1V0-603 vce

Certification: Boom Your Salary and Fullfil Your Dream

We ensures to provide the most update {keywords} with the most accurate answers. We VCA6-CMA 1V0-603 dumps are the most complete and authoritative 1V0-603 vce with which one can pass the VCA6-CMA Latest 1V0-603 exam questions exam in an easy way. Preparing for VCA6-CMA Jun 22,2022 Newest 1V0-603 free download Cloud Management and Automation Fundamentals Exam exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1V0-603 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1V0-603 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1V0-603 dumps.These questions are from 1V0-603 free dumps. All questions in 1V0-603 dumps are from the latest 1V0-603 real exams.

Question 1:

A manager wants to know why traditional usage metering tools are less effective in a private cloud environment thanthey are in physical environments.What statement provides the best response?

A. Traditional monitoring tools won\’t work in a cloud environment.

B. Traditional metering tools require agents to be installed, which don\’t work in virtual machines.

C. Resource usage is based on the overall demand of all virtual machines instead of per server.

D. This is not true, traditional usage metering tools are still the best choice.

Correct Answer: B


Question 2:

Which vRealize Automation feature provides companies a lot of flexibility in using their own customized service politics and business logic?

A. Accelerated application deployment

B. Intelligent Resource Governor

C. VMware vRealize Orchestrator plug-in

D. Self-service end user portal

Correct Answer: B


Question 3:

An administrator has installed and configured site RecoveryManager (SRM) to protect a private cloud infrastructure, but wants assurance that the plan put in place will actually work. How can the administrator properly test the site recovery manager setup?

A. Tell SRM to simulate moving your workloads usingvcloud connector.

B. Tell SRM to initiate an HA failover test.

C. Tell SRM to execute a non-disruptive recovery test.

D. Tell SRM tovMotion protected VMs to the recovery site.

Correct Answer: C


Question 4:

An administrator wants to make sure that a cloud environment is performing as expected and is not exhibiting any serious problems.Which vRealize operations super Metric will help analyze workload anomalies and faults?

A. Risk

B. Status

C. Performance

D. Health

Correct Answer: C


Question 5:

A customer is concerned about using fixed alarm settings to monitor elastic cloud workloads. They want assurance that virtual workloads will be properly monitored in the cloud based on their environment\’s realtime data. Which vRealize Operations alarm feature will best address this concern?

A. Auto Reactive Alarms

B. Adaptive Alarms

C. Self-Learning Analytics

D. Dynamic Thresholds

Correct Answer: B


Question 6:

An administrator wants to automatically manage virtual machine change requests and services as well as remove virtual machines when they are no longer needed. Which product includes a lifecycle management capability to help you accomplish these tasks?

A. vRealize Automation

B. vCenter Server

C. vRealize Operations

D. NSX Manager

Correct Answer: B


Question 7:

As part of setting up a company\’s disaster recovery plan a project manager has identified the need to synchronize storage used by the virtual machines to a remote disaster recovery site. Which product or component can be used to perform this task?

A. vRealize Automation

B. vCloud Connector

C. Datastore Clusters

D. vSphere Replication

Correct Answer: C


Question 8:

Which three infrastructure platformtypes can vRealize Automation deliver service across? (Choose three.)

A. Virtual

B. Organization

C. Physical

D. Provider

E. Cloud

Correct Answer: ABE


Question 9:

A consultant is explaining the benefits of using VMware NSX versus other products that utilize a physical networking infrastructure.Which two are benefits of implementing VMware NSX over other virtual network solutions? (Choose two.)

A. Non-disruptive server hardware upgrades

B. Reduced network provisioning time

C. No more physical switches

D. Non-disruptive deployment

Correct Answer: AD