DES-6322 new questions

New Released Free Update of DES-6322 Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your DES-6322 exam! Get yourself well prepared for the DCS-IE DES-6322 Specialist – Implementation Engineer-VxRail Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update DES-6322 pdf. With We latest DES-6322 vce, you’ll pass the DCS-IE DES-6322 Specialist – Implementation Engineer-VxRail Exam exam in an easy way

Visit our site to get more DES-6322 Q and As:https://www.geekcert.com/des-6322.html (54 QAs Dumps)
Question 1:

DRAG DROP

Match each VxRail configuration with its related characteristic.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

DRAG DROP

Match each VxRail data protection solution with its functionality.

Select and Place:

Correct Answer:

Reference:

https://www.vmware.com/products/vsphere/replication.html

https://volumes.blog/2020/08/31/rp4vms53/

https://infohub.delltechnologies.com/l/techbook-dell-emc-vxrail-system-2/data-protection-82#:~:text=Protecting VM workloads on VxRail clusters can be achieved with various options.andtext=Stretched clusters are a native,in case of site failures


Question 3:

DRAG DROP

Once a VxRail cluster has been acquired, what is the correct sequence of steps to deploy it?

Select and Place:

Correct Answer:


Question 4:

DRAG DROP

What is the correct sequence of steps to perform a RASR Factory Reset using an SD card?

Select and Place:

Correct Answer:


Question 5:

DRAG DROP

Match each VxRail API request with the information to be retrieved.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 6:

What is a consideration when implementing a custom VDS on a VxRail cluster?

A. Used by multiple clusters managed by a single vCenter instance

B. Supported with external and internal vCenter Servers

C. Supports only four NIC uplinks

D. Supports only two NIC uplinks

Correct Answer: B


Question 7:

What is the recommended format for host names when using the VxRail Deployment Wizard for an External vCenter solution?

A. FQDN for vCenter Server Host name for VxRail Manager

B. Host name for both vCenter Server and for VxRail Manager

C. FQDN for both vCenter Server and for VxRail Manager

D. Host name for vCenter Server FQDN for VxRail Manager

Correct Answer: A

Reference: https://www.delltechnologies.com/asset/en-us/products/converged-infrastructure/technical-support/h15300-vxrail-network-guide.pdf


Question 8:

A company needs to enable vSphere GPU capabilities on their VxRail cluster. To do so, they need to purchase a specific entitlement. What licensing satisfies this requirement?

A. vSphere Enterprise Plus

B. vSAN Enterprise Plus Edition

C. vSAN Advanced Edition

D. vSphere Standard

Correct Answer: B


Question 9:

What is a consideration when expanding a VxRail cluster? (Choose two.)

A. Mixing of All-Flash and all-NVMe nodes in a cluster is not allowed

B. Expanding a cluster to 64 nodes requires a 25 GbE network

C. G Series clusters can be expanded only with G Series nodes

D. 1 GbE must be hybrid and single processor node type

Correct Answer: BC


Question 10:

How should an administrator manually validate the DNS readiness of a customer network?

A. Run a traceroute to the DNS server

B. Generate a Network PEQ

C. Ping the default gateway of the management VLAN

D. Run nslookup on server FQDN and IP

Correct Answer: A


Question 11:

A VxRail D560 cluster was delivered six months ago and now needs to be prepared for installation with the target code. What is the correct method to complete the task?

A. Boot into RASR ISO and perform a RASR Reset

B. Boot into RASR USB and perform a RASR Reset

C. Boot into SD card and perform a Factory Reset

D. Boot into RASR ISO and perform a Factory Reset

Correct Answer: A


Question 12:

An implementation engineer logs in to the vSphere Client of a recently deployed VxRail cluster. They want to review the firmware versions on the VxRail nodes. Which view should they use to gather this information?

A. Hosts and Clusters > VxRail Host > Configure > VxRail > iDRAC Configuration

B. Host and Clusters > VxRail Host > Monitor > VxRail > Physical View

C. Hosts and Clusters > VxRail Cluster > Monitor > VxRail > Appliances

D. Hosts and Clusters > VxRail Cluster > Configure > VxRail > System

Correct Answer: A

Reference: https://www.dell.com/support/kbdoc/en-pk/000018948/vxrail-how-to-verify-component-firmware-version-and-manually-upgrade-firmware


Question 13:

What is the correct CLI command to collect only the vCenter logs on VxRail Manager?

A. vc-support.sh –v

B. generateFullBundle.py –v

C. vc-support-bundle.sh –c

D. generateLogBundle.py –c

Correct Answer: D

Reference: https://davidring.ie/2021/01/14/vxrail-7-0-useful-log-file-information/


Question 14:

What is the maximum number of supported nodes in a VxRail Stretch Cluster?

A. 16

B. 30

C. 32

D. 64

Correct Answer: B

Reference: https://www.delltechnologies.com/asset/en-us/products/converged-infrastructure/technical-support/vxrail-stretched-cluster-planning-guide-for-7-0.pdf


Question 15:

An implementation engineer is configuring External SRS. Where can they find the installation files for SRS VE?

A. VxRail Support Matrix

B. VxRail Manager

C. SolVe Online

D. Dell Support Page

Correct Answer: B


Visit our site to get more DES-6322 Q and As:https://www.geekcert.com/des-6322.html (54 QAs Dumps)