1z0-1046 practice test

[Newest Version] Easily Pass 1z0-1046 Exam with Updated Real 1z0-1046 Exam Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Oracle Cloud Latest 1z0-1046 practice Oracle Global Human Resources Cloud 2019 Implementation Essentials exam. We will assist you clear the May 12,2022 Newest 1z0-1046 vce dumps exam with Oracle Cloud 1z0-1046 vce. We 1z0-1046 actual tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-1046 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-1046 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-1046 dumps.We have sample questions for 1z0-1046 free dumps. You can download and check the real questions of updated 1z0-1046 dumps.

Question 1:

Which employment model options are available for newly provisioned HCM Cloud environments?

A. 2-tier single assignment, 2-tier multiple assignment, 2-tier multiple contracts multiple assignment

B. 2-tier single assignment, 2-tier single contract single assignment, 2-tier multiple assignment, 2-tier multiple contracts single assignment

C. 2-tier multiple assignment, 2-tier single assignment

D. 2-tier single assignment, 2-tier single contract single assignment, 2-tier multiple contracts multiple assignment, 2-tier multiple assignment

Correct Answer: C


Question 2:

You are required to set geography validation for country-specific address style. You have configured the application correctly, but users are still entering addresses in the wrong address format. What can be done to change this?

A. Create a new geography validation.

B. Educate users to use the country-specific address format only.

C. Effective End Date for geography validation is end of time.

D. Set the geography validation level to Error instead of No Validation.

Correct Answer: D


Question 3:

As an HR Administrator, you want to add an additional assignment for an existing worker. You access the worker\’s information via the Manage Employment task, select Update, and enter an Effective Date, but you are unable to select the Add Assignment action from the Action field drop-down.

What is preventing you from selecting the action?

A. The employee already has multiple assignments within that legal employer.

B. Employment Model 2-Tier multiple assignment have not been enabled at the enterprise and/or the legal entity level.

C. The employee has no active work relationships.

D. The employee has a suspended assignment.

Correct Answer: D


Question 4:

Grade structures (grades, grade rates, and grade ladder) were configured for your customer and the required employee assignment data was migrated to the system. However, there was a change in requirement and the customer decided to delete some grades because they were no longer used. When you try to delete one such grade from the system, the system throws an error.

What are three possible reasons for the system error? (Choose three.)

A. There are assignment records of one or more employees associated with this grade.

B. A grade cannot be deleted and can only be made inactive by changing the status to “Inactive”.

C. The grade has grade rates defined.

D. The grade is linked to a grade ladder.

E. A grade cannot be deleted and can only be end-dated.

Correct Answer: ACD


Question 5:

The HR of Finance Department searches for an employee who is the Finance Auditor. The search is conducted with an effective date of 01-Jan-2015 on the Person Management page. The search does not yield any results.

Identify two reasons for this behavior. (Choose two.)

A. The employee was a contingent worker until 31-Dec-2014 and will rejoin as an employee on 02-Jan-2015.

B. The employee is working as a contingent worker in Finance Department.

C. The employee has multiple assignments and being a Finance Auditor is a part of the secondary assignment.

D. The employee is working as an employee in Finance Department.

E. The employee is inactive as of 01-Jan-2015.

Correct Answer: AE


Question 6:

Which three options are true about the Global Person model? (Choose three.)

A. Person records cease to exist when a person is terminated from an organization.

B. Person records continue to exist even when the person has no current work relationships in the enterprise and no current contact relationships with other workers.

C. Person records are global, independent of legal employers, and created only once for any person. If the person leaves the enterprise, the person\’s work relationships are terminated.

D. Person records hold information that is personal, such as name, date of birth, and disability information, or that may apply to more than one work relationship, such as national ID.

E. Person records are auto-archived two years after a person is terminated from an organization.

Correct Answer: BCD


Question 7:

If multiple people update a performance rating for a competency on a worker\’s profile, what is used to provide a unique identifier for each instance of the competency so that you can determine who provided what rating?

A. instance qualifier

B. content library

C. rating model

D. educational establishment

E. content subscriber

Correct Answer: A


Question 8:

As a consultant in your company, you are required to set up names and details of schools, colleges, universities, and so on, so that users can select from this list when entering their qualifications such as degrees.

