EX0-116 dumps

EX0-116 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Cloud May 20,2022 Hotest EX0-116 free download EXIN Cloud Computing Foundation exam. We will assist you clear the Latest EX0-116 vce dumps exam with Cloud EX0-116 new questions. We EX0-116 practice tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest EX0-116 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the EX0-116 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our EX0-116 dumps.If you need to check sample questions of the EX0-116 free dumps, go through the Q and As from EX0-116 dumps below.

Question 1:

What is the generally accepted communication protocol on the Internet?

A. Net BIOS

B. OSI

C. SNA

D. TCP/IP

Correct Answer: D


Question 2:

What does the integrity of information mean?

A. It means that the access to the information is limited.

B. It means that the information can be accessed by those users who are allowed to access it.

C. It means that the information is accurate.

D. It means that the information is protected.

Correct Answer: C


Question 3:

Why is a thin client called \’thin\’?

A. because it has a thin monitor

B. because it has limited functionality

C. because it has no memory

D. because it has no processor

Correct Answer: B


Question 4:

What was a serious drawback in the early development of networks?

A. computers being dedicated to one function

B. computers were too complicated to be connected

C. the low speed of the network

D. vendors developing their own network communication protocols

Correct Answer: D


Question 5:

Why is text messaging in automobiles outlawed in many countries?

A. for financial reasons

B. for safety reasons

C. for security reasons

D. for synchronization reasons

Correct Answer: B


Question 6:

What are the functions supported by HTTP?

A. Command Fill Add Use

B. Get Post Put Delete

C. Order Retrieve Send Replace

D. Receive View Select Send

Correct Answer: B


Question 7:

Which technique allows multiple operating systems to run on a single host computer?

A. client

B. Hypervisor

C. sandboxing

D. server

Correct Answer: B


Question 8:

Why are standards important?

A. Standards provide interoperability.

B. Standards provide legal compliance.

C. Standards provide security.

D. Standards provide the most user-friendly solution.

Correct Answer: A


Question 9:

What is a major benefit of using applications on mobile devices?

A. Mobile devices are cheaper than personal computers.

B. Mobile devices provide location independence.

C. Mobile devices uniquely identify the user approaching the application

D. Mobile devises are more secure than personal computers.

Correct Answer: B


Question 10:

What is the intended result of a Distributed Denial of Service (DDOS) attack on a web site?

A. To change the content of the site to prevent it from providing further services

B. To distribute the content of the site to users who are denied access to its service

C. To infect the site to distribute a virus to users, which denies them access to further services

D. To lock users out of the site by exhausting the sites resources

Correct Answer: D


Question 11:

Which language can be used for running programs on the client side during web access?

A. HTML

B. Java

C. Javascript

D. XML

Correct Answer: C


Question 12:

What does the total cost of Application Ownership (TCAO) consist of?

A. The total annual costs of ownership including hardware support plus some amortization costs

B. The total annual costs of ownership including all platform costs, staffing and other internal costs

C. The total costs of ownership including hardware support plus some amortization costs

D. The total costs of ownership including software, hardware and services

Correct Answer: A


Question 13:

In its 2010 Whitepaper the Cloud Security Alliance (CSA) identifies a number of Top threats to Cloud Computing.

What is not identified by the CSA as a threat?

A. abuse and nefarious use of Cloud computing

B. insecure application interfaces

C. lack of good Service level agreements

D. unknown risk profile and account

Correct Answer: C


Question 14:

What is not a staffing benefit of Cloud computing?

A. Fewer IT-staff

B. Lower employee benefits

C. Lower recruitment costs

D. Lower self-service costs

Correct Answer: D


Question 15:

Why may Service levels vary for Hybrid Clouds?

A. Hybrid Clouds are constantly shifting from Public to Private Clouds.

B. Hybrid Clouds are less reliable than Public Clouds.

C. Hybrid Clouds are less reliable than Private Clouds.

D. SLAs of Hybrid Clouds contain a mix of Public and Private Cloud SLAs.

Correct Answer: D