DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER new questions

Free Download the Most Update Geekcert Salesforce DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER Brain Dumps

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Salesforce Architect Hotest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER vce dumps Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of Salesforce Architect Newest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam questions PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Jan 14,2022 Newest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER pdf dumps Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your Salesforce Architect Latest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER vce Salesforce Certified Development Lifecycle and Deployment Designer exam taking.

Geekcert expert team is will help you to get all DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER certifications easily. Geekcert provides you the easiest way to pass your DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER certification exam. Geekcert exam guide: pass the DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam on your first attempt! DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER vce exams | DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER vce certification software, DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER download vce dumps. pass your DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER exam in 1 day with Geekcert.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER preparation materials from Salesforce Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/development-lifecycle-and-deployment-designer.html

The following are the DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER dumps.If you need to check sample questions of the DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER free dumps, go through the Q and As from DEVELOPMENT-LIFECYCLE-AND-DEPLOYMENT-DESIGNER dumps below.

Question 1:

Universal Containers\’ (UC) innovative apps division is releasing an application which can be installed in their trading partners\’ Salesforce environments. The application allows the trading partners to book containers from UC directly without leaving their own Salesforce environment. The partners can then build on top of the application with process builders and triggers so the container booking process can be integrated with the trading partners\’ own processes.

What is the recommended mechanism for releasing the application?

A. Change Sets

B. Managed Package

C. Unmanaged Package

D. Zip file deployable by Force.com Migration Tool

Correct Answer: B


Question 2:

Universal Containers (UC) is preparing for the new Salesforce release in a couple of months, and has several ongoing development projects that may be affected.

Which three steps should the team at UC take to prepare for this release? (Choose three.)

A. Upgrade any SOAP integrations to the newest WSDL as early as possible.

B. Contact Salesforce to schedule a time to upgrade the Full sandbox.

C. Review the release notes for automatically-enabled features and technical debt.

D. Refresh a Sandbox during the Release Preview Window to ensure they have the upcoming release.

E. Run regression tests in an upgraded sandbox to detect any issues with the upgrade.

Correct Answer: CDE


Question 3:

Universal Containers (UC) has a huge volume of metadata that cannot be deployed at once.

What is the recommended strategy for UC to be successful with the deployment?

A. Sort and group the metadata alphabetically and deploy them in the same order.

B. Use a combination of the Ant migration tool and change sets for deployment.

C. Identify metadata dependencies, create logical groupings, and deploy in the right order.

D. Use a continuous integration tool such as Jenkins to deploy the metadata.

Correct Answer: C


Question 4:

Universal Containers is planning to release simple configuration changes and enhancements to their Sales Cloud. A Technical Architect recommended using change sets.

Which two advantages would change sets provide in this scenario? (Choose two.)

A. The ability to deploy a very large number of components easily.

B. An easy way to deploy related components.

C. A simple and declarative method for deployment.

D. The ability to track changes to components.

Correct Answer: BC


Question 5:

Universal Containers (UC) is about to begin development work on a new project in their Salesforce org that will take many months to complete. UC is concerned about how critical bugs will be addressed for existing live functionality.

What is the recommended release management strategy to address this concern?

A. Include fixes for critical bugs in the ongoing Development sandboxes so that they will be released with the other code.

B. Keep teams separate until the end of the project and create a Full Copy sandbox to merge their work then.

C. Utilize a dedicated developer pro sandbox to address critical bugs and release to production.

D. Address critical bugs in the Development sandboxes and push those changes to production separately.

Correct Answer: C


Question 6:

Universal Containers has multiple minor and major releases in a year. Minor releases have simple configuration changes, while major releases involve a large number of complex code components.

What deployment tools should an Architect recommend for both types of releases?

A. Force.com IDE for minor releases and metadata API for major releases.

B. Change sets for both minor releases and major releases.

C. Change sets for minor releases and Force.com IDE for major releases.

D. Change sets for minor releases and metadata API for major releases.

Correct Answer: D


Question 7:

Universal Containers (UC) works with different partners and has few admin resources that take care of the day-to-day deployment tasks. As a result, UC would like to find a way to automate the deployments using Metadata API.