Identify the correct setup task in Functional Setup Manager > Define Workforce Profiles.

A. Define Talent Profile Content > Manage Content Subscribers

B. Define Talent Profile Content > Manage Profile Content Items

C. Define Talent Profile Content > Manage Educational Establishments

D. Define Talent Profiles > Manage Profile Types

Correct Answer: C


Question 9:

You want to use the Tree Management feature of Functional Setup Manager to organize data into hierarchies.

Which option represents seeded tree structures?

A. organization, job, division, geographies

B. organization, job, department, geographies

C. organization, position, division, geographies

D. organization, position, division, establishment

E. organization, position, department, geographies

Correct Answer: E


Question 10:

A human resource specialist creates a checklist template with Category Offboarding and Action Termination. An employee retries from the organization and hence his work relationship is terminated with the legal employer. However, there is no Offboarding checklist allocated to the retired employee in the Manage Allocated Checklist region.

What is the cause for this?

A. The Allocate Checklist seeded process must be run to automatically allocate the checklist to the person.

B. Action Type was not defined for the checklist.

C. Action Reasons were not defined in the checklist.

D. The Action associated with the checklist does not match the Action selected during the termination process.

Correct Answer: A


Question 11:

You are a human resource specialist and a workflow request is showing in your worklist notification even after you approved it (sent it to the second level approver). What are three possible causes of this behavior? (Choose three.)

A. The second level approver might have reassigned the request.

B. The second level approver might have opted for an adhoc route.

C. The second level approver might have approved the request.

D. The second level approver might have rejected the request.

E. The second level approver might have executed a pushback on the request.

Correct Answer: ABE


Question 12:

A manager returned from the US Subsidiary after a period of 3 months to his source location of the UK Subsidiary.

Which option should a Human Resource Representative exercise to reinstate the manager\’s records in the source legal employer?

A. Entering the return date will automatically reinstate the record on the return date.

B. Create another assignment with the return date as the effective date.

C. Initiate the End Global Temporary Assignment action and specify a return date. The global temporary assignment is terminated and the assignments in the source legal employer are reinstate automatically on the return date.

D. Deploy a Descriptive Flexfield to capture the return date. Update this segment with the actual return date to reinstate the record.

Correct Answer: C


Question 13:

A worker in an organization will be holding a new position because the worker holding the position has gone on maternity leave. When the second worker is back from maternity leave, the former will be moved back to his or her old position. His or her payroll and legal reporting will be the same even after the position changes.

Which transfer method should be used for the first movement of the said worker?

A. Global Temporary Assignment

B. Temporary Assignment

C. Global Transfer

D. Transfer

Correct Answer: B


Question 14:

As an implementation consultant, you are in the process of setting up geographies in the application. Which three statements are true about defining geographies? (Choose three.)

A. You must identify the top-level of geography as Country and define a geography type.

B. You can only modify all levels of the geography structure before you load geography hierarchy.

C. You must map geography to reporting establishments for reporting purposes.

D. It is mandatory to define geography validations before geography hierarchy can be defined.

E. You must set geography validation for the specific address style for a country.

Correct Answer: ABE


Question 15:

An employee\’s job description is “Recruiter” as of 01-Jan-2015. This job was updated in the system to “Consultant” on 01-Feb-2015. The 01-Feb-2015 assignment record is the latest effective dated employment record in the system. On 01Mar-2015, the HR specialist wants to view this employee\’s previous employment details and searches for them on the Person Management page. The HR specialist enters the effective as-of date value as 31-Jan-2015 with the search

keyword “Recruiter” because the employee was working as a recruiter on 31st Jan 2015. The search returns no rows.

What is causing this?

A. The Person Management page search does not support Job attribute keywords.

B. The Update Person Search Keyword process has updated the latest effective dated job attribute in the keyword record.

C. The Update Person Search Keyword process has associated the effective dates with the job attributes in the keyword record resulting in search discrepancies.

D. The Update Person Search keyword process has failed on 01-Mar-2015 but ran successfully the previous day.

E. The Person Management page search does not support date-effective keywords.

F. The Update Person Search keyword process has failed on 31-Jan-2015 but ran successfully the next day.

Correct Answer: D