[Newest Version] Easily Pass 70-573-CSHARP Exam with Geekcert Updated Real Microsoft 70-573-CSHARP Exam Materials

Our PDF dumps of Microsoft TS Latest 70-573-CSHARP pdf dumps exam is aimed to make everything which you need to pass your exam successfully more easily. At Geekcert, we have everything you need to study to pass your TS Jan 14,2022 Hotest 70-573-CSHARP vce exam. We invite the professionals who have rich experience and expert knowledge of the IT certification industry to guarantee the PDF details precisely and logically.

Geekcert – most reliable and professional 70-573-CSHARP certification exam material provider. real latest, easily pass. Geekcert: best 70-573-CSHARP certification material provider are cheapest in the market! Geekcert: best 70-573-CSHARP certification material provider are cheapest in the market! Geekcert – pass all 70-573-CSHARP certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 70-573-CSHARP preparation materials from Microsoft Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/70-573-Csharp.html

The following are the 70-573-CSHARP free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 70-573-CSHARP dumps.Do you what to see some samples before 70-573-CSHARP exam? Check the following 70-573-CSHARP free dumps or download 70-573-CSHARP dumps here.

Question 1:

You need to create a Web Part that hides the out-of-the-box Ribbon on the current page. Which code segment should you include in the Web Part?

A. SPRibbon.GetCurrent(me.Page).CommandUIVisible = false

B. SPRibbon.GetCurrent(me.Page).Dispose()

C. this.Page.FindControl(“SPRibbon”).Dispose()

D. this.Page.FindControl(“SPRibbon”).Visible = false

Correct Answer: A

MNEMONIC RULE: “CommandUIVisible” There are two parts to the ribbon: the upper part, where other controls such as site actions can be put, and theCommandUI part that has the buttons and controls. This property controls the lower part of the ribbon. So, ifthis property is set to false, the site actions still appear in the upper part of the ribbon, but no tabs and buttonsappear in the lower part. Ribbon.CommandUIVisible Property http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.web.commandui.ribbon.commanduivisible.aspx


Question 2:

You create a custom site definition.

You need to modify the contents of the Quick Launch area.

Which file should you modify?

A. Schema.xml

B. WebTemp.xml

C. vwstyles.xml

D. Onet.xml

Correct Answer: D

MNEMONIC RULE: “custom site definition = Onet.xml” You can perform the following kinds of tasks in a custom Onet.xml file that is used for either a custom sitedefinition or a custom web template:

Specify an alternative cascading style sheet (CSS) file, JavaScript file, or ASPX header file for a sitedefinition.

Modify navigation areas for the home page and list pages. Add a new list definition as an option in the UI. Define one configuration for the site definition or web template, specifying the lists, modules, files, and WebParts that are included

when the configuration is instantiated. Specify Features to be included automatically with websites that are created from the site definition or webtemplate.

Understanding Onet.xml Files

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms474369.aspx


Question 3:

You create a Feature receiver.

You need to hide the Quick Launch navigation bar of a SharePoint site.

What should you use?

A. the Hidden property of each list

B. the OnQuickLaunch property of each list

C. the QuickLaunchEnabled property

D. the Navigation.QuickLaunch.Parent.IsVisible property

Correct Answer: C

MNEMONIC RULE: “hide Quick Launch = QuickLaunchEnabled” SPWeb.QuickLaunchEnabled Property http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.sharepoint.spweb.quicklaunchenabled.aspx


Question 4:

You have a Microsoft Office SharePoint Server 2007 site.

You upgrade the site to SharePoint Server 2010.

You need to create a Feature that prevents site collection administrators from upgrading the user interface of the site to SharePoint Server 2010.

Which property should you use?

A. UIVersionConfigurationEnabled

B. AdministrationSiteType

C. AllowMasterPageEditing

D. AllowDesigner

Correct Answer: A

MNEMONIC RULE: “upgrading = UIVersionConfigurationEnabled” Gets or sets a value that indicates whether to enable the user interface (UI) for changing the version of the UI. SPWeb.UIVersionConfigurationEnabled Property http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.sharepoint.spweb.uiversionconfigurationenabled.aspx


Question 5:

You create a Web Part that contains the following logging code. (Line numbers are included for reference only.)

