CLO-001 study guide

[Newest Version] Easily Pass CLO-001 Exam with Updated Real CLO-001 Exam Materials

How to pass Apr 07,2022 Newest CLO-001 pdf exam easily with less time? We provides the most valid latest CLO-001 dumps to boost your success rate in CompTIA Cloud Essentials Latest CLO-001 vce dumps CompTIA Cloud Essentials Exam exam. If you are one of the successful candidates with We CLO-001 dumps, do not hesitate to share your reviews on our CompTIA Cloud Essentials materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CLO-001 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the CLO-001 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CLO-001 dumps.Although questions are from CLO-001 free dumps, the validity and accuracy of the CLO-001 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Digital identities for logging onto SaaS solutions should be issued by all the following EXCEPT:

A. A third-party identity provider.

B. The customer organization.

C. The SaaS provider.

D. A user.

Correct Answer: D


Question 2:

Which of the following actions should a company take if a cloud computing provider ceases to uphold their contract?

A. Consult the company\’s exit plan.

B. Move the company data to the backup provider that was selected earlier.

C. Re-host all critical applications on the company\’s internal servers.

D. Evaluate the company\’s strategic options for an alternative provider

Correct Answer: A


Question 3:

Which of the following is an important new skill for an IT organization to develop in the context of cloud computing?

A. Provisioning services

B. Incident management

C. Technology upgrade monitoring

D. Security and risk management

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following is the function of orchestration services?

A. Assemble functional requirements for application development

B. Configure application clusters with Web services

C. Enable and disable load balancers

D. Manage the starting and stopping of application server clusters

Correct Answer: D


Question 5:

Cloud computing _____________capital cost to variable cost.

A. increases

B. reduces

C. shifts

D. equates

Correct Answer: C


Question 6:

Privacy is the right of________ to selectively disclose information about _________ and restrict the further use of that information by any party.

A. companies, others

B. companies, themselves

C. individuals, others

D. individuals, themselves

Correct Answer: D


Question 7:

Which of the following IT processes is likely to become more important due to the adoption of cloud computing?

A. Capacity management

B. Troubleshooting management

C. Project management

D. Request fulfillment management

Correct Answer: A


Question 8:

How can an organization successfully implement a SaaS strategy?

A. Manage the risks associated with bringing in external providers

B. Continuously execute performance analytics to monitor providers

C. Open up internal databases with Web service access for easier access

D. Standardize on a limited set of virtual machines to increase security

Correct Answer: A


Question 9:

Which of the following does IT outsourcing and cloud computing typically have in common?

A. Pay as you go agreements

B. Short-term financial commitment

C. Tailor-made applications based on client needs

D. Vendor lock-in potential

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following does the server virtualization layer do?

A. It allows the underling physical server hardware to be shared

B. It allows the virtual machines to be dependent on each other

C. It allows the virtual machines to be load balanced

D. It prohibits the use of virtual machines by unauthorized users

Correct Answer: A


Question 11:

Which of the following describes the amount of data that can be sent across a link in a given time?

A. Network bandwidth

B. Network QoS

C. Network latency

D. Network speed

Correct Answer: A


Question 12:

How can the internal IT department successfully react to cloud computing?

A. By becoming an external cloud provider

B. By becoming an internal cloud provider

C. By outsourcing all IT services

D. By solely focusing on security issues

Correct Answer: B


Question 13:

Which of the following applications is MOST suitable for a cloud computing pilot?

A. Applications that are currently expensive to maintain because of interconnections

B. Applications that are easy to migrate and have some business value

C. Applications with high risk and little business value

D. Legacy applications that are coupled to specific hardware and systems software

Correct Answer: B


Question 14:

Why do management tools introduce a risk?

A. The management tools present a vendor lock-in

B. The management tools are indispensible above a specific scale of operation

C. The migration may not be successful

D. Too many software licenses are needed

Correct Answer: A


Question 15:

How do demand management processes change with the introduction of SaaS?

A. New vendors have to be accommodated

B. Users can procure SaaS solutions themselves

C. The number of virtual machines can fluctuate with demand

D. Maintenance will become easier

Correct Answer: B