Which two limitations of Metadata API should be considered when using Metadata API-based deployments? (Choose two.)

A. Maximum size of deployed .zip file is 39 MB.

B. Deploy and retrieve up to 10,000 files at once.

C. Deploy up to 10,000 files, but retrieve more than 10,000 files.

D. Maximum size of deployed .zip file is 400 MB.

Correct Answer: AB


Question 8:

Universal Containers (UC) has received feedback from the field on several new feature requests that are aligned with key business goals. UC is looking for a way to quickly get feedback and prioritize these requests.

Which two options should an Architect recommend? (Choose two.)

A. Create design standards around the new features being requested.

B. Send the requests to IT for a formal review at the end of the year.

C. Bring the feature request to the Test Manager to gain quality checks.

D. Present the feature requests at a Center of Excellence meeting.

E. Create a backlog or priority list in a project management tool.

Correct Answer: DE


Question 9:

Universal Containers has multiple project teams building into a single org. The project teams are concerned with design conflicts and ensuring a common design process.

What should an Architect recommend to prevent this conflict?

A. Create a Center of Excellence Charter document.

B. Create a Release Management process.

C. Create Design Standards for Governance.

D. Create a backup system using Git Repositories.

Correct Answer: C


Question 10:

Universal Containers (UC) is implementing Service Cloud for their contact centers for 3,000 users. They have approximately 10 customers. The average page response time expected is less than 5 seconds with 1,500 concurrent users.

What type of testing will help UC measure the page response time?

A. Unit Testing

B. System Integration Testing

C. Load Testing

D. Stress Testing

Correct Answer: C


Question 11:

Universal Containers (UC) is considering updating their Salesforce Release Management process.

Which three best practices should UC consider for version control? (Choose three.)

A. Automation is a must with various application branches in the repository.

B. Maintain a single entry point for production from the master branch.

C. Maintain unrestricted access to the release sandboxes for all changes being deployed.

D. Maintain separate developer branches for minor and major releases.

E. Maintain a single repository for applications with individual branches for projects.

Correct Answer: BDE


Question 12:

Universal Containers has a stable continuous integration process and all stakeholders are happy. However, user testing takes a long time, as data has to be set up.

What should an Architect do to address this problem?

A. Train business users to create test data more efficiently.

B. Advise the project manager to assign more users to create test data.

C. Include automated sample data during deployment.

D. Test data creation is outside the scope of continuous integration.

Correct Answer: C


Question 13:

Which two project situations favor a waterfall methodology? (Choose two.)

A. An application with many systems and inter-dependencies between components.

B. An application with regulatory compliance requirements to be validated by outside agencies.

C. An in-house application with a fixed team size, but an open timeline and flexible requirements.

D. An application in post-production, with incremental changes made by a small team.

Correct Answer: AB


Question 14:

Universal Containers (UC) is using Sales and Service Cloud. They have two major releases and four minor releases every year. They have development (dev), integration, user acceptance (UAT), staging, and hotfix sandboxes.

A. Fix the issue in hotfix, test, and deploy to production.

B. Follow the release management process to move to production.

C. Fix the issue in staging and deploy it to production.

D. Fix the issue in development, test in UAT, and deploy to production.

Correct Answer: A


Question 15:

Universal Containers\’ (UC) development team is using an Agile tool to track the status of build items, but only in terms of stages. UC is not able to track any effort estimates, log any hours worked, or keep track of remaining effort.

For what reason should UC reconsider using the Agile tool for effort tracking?

A. Allows the management team to make critical timeline commitments based solely on developer estimates.

B. Allows the organization to track the Developers\’ work hours for salary compensation purposes.

C. Allows the management team to manage the performance of bad developers who are slacking off.

D. Allows the Developer to compare their effort estimates and actuals to better adjust their future estimates.

Correct Answer: D