[PDF and VCE] Free Geekcert Axis AX0-100 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Axis Certified Professional Jan 14,2022 Latest AX0-100 pdf dumps Axis Network Video Exam exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of Axis Certified Professional Hotest AX0-100 study guide PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Latest AX0-100 vce Axis Network Video Exam exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your Axis Certified Professional Hotest AX0-100 exam questions Axis Network Video Exam exam taking.

Geekcert – help you to pass all AX0-100 certification exams! as a leading AX0-100 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest. as a leading AX0-100 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest AX0-100 preparation materials from Axis Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/AX0-100.html

The following are the AX0-100 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our AX0-100 dumps.Free sample questions of AX0-100 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real AX0-100 dumps.

Question 1:

What is the main purpose of the Arctic Temperature Control functionality?

A. To protect the camera electronics

B. To protect the camera mechanics

C. To protect the camera lens

D. To protect the camera power

Correct Answer: B


Question 2:

In many places 24 V AC has been popular as a power source but now 12 V and 24 V DC is increasing in popularity because

A. There is more energy in DC.

B. It is easier to back-up DC with battery.

C. There is less power loss in cables with DC.

D. There is less risk for surge with DC.

Correct Answer: B


Question 3:

Which of the following are outdoor rated products? (Choose two)

A. AXIS M3114-R

B. AXIS P3304-VR

C. AXIS P1344-E

D. AXIS P3344-VE

E. AXIS M1031-W

Correct Answer: CD


Question 4:

Which of the following allows customer to access between 2-4 channels of live and online stored video at any time?

A. AXIS Camera Station

B. AXIS Video Hosting System (AVHS)

C. AXIS Camera Management

D. AXIS Media Control

Correct Answer: B


Question 5:

Axis recommends shielded cables for outdoor installations primarily to ensure

A. Image quality.

B. Surge protection.

C. Life time of cable installations.

D. Conformity with SMPTE standard.

Correct Answer: B


Question 6:

Which setting would best adjust a hard yellow tint as shown in the pictures below?

A. Image contrast

B. White balance

C. Color saturation

D. Image brightness

Correct Answer: B


Question 7:

Which technology can a Video Management Software (VMS) partner incorporate to reduce the impact on recorded video during server maintenance?

A. Local storage at the camera

B. Meta data stream

C. AXIS Camera Application Platform (ACAP)

D. SNMP

Correct Answer: A


Question 8:

A customer has a lot of motion blur on recordings from a fixed camera. What would be the most likely setting to address the blurring?

A. Gain level

B. Brightness

C. Backlight compensation

D. Shutter speed

Correct Answer: D


Question 9:

Which statement is true regarding H.264 and Motion JPEG?

A. The highest bandwidth savings using H.264 compared to Motion JPEG is at high frame rates

B. Bandwidth savings using H.264 has nothing to do with frame rate, only scene complexity

C. Bandwidth savings using H.264 has nothing to do with frame rate, only Group of Video (GOV) setting

D. The highest bandwidth savings using H.264 compared to Motion JPEG is at low frame rates

Correct Answer: A


Question 10:

Which of the following will allow a customer to have a PTZ camera automatically change between three predefined positions?

A. Configure the camera\’s I/O ports to control the preset positions

B. Use the Guard Tour capability to switch between the preset positions

C. Switch between the predefined positions using a joystick

D. Use the auto tracking capability to switch between the preset positions

Correct Answer: B


Question 11:

Which of the following conditions has to be met to use multicast streaming?

A. The network infrastructure has to support multicast

B. The client has to run AXIS Camera Management or AXIS Camera Station

C. The client has to support streaming over RTSP

D. The video device needs to run on firmware version 5.20 or higher

Correct Answer: A


Question 12:

In order to comply with SMPTE standards of HDTV, the camera must meet the following:

A. Light sensitivity, aspect ratio, resolution, color fidelity

B. Aspect ratio, resolution, light sensitivity, frame rate

C. Light sensitivity, color fidelity, frame rate, aspect ratio

D. Frame rate, aspect ratio, resolution, color fidelity

Correct Answer: D


Question 13:

The Axis pixel counter allows a user to

A. Convert pixels to actual distances.

B. Verify that the resolution requirements for a scene are met.

C. Determine the file size for each video frame.

D. Specify different exposure zones in a scene.

Correct Answer: B


Question 14:

If a camera is pointed down a hallway with no windows and the color seems “washed out” or faded, which of the following settings should first be adjusted to improve the image?

A. Decrease image brightness

B. Increase image contrast

C. Uncheck backlight compensation

D. Adjust the exposure settings

Correct Answer: C


Question 15:

In a switched network with Unicast

A. Data packets are sent only to one recipient no other computers will receive the data.

B. Data packets can only be sent in one direction, for example from the camera to the server.

C. Only one camera at a time can send data packets through the network, to avoid congestion.

D. All data packets are transmitted in a unified size, enabling network optimization.

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *