D. Network Director

Correct Answer: A


Question 13:

Which two benefits does the Junos Telemetry Interface(JTI) provide in an AppFormix architecture? (Choose two.)

A. JTI enables you to deploy security policies to vSRX devices

B. JTI uses a push model to deliver data asynchronously

C. JTI enables you to collect and export data from resources such as firewall filters

D. JTI uses an SNMP pull model to eliminate additional processing

Correct Answer: BC


Question 14:

Devices in your data center have become unwilling participants of botnet attacks. In this scenario, which security technology should you use to stop this behavior?

A. Policy Enhancer

B. Sky ATP GeoIP threat protection

C. Sky ATP CandC threat protection

D. IPsec

Correct Answer: C


Question 15:

Which statement is true regarding an OpenFlow controller-based software defined network?

A. The forwarding plane of each device in the network is programmed by the controller

B. The control plane of each device in the network is instantiated by the controller

C. The SDN controller pushes configuration files to each device in the network using RESTful APIs

D. The forwarding plane of each device in the network is managed by the device

Correct Answer: A