117-201 exam question

[PDF and VCE] Free Share 117-201 PDF Exam Preparation Materials with Real Exam Questions

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Recent Updates May 08,2022 Hotest 117-201 exam questions Linux Advanced Administration exam. We will assist you clear the Latest 117-201 vce dumps exam with Recent Updates latest 117-201 dumps. We 117-201 vce are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 117-201 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 117-201 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 117-201 dumps.Free sample questions of 117-201 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 117-201 dumps.

Question 1:

What information does the file modules.dep provide?

A. A list of all modules available to the kernel.

B. A list of modules required by each module.

C. A list of devices and their module name.

D. A list of modules compiled for this kernel.

E. A list of modules the kernel needs to run.

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following is a valid location in the automount configuration, when a Windows share needs to be made availabletothesystem?

A. \\server\sharename

B. ://server/sharename

C. server:/sharename

D. :server/sharename

E. \\\\server\\sharename

Correct Answer: B


Question 3:

Which command would you use to apply a diff file to an original?

A. patch > diff-file

B. patch < diff-file

C. patch << diff-file

D. cat diff-file >> kernel

E. cat diff-file << kernel

Correct Answer: B


Question 4:

DNSSEC is used for?

A. Encrypted DNS queries between nameservers.

B. Cryptographic authentication of DNS zones.

C. Secondary DNS queries for local zones.

D. Defining a secure DNS section.

E. Querying a secure DNS section.

Correct Answer: B


Question 5:

Considering the following kernel IP routing table now, which of the following commands must be remove the route to the network l0.l0.1.0/24? Kernel IP routing table Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface

200.207.199.162 0.0.0.0 255.255.255.255 UH 0 0 0 ppp0

172.16.87.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0

192.168.246.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 eth1

10.10.1.0 192.168.246.11 255.255.255.0 UG 0 0 0 eth1

127.0.0.0 0.0.0.0 255.0.0.0 U 0 0 0 lo

0.0.0.0 200.207.199.162 0.0.0.0 UG 0 0 0 ppp0

A. route del

10.10.1.0

B. route del 10.10.1.0/24

C. route del -net 10.10.1.0/24

D. route del 10.10.1.0/24 gw

192.168.246.11

E. route del -net

10.10.1.0

Correct Answer: C


Question 6:

What is the difference between zImage and bzImage targets when compiling a kernel?

A. zImage is compressed using gzip, bzImage is compressed using bzip2

B. zImage is for 2.4 series kernels, bzImage is for 2.6 series kernels

C. zImage is loaded into low memory, bzImage is loaded into high memory

D. zImage is limited to 64k, bzImage is not

Correct Answer: C


Question 7:

WhichofthesewayscanbeusedtoonlyallowaccesstoaDNSserverfrom specifiednetworks/hosts?

A. Using the limit{…;};statement in the named configuration file.

B. Using the allow-query{…;};statement in the named configuration file.

C. Using the answer only{…;};statement in the named configuration file.

D. Using the answer{…;};statement in the named configuration file.

E. Using the query access{…;};statement in the named configuration file.

Correct Answer: B


Question 8:

Which of these commands allows you to use shared libraries that are in /usr/local/lib?

A. export LD_PRELOAD=/usr/local/lib

B. exportLD_LIBRARY_PATH=/usr/local/lib

C. ldconfig /usr/local/lib

D. ldd /usr/local/lib

Correct Answer: C


Question 9:

Which TWO archiving formats are used to create an initramfs image?

A. gzip

B. tar

C. rar

D. cpio

E. bzip2

Correct Answer: AD


Question 10:

How can you manually add an entry to your system\’s ARP cache?

A. Directly edit /etc/arp-cache

B. Run add-arp hostname FF:FF:FF:FF:FF:FF

C. Run ping -a hostname

D. Run arp -s hostname FF:FF:FF:FF:FF:FF

E. Edit arp.conf and restart arpd

Correct Answer: D


Question 11:

Which tool can be used to control the runtime behavior of udev?

A. udev

B. udevctl

C. udevadm

D. udevconfig

E. udevclient

Correct Answer: C


Question 12:

How can DMA be enabled for the device /dev/hda?

A. echo “l” >/proc/ide/hda/dma

B. sysctl -w dev.ide.dma=l

C. dma add /dev/hda

D. hdparm -d l /dev/hda

E. insmod dma dev=/dev/hda

Correct Answer: D


Question 13:

To restore the kernel source to the previous, unpatched, version, which of the following commands could be used?

A. patch–restore

B. patch –remove

C. patch -U

D. patch–undo

E. patch -R

Correct Answer: E


Question 14:

If the current directory is /root and the kernel source is located in /usr/src/linux, which of the following commands should be used to apply the patch /tmp/foopatch?

A. cat /tmp/foopatch I patch -p0

B. cd/usr/src/linux;cat/tmp/foopatchIpatch-p0

C. cd/usr/src/linux; cat/tmp/foopatch I patch

D. cd/usr/src/linux;patch-pl</tmp/foopatch

E. cd/usr/src/linux;patch-pl>/tmp/foopatch

Correct Answer: D


Question 15:

The Linux kernel is loaded successfully by the boot loader. However, straight after the kernel mounts the root filesystem, the boot process stops and an error message regarding init is shown. Which of the following actions is the best one to be used in order to identify and fix the problem?

A. The administrator reboots the system with a recovery disk and checks the root file system for errors with fsck.

B. The administrator reboots the system with a recovery disk and restores from a backup.

C. The administrator reboots the system and tells the kernel, through the boot loader prompt, to use /bin/bash as the initial process.

D. The administrator reboots the system with a recovery disk and installs a new kernel.

E. The administrator reboots the system and tells init, through the boot loader prompt, to use a different runlevel.

Correct Answer: C