HPE6-A29 dumps

Geekcert HP HPE6-A29 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

There is no need to worry about the difficulties on the Aruba Certified Mobility Professional (ACMP) Latest HPE6-A29 pdf exam preparation. Geekcert will assist you pass your Aruba Certified Mobility Professional (ACMP) Latest HPE6-A29 vce dumps exam with up to date Jan 14,2022 Hotest HPE6-A29 exam questions Aruba Certified Mobility Professional 6.4 PDF and VCE dumps. Geekcert provides the most update real Aruba Certified Mobility Professional (ACMP) Latest HPE6-A29 free download exam preparation material, covering each and every aspect which real Aruba Certified Mobility Professional (ACMP) Latest HPE6-A29 study guide exam requires. We ensure you 100% success in Aruba Certified Mobility Professional (ACMP) Latest HPE6-A29 free download exam.

Geekcert expert team is will help you to get all HPE6-A29 certifications easily. Geekcert | HPE6-A29 certification materials | videos | study guides. try Geekcert free demo of HPE6-A29 exams and so on. as a leading HPE6-A29 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A29 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe6-a29.html

The following are the HPE6-A29 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A29 dumps.We have sample questions for HPE6-A29 free dumps. You can download and check the real questions of updated HPE6-A29 dumps.

Question 1:

Which configuration item accepts named VLANs as a parameter? (Select three )

A. RADIUS Server attributes for role derivation

B. Authentication Server attributes for server derivation

C. User Role for single VLAN

D. Port trunk configuration

E. Firewall session rule

Correct Answer: ABC


Question 2:

Which AP Group configuration feature should be enabled on an Aruba Mobility Controller to support client last roaming?

A. Fast BSS Transition

B. Client Match

C. Fast Connect

D. Fast Adaptive Transition

Correct Answer: A


Question 3:

An administrator implements a WLAN virtual AP (VAP) to authenticate employee access on Aruba Mobility Controller in a master-local topology. However, when testing wireless access from a Windows client the administrator sees the pop-up window show in the exhibit:

What should the administrator do to solve this problem?

A. Add a client certificate from the same CA used to obtain the controller\’s certificate on the Windows client.

B. Add the root certificate for the corresponding controller identity certificate on the windows client.

C. Configure the client\’s certificate as a trusted certificate on the Windows client.

D. Define the controller\’s certificate as a trusted certificate on the windows client.

Correct Answer: A


Question 4:

An administrator plans to deploy a Remote AP (RAP) for a new branch office. The AP Group will have one Virtual AP (VAP) profile for guests and one VAP profile for employees. All employee traffic will be sent to the corporate office. The guest traffic should be forwarded directly to the internet from the RAP.

Which RAP operating mode should the administrator configure for the guest VAP?

A. Bridge

B. Tunnel

C. Source NAT

D. Split-Tunnel

Correct Answer: D

Explanation: http://www.airheads.eu/aruba/attachments/aruba/Aruba- VRDs/44/1/Aruba RAP VRD.pdf


Question 5:

What does an AP in Hybrid Spectrum mode do?

A. Puts the selected band in spectrum mode and services clients on the other band.

B. has all Aps in AP-group scan home channel and service clients.

C. countries to serve clients as an AP while it scans and analyzes traffic

D. makes the AP a spectrum monitor, but does not affect other Aps in the AP-group.

Correct Answer: B


Question 6:

Refer to Exhibit: A company deploys centralized licensing with centralized licensing redundancy. An administrator verifies that the centralized licensing is operational. Local controllers obtain licensing from the centralized license servers. The current network environment consists of:

*

79 Aps connected to the three local controllers.

*

64 Aps connected to the 3600 controller.

*

15 Aps connected to the two 7010 controller.

The activity and standby license servers were inadvertently connected to the same power source. The power source fails one day. The administrator then adds a newly purchased AP to the network while the license servers are still down. The

new AP then boots up and attempts to connect to the 3600 local controller.

What happens to this AP?

