jn0-1361 pdf dumps

[PDF and VCE] Free Share jn0-1361 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

How to pass jn0-1361 exam easily with less time? We provides the most valid jn0-1361 dumps to boost your success rate in Juniper Other Certification jn0-1361 Service Provider Design Specialist (JNCDS-SP) exam. If you are one of the successful candidates with We jn0-1361 vce, do not hesitate to share your reviews on our Juniper Other Certification materials.

Download more jn0-1361 exam questions and answers on:https://www.thriamdigitomation.com/jn0-1361.html (65 QAs Dumps)
Question 1:

Exhibit:

You work for service provider B that wants to implement a hot potato routing policy on the network so that router C uses link C-A to reach service provider A\’s advertised routes and router D uses link D- B to reach Service Provider A\’s advertised routes Currently traffic from router C is traversing the core to exit the network on router B . Referring to the exhibit, what are two design actions that would satisfy the requirements? (Choose two.)

A. Implement BGP-ORR

B. Configure new IBGP neighbors between routers C and A and routers D and B

C. Implement BGP-LS

D. Configure the route reflector to send multiple copies of a route learned from different IBGP peers to its clients.

Correct Answer: BD


Question 2:

Your customer is paying for traffic prioritization and you must ensure that all traffic from their 172.27.

10.0/24 network receives top priority through your network.

Which action will satisfy this requirement?

A. Apply a behavior aggregate classifier to the egress interface.

B. Apply a custom rewrite rule to the ingress interface.

C. Apply a multifield classifier to the ingress interfaces.

D. Apply a custom scheduler map to the ingress interface.

Correct Answer: C

We would need MF to match the address and set the forwarding class.


Question 3:

Your WAN links are on a VPLS service from a single service provider. You must verify device configuration power and status in the event of a service outage. Which two actions provide out-of-band management to your edge routers? (Choose two)

A. Place management traffic on a separate VLAN on the VPLS service

B. Connect each Ethernet management interface to a dedicated switch with traffic routed on its own subnet on the VPLS service

C. Connect each Ethernet management interface to a dedicated switch with its own WAN connection.

D. Connect each serial management port to a console server with a cellular Internet connection

Correct Answer: CD

https://www.wti.com/t-remote-console-and-power-management-for-juniper-switches-and- routers.aspx


Question 4:

Exhibit: Which routing protocol design will accomplish these goals?

A. Enable a full mesh of IBGP sessions between the routers in ISP B.

B. Redistribute the BGP routes learned from ISP A into the OSPF instance running in ISP B.

C. Configure static routes to ISP A on each router within ISP B.

D. Configure each router in ISP B to peer with a par of route reflectors.

Correct Answer: D


Question 5:

Which security implementation does Juniper Networks recommend for all core routers in a service provider network?

A. intrusion and detection prevention

B. unified threat management

C. application firewall

D. stateless loopback firewall filter

Correct Answer: D


Question 6:

What are three components of a class-of-service scheduler? (Choose three.)

A. transmit rate

B. forwarding class

C. queue priority

D. delay buffer size

E. policing rate

Correct Answer: ACD

Junos OS schedulers allow you to define the priority, bandwidth, delay buffer size, rate control status, and RED drop profiles to be applied to a particular queue for packet transmission


Question 7:

You are designing a multi-site data center environment with data center interconnects between sites. Which two statements are true in this scenario? (Choose two. )

A. VPLS can be used to interconnect the multiple sites.

B. EVPN with VXLAN can be used to interconnect the multiple sites.

C. The data centers must be connected with a full mesh design.

D. All data centers must be in the same Layer 2 broadcast domain and subnet.

Correct Answer: AB


Question 8:

Your customer\’s WAN edge connects to two service providers SP-A and SP-B. The customer is advertising a single /22 subnet to both service providers through EBGP peering sessions. The customer wants to influence inbound traffic to the advertised /22 destination prefix so that it passes through SP-A when both paths are operational. Which action meets the customer\’s requirement?

A. Advertise the prefix to SP-A with a lower MED value than that sent to SP-B.

B. Advertise the prefix to SP-B with an origin of unknown.

C. Advertise the prefix to SP-B with a lower MED value than that sent to SP-A.

D. Advertise the prefix to SP-A with an origin of unknown.

Correct Answer: A

https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/med-attribute.html


Question 9:

Which Juniper Networks platform automates the orchestration of compute, storage, and networking resources to create and manipulate OpenStack clouds?

A. NorthStar

B. Contrail

C. WANDL

D. RingMaster

Correct Answer: B


Question 10:

Your customer wants an MPLS-based L3VPN service between multiple remote locations. Which two statements are true regarding the customer\’s WAN edge devices? (Choose two )

A. They must have EBGP configured.

B. They require routes for all remote sites.

C. They must have MPLS configured.

D. They require IP connectivity with the PEs.

Correct Answer: BD


Question 11:

Your customer wants to use NorthStar to communicate with network devices and acquire the MPLS topology. Which protocol is recommended for this purpose?

A. PIM-SSM

B. OSPF

C. BGP-LS

D. ISIS

Correct Answer: C


Question 12:

You are asked to design a DDoS prevention system to help mitigate denial-of-service attacks that target your customers. The management group wants to know the effect FlowSpec may have on current network operations if it is implemented as a solution. In this scenario which two statements are correct? (Choose two )

A. FlowSpec can block traffic based on stateful flow information.

B. FlowSpec can block traffic based on the source address.

C. FlowSpec requires Jflow implementation and licensing.

D. FlowSpec can block traffic based on the destination address.

Correct Answer: BD


Question 13:

Exhibit: Referring to the exhibit which type of IPsec VPN should be used to create the desired topology?

A. AutoVPN

B. fully meshed VPN

C. Group VPN

D. hub-and-spoke VPN

Correct Answer: C


Question 14:

Your customer is deploying a multi-tenant data center and needs help with the WAN edge design. What are two main design considerations for this environment? (Choose two)

A. support for Virtual Chassis Control Protocol

B. support for unified threat management

C. support for Network Address Translation

D. support for data collection and analysis

Correct Answer: CD


Question 15:

Which statement is correct regarding classifiers in CoS?

A. Classifiers are used to route traffic between routing instances.

B. Classifiers are used to define the transmit rate for forwarding classes.

C. Classifiers are used to separate traffic into different forwarding classes.

D. Classifiers are used to change DiffServ values on outgoing packets.

Correct Answer: C


Download more jn0-1361 exam questions and answers on:https://www.thriamdigitomation.com/jn0-1361.html (65 QAs Dumps)