E20-393 vce

[PDF and VCE] Free E20-393 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your E20-393 exam! Get yourself well prepared for the Implementation Engineer E20-393 Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update E20-393 actual tests. With We latest E20-393 vce, you’ll pass the Implementation Engineer E20-393 Unity Solutions Specialist Exam for Implementation Engineers exam in an easy way

Visit our site to get more E20-393 Q and As:https://www.pass4king.com/e20-393.html (297 QAs Dumps)
Question 1:

Which feature is supported on a UnityVSA operating environment?

A. Asynchronous Replication

B. MCC Write Caching

C. Quick Start Pool Provisioning

D. Data at Rest Encryption

Correct Answer: A

Asynchronous Unified Replication is available natively on UnityVSA. This allows file and block resources to be replicated between UnityVSA systems, between UnityVSA and physical Unity systems, and also locally back to the same UnityVSA system


Question 2:

A storage administrator is creating a host profile in Unisphere to provide host access to block storage resources using the iSCSI protocol. The host initiators were not automatically discovered and must be manually added. In addition to the SAN host IQN, what other configuration can be performed through the “Create iSCSI Initiator Wizard” window?

A. Enable and disable CHAP settings

B. Create Mutual CHAP secret

C. Create Global CHAP secret

D. Enter CHAP username and secret

Correct Answer: D

A sample from a Broadcomm BIOS is provided in the figure below, illustrating the IQN assignment for the VNX iSCSI target.

References: https://www.emc.com/collateral/hardware/technical-documentation/h8229-vnx-vmware-tb.pdf (page 34)


Question 3:

Which technology is used by Unity Snapshots?

A. Copy on First Write

B. Inline Deduplication

C. Redirect on Write

D. Block Compression

Correct Answer: C

The technology used for snapshots of both block and file resources in Unity is called redirect on write.


Question 4:

A system administrator is configuring asynchronous remote replication for an existing NAS server and its\’ file systems on a Unity system. What should the administrator create to ensure all data is replicated for the NAS server and the file system?

A. Replication sessions on each file system only

B. Replication sessions for each file system first and then the NAS server

C. A replication session on the NAS server and then manually create replication sessions on each file system

D. A replication session for only the NAS server

Correct Answer: D

Before File Systems or VMware NFS Datastores can be replicated, the NAS Server must be replicated.


Question 5:

Which Unity feature provides a high bandwidth connection for large file transfers, enables proactive Service Request generation and usage license reporting, and operates on a 24×7 basis?

A. EMC Service Center

B. Software Licensing Central

C. Unisphere Central

D. EMC Secure Remote Services

Correct Answer: D

Benefit from secure, high-speed, 24×7 predictive monitoring and remote repair for your EMC information infrastructure. EMC Secure Remote Services (ESRS) enables EMC Customer Service to identify and proactively resolve potential issues

before they can impact your business.

Incorrect Answers:

C: Unisphere Central enables administrators to remotely monitor multiple EMC VNX Series, EMC VNXe Series, EMC CLARiiON CX4 Series, and EMC vVNX storage systems residing on a common network.


Question 6:

Which software bundles are provided with the Unity Starter software package?

A. FAST Cache and Fast VP

B. Thin Provisioning and Quality of Service

C. Controller-Based Encryption and RecoverPoint Basic

D. FAST Cache and Local Point-in-Time Copies

Correct Answer: A

The UnityVSA offers a dynamic deployment model that allows you to start for free and grow as business needs evolve.

UnityVSA include:

FAST Cache leverages the performance of Flash media to improve workloads that are interfacing with spinning disk media.

Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools (FAST VP) ensures your data is distributed effectively across the various media types in a multi-tier pool.

Reference: https://www.emc.com/collateral/white-papers/h15084-emc-unity-introduction-to-the-unity-platform.pdf (page 20)


Question 7:

When configuring asynchronous remote replication, how many internal Unity Snapshots are configured and utilized on the source system by a single replication session?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: B

Internal Snapshot (Replication Snapshot) are Unity Snapshots created by the system which are part of an asynchronous replication session. These Snapshots can be viewed in Unisphere, but user operations are not permitted. Each asynchronous replication session uses two internal snapshots taken on the source and destination storage resources.


Question 8:

A storage administrator is implementing FAST Cache on a Unity 500 storage array and can select from a mix of SSD drives. Which drive types can be configured to meet the administrator\’s requirements?

A. 200 GB and 400 GB

B. 400GB and 1.6 TB

C. 1.6 TB and 3.2 TB

D. 3.2 TB and 800 GB

Correct Answer: A

Unity 500 FAST Cache is only supported by 200 GB and 400 GB SSD hard drives.