A. The 3600 uses the hardware-based AP license to allow the AP to associate to the controller.

B. the 3600 fails to obtain the correct licensing and will not allow the AP to associate to the controller.

C. the 3600 uses its own local software licensing to allow the AP to associate to the controller.

D. The available license count is reset and the 3600 obtains the correct licensing from the new active licensing server.

Correct Answer: A


Question 7:

An administrator installs a new Remote AP (RAP) at a branch office. This RAP will connect to the corporate office\’s Aruba Mobility Controller in the DMZ from across the internet. The administrator will need to make some rule changes on the firewall to allow for this connectivity.

Which protocol or protocols will the administrator have to permit on the firewall for the RAP to successfully connect to and send users wireless 802.1x data to the corporate office?

A. IPSec/NAT-T and PAPI, but not GRE

B. GRE, but not IPSec/NAT-T or PAPI

C. IPSEC/NAT-T, but not GRE or PAPI

D. PAPI and GRE, but not IPSec/NAT-T

Correct Answer: D


Question 8:

As an administrator user which type of role based management users can be created on Aruba controllers that have no access to CLI commands?

A. Supporting-Generation user

B. Maintenance user

C. network-operation user

D. Airwave Management user.

Correct Answer: C


Question 9:

Which description of the adaptive Radio Management (ARM) spectrum Load Balancing feature is accurate? (Select two) A. It is enabled by default.

B. It only affects the association of new clients.

C. It is available only on 5GHz radios.

D. It is disabled by default.

E. It is available only on 2.4 GHz radios.

Correct Answer: BD

Explanation: http://www.arubanetworks.com/techdocs/ArubaOS_60/UserGuide/ARM.php


Question 10:

An administrator configures a Virtual AP (VAP) profile for an AP Group Which profiles must the administrator reference in the VAP configuration so that the VAP is functional and the WLAN can be used to connect wireless users to the network? (Select two.)

A. AAA

B. Radio Settings

C. SSID

D. VLAN Profile

E. System Profile

Correct Answer: AC

http://www.arubanetworks.com/techdocs/ArubaOS_64_Web_Help/Content/ArubaFrameSty les/VirtualAPs/Virtual_AP_Profiles.htm


Question 11:

What does Adaptive Radio Management (ARM) allow controllers to provision?

A. Optimal channels and power settings for Aps

B. lower power when unauthorized Aps are detected

C. configured radio bands

D. radio type of the AP

Correct Answer: A


Question 12:

An administrator sets up a captive portal tor guest access with these specifications:

*

VLAN 18 for the guest users will terminate on the controller and will not extend into the corporate network.

*

Aps that advertise the guest SSID will tunnel traffic to the controller, and the controller will authenticate the users.

*

Once the users are authenticated, the user traffic will be translated to a different VLAN before it is forwarded to the corporate network to reach the internet.

When the administrator sets up this solution, the users fails to see the captive portal web page for authentication and cannot access the internet. The administrator determines the problem is that the guest VLAN does not have any ports associated to it on the controller.

Which CLI command should the administrator implement to resolve the issue?

A. interface vlan 19 no shutdown

B. vlan 18 operstate up

C. vlan 18 enable

D. interface blan 19 operstate up.

Correct Answer: D


Question 13:

An administrator purchases some new Aps for branch offices. Currently the Aps at the branch offices connect to local Aruba Mobility Controller at the corporate office across a private WAN. The network is managed with the Aruba AirWave management platform. The administrator wants to ensure that when the new Aps are plugged in and booked up the Aps can automatically discover and register with the AirWave server and obtain AP Group configuration.

Which Aruba tool should the administrator use?

A. Clearpass

B. Activate

C. Central

D. Meridan

Correct Answer: A


Question 14:

An administrator currently has one Aruba Mobility Controller in the network. Because of the company\’s rapid growth, the administrator plans to purchase three additional controllers that will be configured in a local operating mode. The administrator wants to protect the messages between the existing master controller and three local controllers.

Which Aruba Mobility controller feature needs to be configured to provide this protection?

A. Control Plane Security (CPSec)

B. Domain controls

C. IPSec tunnels

D. Digital certificates

Correct Answer: C

Topic 2, Main Pool Questions Set B


Question 15:

Which ARM feature addresses the issue of sticky clients by moving clients to associate to APs with better 802.11 signal quality?

A. Co-Channel interference mitigation

B. Airtime Fairness

C. ClientMatch

D. Coordinated access to a single channel

E. Band Steering

Correct Answer: C