AX0-100 pdf dumps

[PDF and VCE] Free AX0-100 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Axis Certified Professional AX0-100 Axis Network Video Exam exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . We is providing the latest version of Axis Certified Professional AX0-100 pdf now. Comprehensive understanding on Axis Network Video Exam AX0-100 dumps through We 100% pass guarantee of the success on your Axis Certified Professional AX0-100 Axis Network Video Exam exam taking.

Visit our site to get more AX0-100 Q and As:https://www.pass4king.com/AX0-100.html (150 QAs Dumps)
Question 1:

Which of the following statements are true for H.264? (Choose two)

A. The size of an l-frame depends on the preceding P-frame

B. Increased motion in a scene means increased bit rate

C. Group of Video (GOV) length is directly affected by the sizes of the I- and P- frames

D. A P-frame references preceding and succeeding P-frames

E. Longer GOV length means reduced bit rate

Correct Answer: BE


Question 2:

Which is true regarding the use of a smoked (tinted) dome instead of a clear dome?

A. Decreases color fidelity

B. Decreases field of view

C. Disables infrared capabilities

D. Reduces light sensitivity

Correct Answer: D


Question 3:

Axis recommends shielded cables for outdoor installations primarily to ensure

A. Image quality.

B. Surge protection.

C. Life time of cable installations.

D. Conformity with SMPTE standard.

Correct Answer: B


Question 4:

In setting up PTZ control for an Axis encoder, it\’s very easy to overlook a very important step in the configuration process. After properly connecting the communication wires to the encoder, the next recommended step in the setup is:

A. Downloading the correct Device ID from the Axis website

B. Setting the Baud Rate to match the analog PTZ\’ s

C. Setting the Device ID to match the analog ID

D. Uploading the correct PTZ driver

Correct Answer: D


Question 5:

Which of the following will allow a customer to have a PTZ camera automatically change between three predefined positions?

A. Configure the camera\’s I/O ports to control the preset positions

B. Use the Guard Tour capability to switch between the preset positions

C. Switch between the predefined positions using a joystick

D. Use the auto tracking capability to switch between the preset positions

Correct Answer: B


Question 6:

If a camera is pointed down a hallway with no windows and the color seems “washed out” or faded, which of the following settings should first be adjusted to improve the image?

A. Decrease image brightness

B. Increase image contrast

C. Uncheck backlight compensation

D. Adjust the exposure settings

Correct Answer: C


Question 7:

A Privacy mask added to Live View (Choose two)

A. Hides parts of the scene.

B. Restricts access to the camera.

C. Can be removed from recorded video.

D. Lowers the bandwidth usage.

E. Can be made into any shape.

Correct Answer: AD


Question 8:

An analog system that should be upgraded to IP using encoders must have the end of the analog signal terminated. How many Ohm () should that be?

A. 50

B. 70

C. 75 D. 80

Correct Answer: C


Question 9:

A customer asks for a fixed mini dome with a DC-iris lens. 2.8-10 mm varifocal lens and wide dynamic range. Which of the following cameras is the only choice to fit all of the requirements?

A. AXIS P3301

B. AXIS M3203

C. AXIS Q1604

D. AXIS M5014

Correct Answer: A


Question 10:

Working with a retailer on a site survey, they ask if there\’s any way to get more of the aisle and less of the shelves on the short sides in the shot. An AXIS M3204 camera is being used. Which would be the best suggestion to the retailer?

A. Adjusting the varifocal lens from 2.8 mm to 10 mm

B. Adjusting the varifocal lens from 2.8 mm to 4 mm

C. Using Axis\’ Corridor Format

D. Switching the camera to a 16:9 view

Correct Answer: C


Question 11:

Increase of bandwidth and storage can be a result of (Choose two)

A. Changing from Motion JPEG to H.264.

B. Arctic Temperature Control.

C. High noise level.

D. The use of High PoE.

E. Image resolution.

Correct Answer: CE


Question 12:

A camera lens with a low f-stop value of 1.2 will outperform a lens with a higher f- stop value due to which one of the parameters below?

A. Better depth of field

B. Better low light capability

C. Improved sharpness

D. Less image artifacts

Correct Answer: B


Question 13:

A customer wants his video surveillance system to completely cover the perimeter of his property. For the installer to ensure that the camera system is not subject to sabotage, he should

A. Install more low-priced cameras to cover the complete site.

B. Make sure each camera is seen by at least one other camera.

C. Use PoE, and not a PoE splitter.

D. Install thermal cameras.

Correct Answer: B


Question 14:

In what way does VAPIX ?help integrators?

A. It offers a multi-language tutorial for implementation of analytics

B. It improves efficiency when implementing multi-camera tracking

C. It connects products to automatically upgrade products with the latest firmware

D. The openness helps integrate Axis products with other system components

Correct Answer: D


Question 15:

After an installer sets up a motion detection window they then zoom out the camera. How will this affect the camera\’s ability to detect motion if no settings are changed?