Reference: http://www.emc.com/collateral/data-sheet/h14958-unity-hybrid-family-ss.pdf (page 5)


Question 9:

A storage administrator is required to test a new version of an application loaded on a secondary host. The administrator must use existing data contained on a LUN provisioned from Unity to a primary host.

Which solution will meet the requirement and provide space efficiency?

A. Create a snapshot of the LUN Configure LUN access for the secondary host Attach the snapshot to the secondary host

B. Create a snapshot of the LUN Configure snapshot access to the LUN for the secondary host Attach the snapshot to the secondary host

C. Create a Synchronous Replication session for the LUN Configure access to the replica LUN for the secondary host Attach the secondary host

D. Create an Asynchronous Replication on session for the LUN Configure access to the replica LUN for the secondary host Attach the secondary host

Correct Answer: B

Attaching a snapshot is only applicable for block snapshots, and makes the snapshot available for host IO. A host must have Snapshot access or LUN and Snapshot access configured in order to access the snapshot. When a snapshot is attached, Unisphere provides the option to create a copy of the snapshot in case the administrator wants to preserve the current snapshot view for future use.


Question 10:

Which Dell EMC UnityXT system user interface allows system administrators to create scripts for automating routine tasks?

A. Unisphere Central

B. UEMCLI

C. IPMI

D. Unisphere GUI

Correct Answer: B

Reference: https://www.dellemc.com/en-us/collaterals/unauth/white-papers/products/storage/h15085-dell-emc-unity-unisphere-overview.pdf


Question 11:

A system administrator has configured a system using the Initial Configuration wizard. After completing the wizard, the administrator discovers that an incorrect IP address has been assigned to the Unity system. How can the IP address be changed?

A. The IP address cannot be changed once it has been configured

B. Through the Service interface using the ifconfig command

C. In the Unisphere Settings menu

D. The IP address can only be changed using the UEMCLI

Correct Answer: D

The svc_initial_config UEMCLI command sets up initial system configuration. It configures a management IP address when the Connection Utility (CU) is not available on the network. If an address is set, this command can also change the management IPv4 and IPv6 configuration mode. It attempts to configure the system with the given friendly name and/or network parameters.

Note: The Unisphere CLI (UEMCLI) is a tool that provides us with the CLI access to perform the same actions as one would on the Unisphere web interface. References: https://www.emc.com/collateral/TechnicalDocument/docu69328.pdf (page 60)


Question 12:

What is the maximum number of LUNs in a Consistency Group?

A. 25

B. 50

C. 75

D. 100

Correct Answer: C

The consistency group (CG) term is used for grouping several LUNs together in order to ensure write-order consistency over several volumes. Each LUN can contain up to 2 TB, and the total supported capacity can be up to 150 TB. References: https://en.wikipedia.org/wiki/RecoverPoint


Question 13:

Which migration tool can be used to move file data a Unity storage array in both NFS and CIFS/SMB protocols?

A. EMC Select Datadobi

B. Unity Async Replication

C. rsync

D. EMCopy

Correct Answer: D

EMcopy will work to copy the data from Solaris host to export CIFS and NFS including the security configuration. References: https://it.toolbox.com/question/copy-data-from-nfs-shared-file-systems-to-nfs-and-cifs-101012


Question 14:

Which step must be completed prior to performing the initial configuration of a UnityVSA system and creating the first storage pool?

A. Create an ESXi host profile

B. License the system for NFS and SMB support

C. Add vDisks to the storage appliance

D. Install license keys for thin provisioning

Correct Answer: C

UNITY VSA STORAGE POOL CREATION

1.

Under the Storage Pool Section go to Pools. Select the to start the “Create Pool Wizard”.

2.

Name the Pool

3.

Assign a Tier to each Virtual Disk attached to the VSA. You have Extreme, Performance and Capacity.

Etc.

References: https://samshouseblog.com/2016/06/08/unity-vsa-storage-pool-creation/


Question 15:

What is the minimum and maximum recovery point objectives (RPO) configurable when using Unity native asynchronous replication?

A. Minimum= 5 minutes Maximum= 24 hours

B. Minimum= 5 minutes Maximum= 48 hours

C. Minimum= 1 minute Maximum= 24 hours

D. Minimum= 1 minute Maximum= 48 hours

Correct Answer: A

Recovery Point Objective (RPO) is an industry accepted term that indicates the acceptable amount of data, measured in units of time, that may be lost in a failure. When you set up an asynchronous replication session, you can configure automatic synchronization based on the RPO. You can specify an RPO from a minimum of 5 minutes up to a maximum of 1440 minutes (24 hours).

References: https://www.emc.com/dam/uwaem/documentation/unity-p-replication-config.pdf (page 7)


Visit our site to get more E20-393 Q and As:https://www.pass4king.com/e20-393.html (297 QAs Dumps)