01 SPWeb web = SPContext.Current.Web;

02 try

03 {

05 }

06 catch (Exception ex)

07 {

09 System.Diagnostics.EventLog.WriteEntry(“WebPart Name”, (“Exception

Information: ” ex.Message), EventLogEntryType.Error);

10 }

You discover that line 09 causes an error. You need to resolve the error.

What should you do?

A. Run the code segment at line 09 inside a RunWithElevatedPrivileges delegate.

B. Add the following code at line 08: if (web.CurrentUser.IsSiteAuditor == false)

C. Add the following code at line 08: if (web.CurrentUser.IsSiteAdmin == false)

D. Change line 09 to the following code segment: System.Diagnostics.EventLog.WriteEntry(“WebPart Name”, “Exception Information”, EventLogEntryType.Error);

Correct Answer: A

MNEMONIC RULE: “RunWithElevatedPrivileges” SPSecurity.RunWithElevatedPrivileges Method http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.sharepoint.spsecurity.runwithelevatedprivileges.aspx


Question 6:

You need to create a custom content type and specify the content type ID. What should you do?

A. Call the Lists Web service.

B. Create a custom Feature.

C. Call the Webs Web service.

D. Create a new module.

Correct Answer: B

MNEMONIC RULE: “custom Feature for custom content type” Create Custom Content Types in SharePoint 2010 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff630942.aspx


Question 7:

You add a delegate control to the section of a custom master page.

You reference a default script file by using the delegate control.

You need to ensure that the delegate control meets the following requirements:

Which property should you use?

A. Template_Controls

B. Scope

C. BindingContainer

D. AllowMultipleControls

Correct Answer: D

MNEMONIC RULE: “additional script references = AllowMultipleControls” DelegateControl.AllowMultipleControls Property http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.sharepoint.webcontrols.delegatecontrol.allowmultiplecontrols.aspx


Question 8:

You are creating a Web Part. The Web Part will be used in a SharePoint subsite that has the URL http://www.contoso.com/hr.

You need to ensure that the Web Part activates a Feature in the subsite without causing a memory leak.

Which code segment should you use?

A. SPFeatureCollection featuresCollect = SPContext.Current.SiteFeatures; featuresCollect.Add(new Guid(“xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx”), true);

B. SPFeatureCollection featuresCollect = SPContext.Current.WebFeatures; featuresCollect.Add(new Guid(“xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx”), true);

C. SPSite web = new SPSite(“http://www.contoso.com/hr”); SPFeatureCollection featureCollect = web.Features; featureCollect.Add(new Guid(“xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx”), true);

D. SPWeb web = new SPSite(“http://www.contoso.com/hr”).OpenWeb(); SPFeatureCollection featureCollect = web.Features; featureCollect.Add(new Guid(“xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx”), true);

Correct Answer: B

MNEMONIC RULE: “no memory leak = SPContext; subsite = WebFeatures” Gets the activated site features of the Microsoft SharePoint Foundation context. SPContext.WebFeatures Property http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.sharepoint.spcontext.webfeatures.aspx


Question 9:

You develop a custom master page.

You need to ensure that all pages that use the master page contain a specific image in the same location. Page developers must be able to change the image on individual pages without impacting other pages that use the same master page.

What should you add to the master page?

A. a ContentPlaceHolder control

B. an HTML Div element

C. a Placeholder control

D. an Image control

Correct Answer: A

Explanation: MNEMONIC RULE: “master page = ContentPlaceHolder” Defines a region for content in an ASP.NET master page. ContentPlaceHolder Class http://msdn.microsoft.com/enus/library/system.web.ui.webcontrols.contentplaceholder.aspx


Question 10:

You are developing a Feature that will be used in multiple languages.

You need to ensure that users view the Feature\’s title and description in the display language of their choice.

What should you create?

A. a site definition

B. multiple Elements.xml files

C. a Feature event receiver

D. multiple Resource (.resx) files

Correct Answer: D

MNEMONIC RULE: “Language Resource”

Using Resource Files (.resx) when developing SharePoint solutions http://blogs.msdn.com/b/joshuag/archive/2009/03/07/using-resource-files-resx-when- developing-sharepointsolutions.aspx


Question 11:

You create a list named List1.

You create two workflows named WF1 and WF2 for List1.

