C2150-612 pdf dumps

[PDF and VCE] Geekcert Latest IBM C2150-612 Exam Practice Materials Free Downloading

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the IBM Certified Associate Analyst Latest C2150-612 vce dumps certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your IBM Certified Associate Analyst Jan 15,2022 Newest C2150-612 vce dumps IBM Security QRadar SIEM V7.2.6 Associate Analyst exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a IBM IBM Certified Associate Analyst certified professional in IT industry.

pass your C2150-612 exam in 1 day with Geekcert. Geekcert – C2150-612 certification with money back assurance. free C2150-612 exam sample questions, C2150-612 exam practice online, C2150-612 exam practice on mobile phone, C2150-612 pdf, C2150-612 books, C2150-612 pdf file download! Geekcert – leading source of C2150-612 certification exam learning/practice.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C2150-612 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c2150-612.html

The following are the C2150-612 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C2150-612 dumps.The following questions and answers are from the latest C2150-612 free dumps. It will help you understand the validity of the latest C2150-612 dumps.

Question 1:

What is the primary goal of data categorization and normalization in QRadar?

A. It allows data from different kinds of devices to be compared.

B. It preserves original data allowing for forensic investigations.

C. It allows for users to export data and import it into other system.

D. It allows for full-text indexing of data to improve search performance.

Correct Answer: A


Question 2:

When using the right click event filtering functionality on a Source IP, one can filter by “Source IP is not [*]”. Which two other filters can be shown using the right click event filtering functionality? (Choose two.)

A. Filter on DNS entry [*]

B. Filter on Source IP is [*]

C. Filter on Time and Date is [*]

D. Filter on Source or Destination IP is [*]

E. Filter on Source or Destination IP is not [*]

Correct Answer: BD


Question 3:

What is indicated by an event on an existing log in QRadar that has a Low Level Category of “Unknown”?

A. That event could not be parsed

B. That event arrived out of order from the original device

C. That event was from a device that is not supported by QRadar

D. That the event was parsed, but not mapped to an existing QRadar category

Correct Answer: D

Reference: https://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSKMKU/com.ibm.dsm.doc/c_DSM_guide_UniversalLEEF_eventmap.html#c_dsm_guide_universalleef_eventmap


Question 4:

Which list is only Rule Actions?

A. Modify Credibility; Send SNMP trap; Drop the Detected Event; Dispatch New Event.

B. Modify Credibility; Annotate Event; Send to Forwarding Destinations; Dispatch New Event.

C. Modify Severity; Annotate Event; Drop the Detected Event; Ensure the detected event is part of an offense.

D. Modify Severity; Send to Forwarding Destinations; Drop the Detected Event; Ensure the detected event is part of an offense.

Correct Answer: A

Reference: http://www.ibm.com/support/knowledgecenter/SSKMKU/com.ibm.qradar.doc/t_qradar_create_cust_rul.html


Question 5:

Which type of tests are recommended to be placed first in a rule to increase efficiency?

A. Custom property tests

B. Normalized property tests

C. Reference set lookup tests

D. Payload contains regex tests

Correct Answer: B


Question 6:

Which pair of options are available in the left column on the Reports Tab?

A. Reports and Owner

B. Reports and Branding

C. Reports and Report Grouping

D. Reports and Scheduled Reports

Correct Answer: B


Question 7:

Which QRadar rule could detect a possible potential data loss?

A. Apply “Potential data loss” on event of flows which are detected by the local system and when any IP is part of any of the following XForce premium Premium_Malware

B. Apply “Potential data loss” on flows which are detected by the local system and when at least 1000 flows are seen with the same Destination IP and different Source IP in 2 minutes

C. Apply “Potential data loss” on events which are detected by the local system and when the event category for the event is one of the following Authentication and when any of Username are contained in any of Terminated_User

D. Apply “Potential data loss” on flows which are detected by the local system and when the source bytes is greater than 200000 and when at least 5 flows are seen with the same Source IP, Destination IP, Destination Port in 12 minutes

Correct Answer: D


Question 8:

What is a Device Support Module (DSM) function within QRadar?

A. Unites data received from logs

B. Provides Vendor specific configuration information

C. Scans log information based on a set of rules to output offenses

D. Parses event information for SIEM products received from external sources

Correct Answer: D


Question 9:

Which file type is available for a report format?

A. TXT

B. DOC

C. PDF

D. PowerPoint

Correct Answer: C


Question 10:

While on the Offense Summary page, a specific Category of Events associated with the Offense can be investigated. Where should a Security Analyst click to view them?

A. Click on Events, then filter on Flows

B. Highlight the Category and click the Events icon

C. Scroll down to Categories and view Top 10 Source IPs

D. Right Click on Categories and choose Filter on Network Activity

Correct Answer: B

Reference:

IBM Security QRadar SIEM Users Guide. Page: 42


Question 11:

What is a common purpose for looking at flow data?

A. To see which users logged into a remote system

B. To see which users were accessing report data in QRadar

C. To see application versions installed on a network endpoint

D. To see how much information was sent from a desktop to a remote website

Correct Answer: D


Question 12:

Which saved searches can be included on the Dashboard?

A. Event and Flow saved searches

B. Asset and Network saved searches

C. User and Vulnerability saved searches

D. Network Activity and Risk saved searches

Correct Answer: A


Question 13:

What is the key difference between Rules and Building Blocks in QRadar?

A. Rules have Actions and Responses; Building Blocks do not.

B. The Response Limiter is available on Building Blocks but not on Rules.

C. Building Blocks are built-in to the product; Rules are customized for each deployment.

D. Building Blocks are Rules which are evaluated on both Flows and Events; Rules are evaluated on Offenses of Flows or Events.

Correct Answer: A


Question 14:

Given these default options for dashboards on the QRadar Dashboard Tab:

Which will display a list of offenses?

A. Network Overview

B. System Monitoring

C. Vulnerability Management

D. Threat and Security Monitoring

Correct Answer: D


Question 15:

What is an example of the use of a flow data that provides more information than an event data?

A. Represents a single event on the network

B. Automatically identifies and better classifies new assets found on a network

C. Performs near real-time comparisons of application data with logs sent from security devices

D. Represents network activity by normalizing IP addresses ports, byte and packet counts, as well as other details

Correct Answer: D

Reference: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21682445