A. More pixels are needed to change to trigger motion detection

B. Less pixels are needed to change to trigger motion detection

C. More movement needed to change to trigger motion detection D. Less movement needed to change to trigger motion detection

Correct Answer: C


Visit our site to get more AX0-100 Q and As:https://www.pass4king.com/AX0-100.html (150 QAs Dumps)

[PDF and VCE] Free Geekcert Axis AX0-100 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Axis Certified Professional Jan 14,2022 Latest AX0-100 pdf dumps Axis Network Video Exam exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of Axis Certified Professional Hotest AX0-100 study guide PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Latest AX0-100 vce Axis Network Video Exam exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your Axis Certified Professional Hotest AX0-100 exam questions Axis Network Video Exam exam taking.

Geekcert – help you to pass all AX0-100 certification exams! as a leading AX0-100 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest. as a leading AX0-100 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest AX0-100 preparation materials from Axis Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/AX0-100.html

The following are the AX0-100 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our AX0-100 dumps.Free sample questions of AX0-100 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real AX0-100 dumps.

Question 1:

What is the main purpose of the Arctic Temperature Control functionality?

A. To protect the camera electronics

B. To protect the camera mechanics

C. To protect the camera lens

D. To protect the camera power

Correct Answer: B


Question 2:

In many places 24 V AC has been popular as a power source but now 12 V and 24 V DC is increasing in popularity because

A. There is more energy in DC.

B. It is easier to back-up DC with battery.

C. There is less power loss in cables with DC.

D. There is less risk for surge with DC.

Correct Answer: B


Question 3:

Which of the following are outdoor rated products? (Choose two)

A. AXIS M3114-R

B. AXIS P3304-VR

C. AXIS P1344-E

D. AXIS P3344-VE

E. AXIS M1031-W

Correct Answer: CD


Question 4:

Which of the following allows customer to access between 2-4 channels of live and online stored video at any time?

A. AXIS Camera Station

B. AXIS Video Hosting System (AVHS)

C. AXIS Camera Management

D. AXIS Media Control

Correct Answer: B


Question 5:

Axis recommends shielded cables for outdoor installations primarily to ensure

A. Image quality.

B. Surge protection.

C. Life time of cable installations.

D. Conformity with SMPTE standard.

Correct Answer: B


Question 6:

Which setting would best adjust a hard yellow tint as shown in the pictures below?

A. Image contrast

B. White balance

C. Color saturation

D. Image brightness

Correct Answer: B


Question 7:

Which technology can a Video Management Software (VMS) partner incorporate to reduce the impact on recorded video during server maintenance?

A. Local storage at the camera

B. Meta data stream

C. AXIS Camera Application Platform (ACAP)

D. SNMP

Correct Answer: A


Question 8:

A customer has a lot of motion blur on recordings from a fixed camera. What would be the most likely setting to address the blurring?

A. Gain level

B. Brightness

C. Backlight compensation

D. Shutter speed

Correct Answer: D


Question 9:

Which statement is true regarding H.264 and Motion JPEG?

A. The highest bandwidth savings using H.264 compared to Motion JPEG is at high frame rates

B. Bandwidth savings using H.264 has nothing to do with frame rate, only scene complexity

C. Bandwidth savings using H.264 has nothing to do with frame rate, only Group of Video (GOV) setting

D. The highest bandwidth savings using H.264 compared to Motion JPEG is at low frame rates

Correct Answer: A


Question 10:

Which of the following will allow a customer to have a PTZ camera automatically change between three predefined positions?

A. Configure the camera\’s I/O ports to control the preset positions

B. Use the Guard Tour capability to switch between the preset positions

C. Switch between the predefined positions using a joystick

D. Use the auto tracking capability to switch between the preset positions

Correct Answer: B


Question 11:

Which of the following conditions has to be met to use multicast streaming?

A. The network infrastructure has to support multicast

B. The client has to run AXIS Camera Management or AXIS Camera Station

C. The client has to support streaming over RTSP

D. The video device needs to run on firmware version 5.20 or higher

Correct Answer: A


Question 12:

In order to comply with SMPTE standards of HDTV, the camera must meet the following:

A. Light sensitivity, aspect ratio, resolution, color fidelity

B. Aspect ratio, resolution, light sensitivity, frame rate

C. Light sensitivity, color fidelity, frame rate, aspect ratio

D. Frame rate, aspect ratio, resolution, color fidelity

Correct Answer: D


Question 13:

The Axis pixel counter allows a user to

A. Convert pixels to actual distances.

B. Verify that the resolution requirements for a scene are met.

C. Determine the file size for each video frame.

D. Specify different exposure zones in a scene.

Correct Answer: B


Question 14:

If a camera is pointed down a hallway with no windows and the color seems “washed out” or faded, which of the following settings should first be adjusted to improve the image?

A. Decrease image brightness

B. Increase image contrast

C. Uncheck backlight compensation

D. Adjust the exposure settings

Correct Answer: C


Question 15:

In a switched network with Unicast

A. Data packets are sent only to one recipient no other computers will receive the data.

B. Data packets can only be sent in one direction, for example from the camera to the server.

C. Only one camera at a time can send data packets through the network, to avoid congestion.

D. All data packets are transmitted in a unified size, enabling network optimization.

Correct Answer: A