You need to ensure that when a new item is created in List1, WF1 starts automatically. WF2 must start automatically after WF1 completes.

What should you do?

A. Add a SendActivity activity to WF2.

B. Add a Replicator activity to WF2.

C. Create a SPWebEventReceiver event receiver.

D. Create a SPWorkflowEventReceiver event receiver.

Correct Answer: D

MNEMONIC RULE: “Workflow = SPWorkflowEventReceiver” The SPWorkflowEventReceiver class handles workflow events throughout the lifetime of a workflow. Starting: Occurs when a workflow is starting Started: Occurs when a workflow is started Postponed: Occurs when a workflow is postponed Completed: Occurs when a workflow is completed You can register the SPWorkflowEventReceiver with any site, list, or content type. Apress – SharePoint 2010 as a Development Platform (book)


Question 12:

You are creating a custom workflow action to be used in Microsoft SharePoint Designer reusable workflows. The action programmatically creates a SharePoint site named Site1 at a specific URL.

The workflow actions schema file contains the following code segment.

<Action Name="Create Sice"

ClassName =” SPDActivityDemo.Createsite ” Assembly=” SPDActivityDemo , Version=l.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken= Ia4a7a2c3215a71b ” AppliesTo =”all” Category=”Test”>

You need to ensure that users can specify the URL property of the action in SharePoint Designer.

What should you add to the schema of the action?

A.

B.

C.

D. <FieldBlnd Field=" Url " Text=" Url of site" Id="l" DesignerType =" TextArea "

Correct Answer: D


Question 13:

You need to create a custom application that provides users with the ability to create a managed property. The managed property name must be specified in the args [1] parameter.

You write the following code segment for the application.

01 SPSite currentSite = new SPSite(“http://intranet”);

02 SearchContext context = SearchContext.GetContext(currentSite);

03 Schema schema = new Schema(context);

Which code segment should you add to the application?

A. context.SearchApplication.CrawlStores.Create(args[1]);

B. ManagedPropertyCollection properties = schema.AllManagedProperties; ManagedProperty newMng = properties.Create(args[1], ManagedDataType.Text);

C. ManagedPropertyCollection properties = schema.AllManagedProperties; ManagedProperty newMng = properties.CreateCrawlMonProperty(); newMng.Name = args[1];

D. schema.AllCategories.Create(args[1], Guid.NewGuid());

Correct Answer: B

MNEMONIC RULE: “properties.Create()”

Use the AllManagedProperties property of the Schema class to get the collection of managed properties inthe Shared Service Provider\’s search schema. To add a new managed property to the collection, use the Create() method.

ManagedPropertyCollection Class

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.office.server.search.administration.

managedpropertycollection.create.aspx


Question 14:

You plan to create a custom Web Part that displays items from a custom SharePoint list named Project.

You need to ensure that you can access the list by using strongly-typed objects in Microsoft Visual Studio 2010.

What should you do first?

A. Edit the web.config file.

B. Run spmetal.exe.

C. Run ecmangen.exe.

D. Edit the Manifest.xml file.

Correct Answer: B

MNEMONIC RULE: “strongly-typed = spmetal.exe”

The LINQ to SharePoint provider is a new feature in SharePoint 2010 that allows you to use a strongly-typedentity model and the language integrated query (LINQ) query syntax to query list data. Essentially, LINQ toSharePoint hides the

complexity of developing CAML queries from developers, which can reduce developmenttime and make code more readable. The LINQ to SharePoint provider converts the LINQ expressions into CAML queries at run time.

Although you can manually develop your entity classes, in most cases, you will want to use the SPMetalcommand line tool.

Using LINQ to SharePoint

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff798478.aspx


Question 15:

You need to delete the previous versions of all documents in a document library. The deleted versions of the documents must be retained in the SharePoint Recycle Bin. What should you do?

A. For the document library, call the Recycle method.

B. For the document library, call the Delete method.

C. For each document, call the DeleteAll method of the Versions property.

D. For each document, call the RecycleAll method of the Versions property.

Correct Answer: D

MNEMONIC RULE: “all previous versions to Recycle Bin = RecycleAll of the Versions” Recycles the version collection except for the current version. SPListItemVersionCollection.RecycleAll Method http://msdn.microsoft.com/enus/library/microsoft.sharepoint.splistitemversioncollection.recycleall.aspx