H19-307 pdf dumps

[Latest Version] Easily Pass H19-307 Exam With Updated H19-307 Preparation Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest H19-307 QAs exam! Get yourself well prepared for the Huawei Specialist Certification Hotest H19-307 pdf dumps Huawei Certified Pre-sales Specialist-Server-CHS exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H19-307 vce. With We latest H19-307 actual tests, you’ll pass the Huawei Specialist Certification May 25,2022 Newest H19-307 pdf Huawei Certified Pre-sales Specialist-Server-CHS exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-307 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H19-307 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-307 dumps.The following questions and answers are from the latest H19-307 free dumps. It will help you understand the validity of the latest H19-307 dumps.

Question 1:

Huawei 8100 V5 is an 8U 8-socket rack server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 2:

Which types of GPU can the G5500 support? (Multiple Choice)

A. TesIa V100

B. TesIa P40

C. GTX 1080

D. Tesla P4

Correct Answer: ABD


Question 3:

HMM could achieve Domain-based management for multiple E9000 chassis.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 4:

Which firmware can be upgraded by using the eSight Server? (Multiple Choice)

A. BMC

B. BIOS

C. NICFW

D. NIC driver

Correct Answer: ABCD


Question 5:

Huawei RH1288 V3 is a 1U rack server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 6:

Huawei RH8100 V3 cascades two 4-socket servers into one 8-socket server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 7:

Which server does Huawei FusionCube 6000C use?

A. X6800

B. E9000

C. X6000

D. RH2288H

Correct Answer: C


Question 8:

Server performance is mainly determined by:

A. Processor platform

B. Memory capacity

C. Storage capacity

D. Network performance

Correct Answer: A


Question 9:

What is the maximum number of nodes that the FusionCube can support?

A. 64

B. 128

C. 256

D. 512

Correct Answer: C


Question 10:

What is the maximum number of NVMe SSD disks Huawei RH1288 V3 can support?

A. 1

B. 2

C. 4

D. 8

Correct Answer: C


Question 11:

Huawei provides servers except:

A. Blade server

B. Rack server

C. Tower server

D. High-density server

Correct Answer: C


Question 12:

Which is the half-width and 2-socket server node of Huawei E9000 blade server?

A. CH140 V3

B. CH220 V3

C. CH222V3

D. CH242V3

Correct Answer: A


Question 13:

What is the maximum number of 2.5-inch hard disks Huawei 5288 V3 can support?

A. 12

B. 24

C. 36

D. 40

Correct Answer: D


Question 14:

The Huawei E9000 server can operate stably at 40°C (104°F) high temperatures.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 15:

What kind of workload switching can the G560 support with the feature of one-click switching topology?

A. AI Training/Inference

B. AI Inference/HPC

C. AI Training/HPC

D. All of them

Correct Answer: C


[Newest Version] Easily Pass H19-307 Exam with Updated Real H19-307 Exam Materials

How to pass Apr 15,2022 Newest H19-307 free download exam easily with less time? We provides the most valid H19-307 new questions to boost your success rate in Huawei Specialist Certification Hotest H19-307 QAs Huawei Certified Pre-sales Specialist-Server-CHS exam. If you are one of the successful candidates with We H19-307 exam questions, do not hesitate to share your reviews on our Huawei Specialist Certification materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-307 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H19-307 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-307 dumps.These questions are from H19-307 free dumps. All questions in H19-307 dumps are from the latest H19-307 real exams.

Question 1:

Huawei X6000 high-density server has 3 types server node.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 2:

Which server does Huawei FusionCube 6000 use?

A. X6800

B. E9000

C. RH8100V3

D. RH5885

Correct Answer: A


Question 3:

Huawei 8100 V5 is an 8U 8-socket rack server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 4:

What is NVMe SSD?

A. Memory

B. PCIeSSD

C. SATA

D. HDD

Correct Answer: B


Question 5:

What are the two main competitors of Huawei FusionCube overseas? (Multiple Choice)

A. Nutanix

B. Oracle Exadata

C. HP

D. DELL

Correct Answer: AB


Question 6:

Which kinds of RAID do Huawei V5 rack servers support? (Multiple Choice) A. RAID0

B. RAID1

C. RAID5

D. RAID6

Correct Answer: ABCD


Question 7:

What is the maximum number of full-height full-length dual-slot GPU cards supported by Huawei 2288H V5?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 4

Correct Answer: C


Question 8:

What is the maximum number of NVMe SSD disks supported by Huawei 2488 V5?

A. 4

B. 6

C. 8

D. 24

Correct Answer: C


Question 9:

Which firmware can be upgraded by using the eSight Server? (Multiple Choice)

A. BMC

B. BIOS

C. NICFW

D. NIC driver

Correct Answer: ABCD


Question 10:

Which is the full-width and 4-socket server node of Huawei E9000 blade server?

A. CH140 V3

B. CH220 V3

C. CH222 V3

D. CH242 V3

Correct Answer: D


Question 11:

Huawei RH8100 V3 cascades two 4-socket servers into one 8-socket server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 12:

What is the most suitable workloads of 5288 V3 servers?

A. Computing

B. Storage

C. Network

D. In-memory DB

Correct Answer: B


Question 13:

Which server does Huawei FusionCube 6000C use?

A. X6800

B. E9000

C. X6000

D. RH2288H

Correct Answer: C


Question 14:

What kinds of hard disk specifications does RH8100 V3 support (Multiple Choice)

A. 8 x 2.5-inch hard disks

B. 12 x 2.5-inch hard disks

C. 24 x 2.5-inch hard disks

D. 12 x 3.5-inch hard disks

Correct Answer: ABC


Question 15:

Which of these are hot-swappable on Huawei V5 rack servers? (Multiple Choice)

A. PSU

B. M.2SSD

C. PCIecard

D. Hard drive

Correct Answer: ABCD