Latest Geekcert HP2-E58 Exam HP2-E58 Dumps 100% Free Download

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the HP Certification III Jan 15,2022 Newest HP2-E58 practice certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your HP Certification III Hotest HP2-E58 QAs Selling HP Converged Infrastructure Solutions exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a HP HP Certification III certified professional in IT industry.

Geekcert – help candidates on all HP2-E58 certification exams preparation. pass HP2-E58 certification exams, get it certifications easily. Geekcert – latest update source for all HP2-E58 certification exams. Geekcert – leading provider on all HP2-E58 certification real exam practice and test questions and answers.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HP2-E58 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/HP2-E58.html

The following are the HP2-E58 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HP2-E58 dumps.The following questions and answers are from the latest HP2-E58 free dumps. It will help you understand the validity of the latest HP2-E58 dumps.

Question 1:

What value does the HP ProLiant 3D Sea of Sensors technology provide?

A. Visibility into and control over energy usage to decrease power and cooling costs

B. Continuous monitoring of users to enable early detection of suspicious activity and security threats

C. Ability to monitor traffic and process high-priority packets first, improving overall performance

D. Remote visibility into servers\’ operating systems, which simplifies server management

Correct Answer: A

Reference: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/4AA3-9650ENW.pdf (page 2)


Question 2:

Which benefits differentiate HP servers from competitors\’ servers? (Select two.)

A. HP is the only vendor that unifies UNIX and x86 hardware.

B. HP servers include a Get Virtual Guarantee.

C. HP servers feature autonomic management and tier 1 capabilities at mid-range prices.

D. HP servers have a 33% lower Total Cost of Ownership (TCO).

E. HP servers support open standards, rather than proprietary technologies.

Correct Answer: AD


Question 3:

What is a distinct value of HP storage solutions for customers with a small IT group?

A. HP deduplication technologies minimize the amount of data that administrators need to manage.

B. HP embeds energy optimization technologies within all storage systems, saving maintenance costs.

C. HP can offer converged storage, networking, and server solutions with integrated management.

D. HP 3PAR thin provisioning technologies automatically deploy data protection across the data center.

Correct Answer: A


Question 4:

A customer is considering whether moving toward the cloud makes sense for their business. How does the HP Cloud Optimizer help the customer meet their IT initiatives?

A. It automatically aligns the physical network with the needs of connected virtual machines (VMs).

B. It flattens the cloud networking environment so that it better supports mobile data.

C. It manages the support relationship with the cloud service provider

D. It simplifies moving applications and data between a private data center and the cloud.

Correct Answer: D

CloudOpt enables easier onboarding and migration to the cloud by accelerating data movement and application access. (Study guide p.35)


Question 5:

A customer needs a campus LAN networking solution that supports traditional desktops and wireless devices. How can you distinguish HP from competing solutions?

A. Explain that HP does not offer wireless solutions because its networks work with the customer\’s choice of wireless vendor.

B. Explain that HP provides simplified network solutions based on open standards that unify management of wired and wireless connectivity.

C. Explain that HP provides the only end-to-end solution based on proprietary wireless optimization technologies.

D. Explain that competitors only offer 1- or 2-tier solutions, but HP offers full 3-tier wired and wireless solutions.

Correct Answer: B

Reference: http://h17007.www1.hp.com/us/en/networking/solutions/wlan/index.aspx


Question 6:

What should you do in the final stage (stage 5) of a server sales opportunity?

A. State the value of the HP server solution for the customer; differentiate the HP solution from the competition.

B. Provide the customer with the \’HP Just Right Guide\’ or -HP Simply IT Solutions Guide\’ to help them design the solution.

C. Plan all the products and services that the customer will require; explain the cost of the solution.

D. Help the customer plan for virtualization by highlighting HP server technologies and benefits.

Correct Answer: C


Question 7:

A company has implemented a Converged Infrastructure and needs a solution that can manage server, storage, networking, and data center. Which management solution will allow the company to manage their entire Converged Infrastructure?

A. HP Insight Management

B. HP OneView

C. HP IMC Smart Connect Virtual Appliance Edition

D. HP Matrix OE

Correct Answer: B

Reference: http://www.1cloudroad.com/hp-oneview-managing-the-converged-infrastructure- data-center/


Question 8:

A company requires data protection for 70TB of data. The solution should provide fast disaster recovery and require relatively low bandwidth. Which HP storage solution best meets these needs?

A. HP StoreVirtual VSA

B. HP MSL Tape Libraries

C. HPStoreServ7000

D. HP StoreOnce 4000

Correct Answer: C

http://h20195.www2.hp.com/v2/GetPDF.aspx/4AA0-9238ENW.pdf (p.1) ” Scalable to 76TB usable depending on model, Low-bandwidth replication for Disaster Recovery (DR)” (Study guide p.17)


Question 9:

If your customer needs to improve connectivity and bandwidth allocation online, which HP technology would you recommend?

A. HP Virtual Request Pools

B. HP Matrix Operating Environment

C. HP Data Center Smart Grid

D. HP FlexFabric Network

Correct Answer: D

http://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/4AA5-4072ENW.pdf?ver=1.0


Question 10:

Match each service with the correct HP care package.

Hot Area:

Correct Answer:

Explanation/Reference:

Collaborative Support provides reactive hardware support plus basic software diagnosis support and 3rd party collaboration Support Plus and Support Plus 24 provides integrated reactive hardware and software support (Study guide p.17)

Benefits of HP Proactive Care Personalized Support Option (Study guide p.18)

A technical expert who knows the customer


Question 11:

Match each description of a business to the appropriate stage in the Small Business growth path.

Hot Area:

Correct Answer:

Explanation/Reference:

Building momentum

Firmly in growth mode


Question 12:

Match each HP server product or feature with the customer phase for which it brings the most value.

Hot Area:

Correct Answer:

Explanation/Reference:

Gaining efficiency (Study guide p.42)

HP Servers

HP Smart Update

Automated system maintenance-systematic server updates

Deploys updates 3x faster, with 93% less downtime during online updates

Starting out (Study guide p.40)

HP Servers:

HP MicroServer

Server performance but at a PC price

Space saving