H31-211 new questions

[PDF and VCE] Free Geekcert Huawei H31-211 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Don’t worry about how to get yourself well prepared your HCNA Newest H31-211 free download exam! Geekcert will work you out of your HCNA Newest H31-211 vce dumps exam with the latest updated Hotest H31-211 exam questions Huawei certified Network Associate – HCDA (Carrier IP) PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real Huawei HCNA Hotest H31-211 study guide exam preparation material, covering every aspect of Jan 15,2022 Newest H31-211 exam questions exam curriculum.

Geekcert – leading source of H31-211 certification exam learning/practice. Geekcert test prep guides to pass your H31-211 exam. Geekcert – H31-211 certification exams – original questions and answers – success guaranteed. pass H31-211 test with Geekcert practice exam questions. Geekcert – help all candidates pass the H31-211 certification exams easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H31-211 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h31-211.html

The following are the H31-211 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H31-211 dumps.The following questions and answers are from the latest H31-211 free dumps. It will help you understand the validity of the latest H31-211 dumps.

Question 1:

Directly connected to the specified port of the peer device, does not forward any packets, but which port is the port that receives BPDUs to monitor network changes?

A. Root Port

B. Designated Port

C. Alternate Port

D. Disable Port

Correct Answer: B


Question 2:

Among the following IP addresses, which IPs can\’t be obtained by a PC via DHCP? (multiple choice)

A. 224.0.0.1

B. 10.0.1.128/25

C. 169.254.136.228

D. 12.2.2.3/30

Correct Answer: ABD


Question 3:

Which of the following is the correct description of the configuration BPDU generation? (multiple choice)

A. As long as the port is enabled with STP, the configuration BPDU will be sent from the designated port at regular intervals.

B. When the root port receives the configuration BPDU, the device where the root port resides will copy a configuration BPDU to each of its designated ports.

C. When the designated port receives a configuration BPDU that is worse than itself, it will immediately send its own BPDU to the downstream device.

D. The topology of the non-root bridge changes. The BPDU is notified by configuring the BPDU.

Correct Answer: ABC


Question 4:

Asynchronous Response Mode (ARM) is a way of allowing any node to initiate a transfer.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 5:

Which of the following is the Ethernet_II frame structure?

A. Source MAC destination MAC protocol type data FCS

B. Destination MAC source MAC protocol type data FCS

C. Source MAC destination MAC packet length data FCS

D. Destination MAC source MAC packet length data FCS

Correct Answer: B


Question 6:

What is the correct statement about free ARP? (multiple choice)

A. By sending a free ARP, you can confirm whether the IP address has a conflict.

B. The free ARP packet format belongs to the AR request packet.

C. Free ARP helps update old IP address information

D. The free ARP packet format belongs to the ARP reply packet.

Correct Answer: AB


Question 7:

Similar to the OSI model, the TCP/IP model also uses a hierarchical structure. Is the TCP/IP model divided into several levels?

A. Four

B. Five

C. Six

D. Seven

Correct Answer: B


Question 8:

If there is a routing loop in the network, then the packet will be forwarded on the loop link until the loop is eliminated.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 9:

Which of the following statements about Frame Relay is correct? (multiple choice)

A. DLCI is only valid on the local interface and the peer interface directly connected to it.

B. PVC is a virtual connection that can only be established between DCEs

C. The frame relay address mapping table stores the mapping relationship between the peer IP address and the DLCI of the next hop.

D. The reverse address resolution protocol can obtain the corresponding DLCI through the peer IP.

Correct Answer: AC


Question 10:

A permanent virtual circuit is to provide a fixed virtual circuit to the user. Once the circuit is established, the link water is valid, unless the administrator manually deletes it. PVC is used for frequent and stable traffic transmission between the two ends.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 11:

In VRP, what are the following statements about RIP route aggregation?

A. RIP V1 supports route aggregation by default. You can disable route aggregation when needed.

B. RIP V2 supports off route aggregation.

C. RIP V1 does not support CIDR

D. RIP V2 supports subnet route aggregation

Correct Answer: BCD


Question 12:

How many insulated copper wires are discharged together and then twisted together in a regular way to form a twisted pair?

A. 2

B. 3

C. 8

D. 16

Correct Answer: A


Question 13:

Which configuration method can be used to add the trunk port ethernet0/1 of the switch to VLAN 4? (multiple choice)

A. [Switch]vlan 4 [Switch-vlan4]port ethernet 0/1

B. [Switch]vlan 4 [Switch-Ethernet0/1]port trunk pvid vlan 4

C. [Switch]vlan 4 [Switch-vlan4]port trunk ethernet 0/1

D. [Switch]vlan 4 [Switch -Ethernet0/1]port trunk permit vlan 4

Correct Answer: ABD


Question 14:

Regarding the process of terminal users accessing the Internet, what are the correct descriptions below? (multiple choice)

A. The user initiates an Internet access request, and the Layer 2 device of the access network establishes a Layer 2 connection for the user and transparently transmits the request to the upper BRAS device.

B. The access network does not control the user, but simply establishes a Layer 2 connection to transparently transmit user information to the upper device.

C. SR is responsible for the authentication, authorization, and assignment of IP addresses to users.

D. After the user authentication succeeds, the BRAS routes the user packet to the upstream device, that is, the aggregation layer device.

Correct Answer: ABD


Question 15:

What is the packet that the STP downstream device uses to notify the upstream device that the network topology changes?

A. Agency BPDU

B. TCN BPDU

C. Discover BPDUs

D. Reverse BPDU

Correct Answer: B