Latest Geekcert LX0-101 Exam LX0-101 Dumps 100% Free Download

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the CompTIA Linux Newest LX0-101 vce dumps certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your CompTIA Linux Jan 15,2022 Newest LX0-101 vce CompTIA Linux [Powered by LPI] Exam 1 exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a CompTIA CompTIA Linux certified professional in IT industry.

Geekcert | LX0-101 certification materials | videos | study guides. Geekcert LX0-101 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their LX0-101 certification exams. Geekcert- hottest LX0-101 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their LX0-101 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest LX0-101 preparation materials from CompTIA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/LX0-101.html

The following are the LX0-101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our LX0-101 dumps.Questions and answers from LX0-101 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full LX0-101 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

To what environment variable will an administrator assign or append a value if the administrator needs to tell the dynamic linker to look in a build directory for some of a program\’s shared libraries?

A. LD_LOAD_PATH

B. LD_LIB_PATH

C. LD_LIBRARY_PATH

D. LD_SHARE_PATH

E. LD_RUN_PATH

Correct Answer: C


Question 2:

An administrator has just added a CD-ROM drive (/dev/hdd) to a system and added it to the administrator\’s fstab. Typically the administrator can use which of the following commands to mount media in that drive to /mnt/cdrom?

A. mount /dev/cdrom /mnt/cdrom

B. mount /dev/cdrom

C. mount -t cdrom /dev/cdrom /mnt/cdrom

D. mount /mnt/cdrom

E. automount /mnt/hdd /mnt/cdrom}

Correct Answer: D


Question 3:

An administrator is looking for an executable file foo. Which of the following commands would search for foo within directories set in the shell variable, PATH?

A. locate

B. which

C. find

D. query

E. whereis

Correct Answer: B


Question 4:

Which of the following Linux filesy stems pre-allocates a fixed number of in odes at filesy stems? make/creation time, and does NOT generate them as needed?

A. ext3

B. jfs

C. reiserfs

D. xfs

Correct Answer: A


Question 5:

An administrator is having some trouble with a disk partition and needs to do maintenance on this partition. The administrator\’s users home directories are on it and several are logged in. Which of the following commands would disconnect the users and allow the administrator to safely execute maintenance tasks?

A. telinit 1

B. shutdown -r now

C. killall -9 inetd

D. /bin/netstop –maint

E. /etc/rc.d/init.d/network stop

Correct Answer: A


Question 6:

All of the following commands will execute the bash script /usr/local/bin/runme.sh EXCEPT:

A. source /usr/local/bin/runme.sh

B. . /usr/local/bin/runme.sh

C. /bin/bash /usr/local/bin/runme.sh

D. /usr/local/bin/runme.sh

E. run /usr/local/bin/runme.sh

Correct Answer: E


Question 7:

Which of the following does the Filesystem Hierarchy Standard enable? (Select TWO).

A. Software to predict the location of installed files and directories.

B. Software to predict the ownership and access rights to files and directories.

C. Users to predict the location of installed files and directories.

D. Users to predict how the filesystem should be formatted according to need.

Correct Answer: AC


Question 8:

Which of the following chown commands will change the ownership to foo and the group to bar on a file named biglist?

A. chown foo/bar biglist

B. chown -u foo -g bar biglist

C. chown foo:bar biglist

D. chown –user foo –group bar biglist

Correct Answer: C


Question 9:

An administrator is trying to make a hard link to an ordinary file but ln returns an error. Which of the following could cause this?

A. The source file is hidden.

B. The source file is read-only.

C. The source file is a shell script.

D. The administrator does not own the source file.

E. The source and the target are on different filesystems.

Correct Answer: E


Question 10:

For which of the following can the tee command be used?

A. Print the contents of a file in reverse order.

B. Use the output of one command as arguments to another.

C. Add line numbers to the output of a command.

D. Pipe the output of one command into the input of another.

E. Send a command\’s output to stdout and a to file at the same time.

Correct Answer: E


Question 11:

In bash, inserting 1>and2 after a command redirects:

A. standard error to standard input.

B. standard input to standard error.

C. standard output to standard error.

D. standard error to standard output.

E. standard output to standard input.

Correct Answer: C


Question 12:

An administrator has created a really long letter and after the administrator is done, notices that the name “Bob” has been used many times. The administrator forgot to capitalize it in many instances. Which of the following commands would replace “bob” with “Bob” in all instances and generate a new letter for printing?

A. sed \’/bob/Bob\’ letter > newletter

B. sed s/bob/Bob/ letter < newletter

C. sed \’s/bob/Bob\’ letter > newletter

D. sed \’s/bob/Bob/g\’ letter > newletter

E. sed \’s/bob, Bob/\’ letter > newletter

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following RPM commands will output the name of the package which installed the file /etc/exports?

A. rpm -F /etc/exports

B. rpm -qf /etc/exports

C. rpm -Kl /etc/exports

D. rpm -qp /etc/exports

E. rpm -qi /etc/exports

Correct Answer: B


Question 14:

Which of the following commands will print the inode usage on each mounted filesystem?

A. du -i

B. df -i

C. lsfs -i

D. printfs -i

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following files should be edited to select the network locations from which Debian installation package files are loaded?

A. /etc/dpkg/dpkg.cfg

B. /etc/apt/apt.conf

C. /etc/apt/apt.conf.d

D. /etc/apt/sources.list

E. /etc/dpkg/dselect.cfg

Correct Answer: D