H19-322 pdf dumps

[Newest Version] Easily Pass H19-322 Exam with Updated Real H19-322 Exam Materials

How to pass H19-322 exam easily with less time? We provides the most valid H19-322 practice tests to boost your success rate in Huawei Other Certification H19-322 HCS – Pre-Sales – Service Solution (overseas) exam. If you are one of the successful candidates with We latest H19-322 dumps, do not hesitate to share your reviews on our Huawei Other Certification materials.

Visit our site to get more H19-322 Q and As:https://www.pass4true.com/h19-322.html (246 QAs Dumps)
Question 1:

Huawei product technology training is designed based on the entire life cycle of the service, so all product line courses have corresponding plans,

A. True eeN#

B. False >

Correct Answer: B


Question 2:

Which kind of scene is not to be provided by T? ()

A. original labor platform is about to pass insurance / B over insurance, it seems to purchase Huawei\’s virtual platform

B. New 11; After the battle, it seems to purchase Huawei\’s virtual platform

C. original It platform space can no longer be expanded again, through the purchase of Huawei\’s optimistic platform for more room for privacy

D. original IT platform performance B can not meet the needs of it, buy Huawei virtual m platform to soar performance

Correct Answer: B


Question 3:

IP network project service expansion when to introduce service sales is most appropriate

A. customer\’s pre-project M {IM file)

B. customer is in the middle

C. After the client has established the project

D. customer after bidding

Correct Answer: A


Question 4:

The status quo of traditional special IT subcontracting (multiple choices)

A. Each subcontractor draws up with each other ()

B. subcontractors are separated from each other ()

C. customer Lei wants more communication |

D. tube buried simple

Correct Answer: ABC


Question 5:

Huawei Enterprise Network China Data Center L1 Integration Service Project Contract Level U

A. is integrated (positive case)

B. BMf$, ^

Correct Answer: A


Question 6:

The highest level of Huawei\’s itiA certificate system is Huawei certification Interne.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 7:

Huawei let migration solution: scheme is mainly divided into three kinds of fields, _ one is wrong? >

A. P2V also

B. other factories _ migration between umbrellas Positive case>

C. V2V \’

D. Huawei cloud platform internal migration

Correct Answer: B


Question 8:

The L1 integration project of the teaching center is: the guilt that the R feedback should contain is (multiple choice)

A. client\’s capital budget and time requirements ()

B. Day of the customer show, the situation of the S, the progress of the channel platform

C. main competition opponents dynamic

D. current project operation phase ()

Correct Answer: ACD


Question 9:

Cloud IDC project government investment style (multiple choice)

A. financial allocation chess

B. BT chess style file>

C. public *

Correct Answer: AB


Question 10:

Huawei\’s acquisition and certification system is based on years of experience in information and communication technology, and the development of the development of the ii. The tomb of the ICT households allows the individual to take the development cycle of the chain, with the hierarchical job-oriented technical certification as a guide. , Huawei\’s “cloud one end of one” erosion technology, the introduction of IP, IT, CT and ICT shafting technology certification system; is the only ICT full technical field certification system.

A. true

B. False>

Correct Answer: B


Question 11:

Huawei takes the ii certificationT o represent, the following is correct in the “CAhT” CT English mother is: (]

A. Certificate (recognition 5E)

B. Convergence

C. Cover (coverage)

D. Complete

Correct Answer: B


Question 12:

Data Center L1 Level 11; : 4S Stage Target ( > (multiple choice)

A. 1 from the existing contract interface and output service <positive)

B. sub-packaged Yan Guanyu and Tips (in the case of the case)

C. is good for steep resources and bad {correct case>

D. to make a reasonable S-effect construction plan | >

E. do a good job before the completion of technical delivery and training (positive _ murder case)

Correct Answer: ABCDE


Question 13:

The total integration mode can be completed by one bidding

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 14:

The IP network planning and design service includes a simulation and simulation of the customer\’s

A. error

Correct Answer: A


Question 15:

The PUE value is the ratio of the overall power consumption of the equipment room to < ).

A. A air conditioning consumption

B. UPS hole

C. IT set up power consumption positive>case

D. lighting power consumption

Correct Answer: C


Visit our site to get more H19-322 Q and As:https://www.pass4true.com/h19-322.html (246 QAs Dumps)