HPE2-E75 vce

[PDF and VCE] Free HPE2-E75 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest HPE2-E75 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the HPE Sales Certified May 24,2022 Latest HPE2-E75 study guide Selling HPE Edge-to-Cloud Solutions (2021) exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE2-E75 dumps. With We latest HPE2-E75 real exam questions, you’ll pass the HPE Sales Certified Latest HPE2-E75 pdf Selling HPE Edge-to-Cloud Solutions (2021) exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE2-E75 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE2-E75 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE2-E75 dumps.The following questions and answers are from the latest HPE2-E75 free dumps. It will help you understand the validity of the latest HPE2-E75 dumps.

Question 1:

You have identified a potential hybrid IT prospect. In your next conversation, you learn that the customer has just started to virtualize the data center. The customer wants to make the data center more agile with private cloud services. Which approach should you take with this customer?

A. Take a services-led approach to transform the customer data environment with cloud storage solutions.

B. Qualify the customer for an HPE private cloud solution built on hyperconverged infrastructure.

C. Qualify the customer for HPE Intelligent Edge because the customer is not yet ready for a hybrid IT solution.

D. Take a services-led approach to transform the customer data center into a full software- defined infrastructure.

Correct Answer: D


Question 2:

What is a simple way to describe digital transformation to customers?

A. IoT devices ate replacing traditional desktop computers.

B. Everything around us is becoming connected and sharing data.

C. Apps and dataare merging into a single platform.

D. New apps are being created to stop data from growing so quickly.

Correct Answer: B


Question 3:

What is one benefit of the private cloud model?

A. It removes the need for making capital expenditures in the data center.

B. It requires fewer IT resources than public cloud.

C. It offers more scalability than public cloud.

D. It enables self-serviceprovisioning within the customer\’s IT infrastructure.

Correct Answer: D


Question 4:

How does the new HPE Cloud Cruiser product help customers manage and optimize IT usage in their organization?

A. with flash storage capabilities

B. via a suite of management and security platforms

C. throughconsumption analytics software

D. with entity behavior analytics

Correct Answer: D


Question 5:

You are discussing HPE Hybrid IT solutions with apotential customer. The customer needs help deciding which solutions to keep on-premises and how to make a migration plan. Which key distinguishing feature of HPE should you discuss?

A. a network of 50,000 professionals and partners with deep applicationand workload expertise

B. the HPE Synergy solution, a program that connects HPE customers to trusted cloud providers

C. machine learning solutions that automatically analyze workloads and determine where they should be deployed

D. an innovative public cloud that is designed to host all customer workloads securely

Correct Answer: A


Question 6:

Which innovation will The Machine offer?

A. introducing fluid pools of resources that can be easily provisioned

B. modifying the existing architecture to keep pace with Moore\’s Law

C. reducing energy consumption by using photonics for chip-to-chip communications

D. enabling integration with storage technologies such as Fibre Channel

Correct Answer: A


Question 7:

A customer needs to analyze very large amounts of data and has reached a dead-end in increasing the speed of results. Which HPE- innovation has been proven to accelerate analytic applications such as Spark?

A. unified API

B. memory-driven computing

C. software-defined infrastructure

D. latest generation processors

Correct Answer: B


Question 8:

Which solution allows customers to independently scale compute and storage resources and to redefine them dynamically?

A. HPE SGI

B. HPE Synergy

C. HPE ProLiant Gen10

D. HPE Nimble

Correct Answer: B


Question 9:

Which key benefit of HPE Synergy helps to distinguish HPE from the competition?

A. the ability to support virtualized workloads from leading vendors such as VMware

B. the ability to dynamically deploy location-based service apps to customer mobile devices

C. the ability to integrate IoT devices into the network with minimal security risks

D. the ability to independently scale compute and storage resources, and redefine them dynamically

Correct Answer: D


Question 10:

Which customer issue does an in-memory database address?

A. the need for faster insights from data

B. the need for desktop virtualization

C. the need for flexiblestorage and compute scaling

D. the need for data virtualization in the cloud

Correct Answer: A


Question 11:

Howshould you discuss digital transformation with your customers?

A. Downplay the importance of digital transformation, since it is a trend that is not as relevant as it was a year ago.

B. Focus on the way public cloud solutions can speed delivery of services and applications.

C. Help them elevate digital transformation from an incubation project to a business imperative.

D. Explain that digital transformation is just a buzzword and that they should focus on the New Economy instead.

Correct Answer: B


Question 12:

Which customer initiative suggests an opportunity to discuss HPE solutions for location- based mobile services?

A. providing disaster recovery for a site

B. increasing database efficiency

C. driving customer engagement

D. implementing IoT

Correct Answer: C


Question 13:

In talking to your customers, what would suggest an HPE Hybrid IT opportunity?

A. The customer wants to know if better collaboration tools will improve employee productivity.

B. The customer is interested in updating their wired and wireless network to include a unified management solution.

C. The customer wants to implement user-based access to prevent unauthorized users from gaining access.

D. The customer has been trying to automate their infrastructure but is seeing few results.

Correct Answer: D


Question 14:

What is one way disruptive technologies such as big data and next-gen analytics helpprotect companies?

A. They keep data analytics operations safely behind the data center firewall.

B. They enable sophisticated threat detection all the way to the edge of the network.

C. They redirect attacks to cloud-based security services environments.

D. They are resistant to attacks because they have a distributed architecture.

Correct Answer: B


Question 15:

What is one way that HPE powers the Intelligent Edge?

A. through its investments in processor-driven computing development

B. by redefining mobile as high quality and secure

C. by re-designing loT hardware for security

D. through its innovative industrial loT apps

Correct Answer: D

Reference:https://www.hpe.com/us/en/insights/articles/the-intelligent-edge-what-it-is-what- its-not-andwhy-itsuseful-1704.html