220-802 practice exam

[Newest Version] Easily Pass 220-802 Exam with Geekcert Updated Real CompTIA 220-802 Exam Materials

Geekcert PDF and VCE dumps of CompTIA A Latest 220-802 practice exam is revised by the professional experts to ensure your success rate on the CompTIA CompTIA A Jan 15,2022 Latest 220-802 free download exam. At Geekcert, we provide our customer with the latest real CompTIA A Latest 220-802 pdf dumps exam questions. We invite the professionals who have rich experience and knowledge of the CompTIA certification to keep our PDF precisely and logically. Geekcert customers’ satisfaction is a precious concern for us. So we promise to provide you the products that can be utilized most efficiently.

Geekcert – pass all 220-802 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. Geekcert – help all candidates pass the 220-802 certification exams easily. association of certification 220-802 exam resources – Geekcert. Geekcert 100% latest and accurate real 220-802 exam questions and answers. get all 220-802 certification easily!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 220-802 preparation materials from CompTIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/220-802.html

The following are the 220-802 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 220-802 dumps.These questions are from 220-802 free dumps. All questions in 220-802 dumps are from the latest 220-802 real exams.

Question 1:

A user calls the helpdesk to report that their local printer is not printing any of the jobs that have been submitted this morning. Other users in the vicinity are not having any issues printing to the same unit via the network. The user in question

connects to the printer over USB cable that connects to a laptop dock.

Which of the following is MOST likely at fault here?

A. The user\’s dock has a power problem with its built-in USB port(s).

B. The printer only supports USB 2.0 and the user has a USB 3.0 enabled dock.

C. The printer accidentally had its onboard wired network jack disabled.

D. Other users are overloading the printer causing it to run out of memory.

Correct Answer: A


Question 2:

A network DHCP server crashes and has to be rebuilt from scratch. Shortly afterwards many users report an “Address Conflict” alert on their computers. Which of the following tools should the users run to help fix this issue?

A. route

B. ipconfig

C. netstat

D. nbtstat

Correct Answer: B


Question 3:

A loud clicking noise in a RAID array indicates which of the following is MOST likely failing?

A. Hard drive

B. Power supply

C. Audio adapter

D. RAID controller

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following can a technician implement to ensure that only company owned mobile devices can connect to the wireless network?

A. Deploy a script to auto-configure employees\’ mobile devices wireless settings.

B. Configure MAC address filtering on the access points.

C. Implement a wireless policy and train all users.

D. Enable WPA2-Personal with a strong password.

Correct Answer: B


Question 5:

A technician, Joe, is running a diagnostic program on a laptop when it shuts down after running for 10 minutes. Which of the following should he do before disassembling the laptop?

A. Use compressed air to blow the dust out of all the fans

B. Hard reset the computer and attempt to boot it into the operating system

C. Run CHKDSK on the laptop\’s hard drive

D. Remove the battery and re-run the diagnostic program

Correct Answer: A


Question 6:

Ann, a technician, is taking apart a laptop to replace some components. Which of the following will allow Ann to put the laptop back together properly and in a timely fashion?

A. Have an identical laptop on hand to compare

B. Label screws and their location

C. Use a magnetic screwdriver

D. Ask a fellow technician to help

Correct Answer: B


Question 7:

A user has a remote share that requires them to authenticate with a different set of credentials. Which of the following commands could a technician use to map this share?

A. TRACERT

B. NET USE

C. NSLOOKUP

D. NETSTAT

Correct Answer: B


Question 8:

A user claims that they recently had a virus infection and even after the infection was cleared, the user\’s web browser is still redirected to the same incorrect website when it is opened. Which of the following should the technician check FIRST?

A. Verify that the browser\’s cookies have been cleared.

B. Run an IPCONFIG /FLUSHDNS.

C. Check that the browser version is the latest release.

D. Run an IPCONFIG /ALL and verify the correct DHCP server.

Correct Answer: B


Question 9:

A user\’s computer consistently shuts down several minutes after booting. When the technician reboots the computer, a message stating “CPU fan failure” appears. Which of the following is the MOST likely reason the computer shuts down?

A. Overheating

B. Power supply failure

C. Faulty CPU

D. High humidity

Correct Answer: A


Question 10:

A technician recently installed a new video card in a PC. The PC already has integrated video on the motherboard. When the technician turns on the PC, there is no video. Which of the following is MOST likely the cause?

A. The motherboard BIOS version is out of date.

B. The incorrect video card drivers are installed.

C. The power connector for the video card is unplugged.

D. The video card is unsupported by the motherboard.

Correct Answer: C


Question 11:

A user\’s CRT display is not displaying colors correctly. Turning the display to the right or left sometimes temporarily corrects the problem. Which of the following should the technician check?

A. The video card display driver

B. The CRT power cable

C. The video cable

D. The CRT On Screen Display (OSD)

Correct Answer: C


Question 12:

A user calls the helpdesk and states that they suddenly cannot connect to the Internet or any other network resources. The user is on a company network that uses DHCP. The technician runs IPCONFIG from the command prompt and the PC has an IP address of 0.0.0.0. Which of the following steps should the technician perform FIRST to troubleshoot this issue?

A. Check the network cable

B. Replace network card

C. Assign a static IP address

D. Reinstall the network drivers

Correct Answer: A


Question 13:

A technician is repairing a workstation that exhibits random reboots at odd times of the day. Which of the following should be performed FIRST when troubleshooting the issue? (Select TWO).

A. Check the PSU integrity

B. Check the CMOS battery

C. Check the video card integrity

D. Check the memory integrity

E. Check the optical drive integrity

Correct Answer: AD


Question 14:

A technician notices a computer is overheating after 30 minutes of use. Which of the following is the MOST likely cause?

A. Clogged temporary file folders

B. Internal dust buildup

C. Incorrect input voltage setting

D. ACPI is disabled

Correct Answer: B


Question 15:

A technician is having boot issues with a newly built PC, and notices the following jumper configurations for each PATA device:

HARD DRIVE. MASTER OPTICAL DRIVE. CABLE SELECT

Which of the following jumper configurations should be used instead?

A. HDD. Cable Select; Optical Drive. Master

B. HDD. Cable Select; Optical Drive. Cable Select

C. HDD. Slave; Optical Drive. Slave

D. HDD. Master; Optical Drive. Master

Correct Answer: B