98-361 pdf dumps

[Newest Version] Easily Pass 98-361 Exam with Updated Real 98-361 Exam Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your MTA Jun 28,2022 Latest 98-361 pdf dumps Software Development Fundamentals exam. We will assist you clear the Hotest 98-361 vce exam with MTA 98-361 exam questions. We 98-361 actual tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 98-361 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 98-361 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 98-361 dumps.Questions and answers from 98-361 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full 98-361 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

You need to allow a consumer of a class to modify a private data member.

What should you do?

A. Assign a value directly to the data member.

B. Provide a private function that assigns a value to the data member.

C. Provide a public function that assigns a value to the data member.

D. Create global variables in the class.

Correct Answer: C

In this example (see below), the Employee class contains two private data members, name and salary. As private members, they cannot be accessed except by member methods. Public methods named GetName and Salary are added to

allow controlled access to the private members. The name member is accessed by way of a public method, and the salary member is accessed by way of a public read-only property.

Note: The private keyword is a member access modifier. Private access is the least permissive access level. Private members are accessible only within the body of the class or the struct in which they are declared

Example:

class Employee2

{

private string name = “FirstName, LastName”;

private double salary = 100.0;

public string GetName()

{

return name;

}

public double Salary

{

get { return salary; }

}

}


Question 2:

What are two methods that can be used to evaluate the condition of a loop at the start of each iteration? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two. )

A. If

B. Do. . . While

C. For

D. While

Correct Answer: CD

For and While constructs check at the start of each iteration.


Question 3:

Which language allows you to dynamically create content on the client side?

A. Extensible Markup Language (XML)

B. Cascading Style Sheets (CSS)

C. Hypertext Markup Language (HTML)

D. JavaScript (JS)

Correct Answer: D

JavaScript (JS) is a dynamic computer programming language. It is most commonly used as part of web browsers, whose implementations allow client-side scripts to interact with the user, control the browser, communicate asynchronously, and alter the document content that is displayed.


Question 4:

You are creating an application for a help desk center. Calls must be handled in the same order in which they were received. Which data structure should you use?

A. Binary tree

B. Stack

C. Hashtable

D. Queue

Correct Answer: D

A queue keeps the order of the items.


Question 5:

You need to debug a Windows Service application by using breakpoints. What should you do?

A. Write all events to an event log.

B. Set the Windows Service status to Paused.

C. Implement the Console.WriteLine method throughout the Windows Service.

D. Use the Attach to Process menu in Microsoft Visual Studio.

Correct Answer: B


Question 6:

The throw keyword is used to perform which two actions? (Choose two.)

A. stop processing of the code

B. move error handling to a separate thread

C. raise exceptions

D. re-throw exceptions as a different type

Correct Answer: AB


Question 7:

This question requires that you evaluate the underlined text to determine if it is correct.

Unit testing is the final set of tests that must be completed before a feature or product can be considered finished.

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select “No change is needed\’\’ if the underlined text makes the statement correct.

A. No change is needed

B. User acceptance

C. System

D. Integration

Correct Answer: B


Question 8:

You have a class with a property.

You need to ensure that consumers of the class can write to the value of the property.

Which keyword should you use?

A. value

B. add

C. get

D. set

Correct Answer: A


Question 9:

You are reviewing a design for a database. A portion of this design is shown in the exhibit. Note that you may choose to view either the Crow\’s Foot Notation or Chen Notation version of the design. (To view the Crow\’s Foot Notation, click the Exhibit A button. To view the Chen Notation, click the Exhibit B button.)

Which term is used to describe the relationship between Customer and Order?

A. many-to-many

B. one-to-many

C. one-dimensional

D. one-to-one

E. multi-dimensional

Correct Answer: D


Question 10:

You have a Microsoft ASP.NET web application.

You need to store a value that can be shared across users on the server.

Which type of state management should you use?

A. Session

B. ViewState

C. Application

D. Cookies

Correct Answer: A


Question 11:

You plan to create an application for your company. The application will run automated routines and write the results to a text-based log file. Little or no user interaction is required.

Security requirements on the host computers prevent you from running applications on startup, and users must be able to see the status easily on the screen. The host computers also have limited memory and monitors that display only two

colors. These computers will have no network connectivity.

Which type of application should you use for this environment?

A. Directx

B. Windows Service

C. console-based

D. Windows Store app

Correct Answer: A


Question 12:

In this XHTML code sample, what will cause an error?

A. The line break tag is incorrectly formatted.

B. The HTML tags do not read XHTML.

C. The body tag is missing a background attribute,

D. All tags are not in uppercase.

Correct Answer: A

In XHTML, the
tag must be properly closed, like this:
.


Question 13:

Which language uses Data Definition Language (DDL) and Data Manipulation Language (DML)?

A. Java

B. C

C. SQL

D. Pascal

Correct Answer: C

SQL uses DDL and DML.


Question 14:

In your student directory database, the Students table contains the following fields:

firstName lastName emailAddress telephoneNumber

You need to retrieve the data from the firstName, lastName, and emailAddress fields for all students listed in the directory. The results must be in alphabetical order according to lastName and then firstName.

Which statement should you use?

A. B. C. D.

Correct Answer: D

to sort use: ORDER BY LastName, FirstName


Question 15:

You are creating an application for computers that run Windows XP or later. This application must run after the computer starts. The user must not be aware that the application is running.

The application performs tasks that require permissions that the logged-in user does not have.

Which type of application allows this behavior?

A. Windows Forms application

B. DOS batch file

C. Terminate-and-stay-resident (TSR) program

D. Windows Service application

Correct Answer: D