Latest Geekcert 1Z0-338 Exam 1Z0-338 Dumps 100% Free Download

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the Systems Jan 14,2022 Hotest 1Z0-338 study guide exam preparation, Geekcert will assist you to pass the Systems Hotest 1Z0-338 study guide exam with latest update Systems Newest 1Z0-338 vce Oracle Exadata Database Machine and Cloud Service 2017 Implementation Essentials PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive Oracle exam preparation materials, covering each and every aspect of Systems Hotest 1Z0-338 QAs Oracle Exadata Database Machine and Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam curriculum. We ensure you 100% success in Systems Latest 1Z0-338 QAs exam.

updated 2016 for all 1Z0-338 top certifications | Geekcert . Geekcert- reliable 1Z0-338 certifications expert on 1Z0-338 exam study guide providing. Geekcert – the most professional provider of all 1Z0-338 certifications. pass all the 1Z0-338 exam easily. Geekcert – pass all 1Z0-338 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-338 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1z0-338.html

The following are the 1Z0-338 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-338 dumps.1Z0-338 free dumps are questions from the latest full 1Z0-338 dumps. Check 1Z0-338 free questions to get a better understanding of 1Z0-338 exams.

Question 1:

A cloud user is assigned the Service Administrator role. Which cloud actions can this user perform?

A. Perform all tasks in the My Services application, including user and role management tasks.

B. View, create, update, and delete Oracle Compute Cloud Service resources.

C. View only the Oracle Compute Cloud resources.

D. Work with one or more Oracle Cloud services only and use the My Services application to manage his or her own password and security challenge questions.

E. Perform cloud backups of a specific instance.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.oracle.com/cloud/latest/computecs_common/OCSUG/GUID-F89D66BD-85F54325-8A1F-F8EEE53A7CF1.htm#OCSUG113


Question 2:

You notice that a database node has hung, so you open a Service Request via My Oracle Support. What diagnostic output will you send to My Oracle Support by default?

A. pkginfo

B. oswatcher

C. AWR

D. v$sessionoutput

E. list of database users

Correct Answer: C


Question 3:

Which statement is true about Exadata Storage Servers?

A. Exadata Storage Servers automatically delete old diagnostic and metric files.

B. Exadata requires a running database instance on all storage servers and database servers.

C. Redundancy for the user data that is stored in a database that is running on Exadata is achieved with RAID5.

D. Communication between a database and an Exadata storage flows over low latency 10 Gigabit Ethernet.

E. Exadata uses network affinity to determine which storage server data is written.

Correct Answer: A


Question 4:

Which three items are the main elements of Oracle Database Resource Manager? (Choose three.)

A. SQL Explain Plan

B. resource plan

C. resource consumer group

D. resource plan directive

E. IORMPLAN object

Correct Answer: BCD

Reference: https://docs.oracle.com/cd/B28359_01/server.111/b28310/dbrm001.htm#ADMIN11844


Question 5:

In a customer\’s ACFS filesystem, they would like you to set up replication between the existing local primary and the remote standby Exadata system.

Which tool would you use to administer the replication process?

A. Replication is controlled by using Enterprise Manager Cloud Control.

B. Replication is controlled by using sqlplus while you are logged in as SYSASM.

C. Replication is controlled by using the acfsutil command-line tool.

D. Replication of ACFS filesystems for non-database files on Exadata is not supported.

E. Replication is controlled by using the exacli command-line tool.

Correct Answer: C

Reference: http://www.oracle.com/technetwork/database/database-technologies/cloud-storage/acfs/ learnmore/acfs-replication-122-3634228.html


Question 6:

Which two statements are true about troubleshooting failed patching activities? (Choose two.)

A. Dependency issues found during yum updates should be ignored by using the force option.

B. Failed storage cell patches are rolled back to the previous release automatically.

C. Failed OS patches on database servers can be rolled back.

D. Dependency issues that are found during yum updates require rolling back to a previous release before retrying.

E. Bundle patches applied by using opatch autocannot roll back only the database or the grid infrastructure home.

F. Database server OS updates can be rolled back by using opatch auto -rollback.

Correct Answer: AF

Reference: http://www.toadworld.com/platforms/oracle/w/wiki/11500.managing-troubleshooting-exadatapart-1-upgrading-patching-exadata


Question 7:

The Exadata architecture is divided into two specific tiers: the database tier and the storage tier. What protocol do these tiers use to communicate with each other?

A. iDB – Intelligent Database Protocol

B. InfiniBand protocol

C. Ethernet protocol

D. Secure Shell protocol

E. Fibre Channel protocol

Correct Answer: A

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E50790_01/doc/doc.121/e50471/concepts.htm#SAGUG20333


Question 8:

Your customer needs to ensure that their data is available on the Exadata machine during patches. The customer wants to be able to patch one server at a time but still be protected against single-node server failure.

What ASM redundancy level should they use?

A. High

B. Normal

C. External

D. Extreme

E. Standard

Correct Answer: B

Reference: http://www.oracle.com/technetwork/database/exadata/maa-exadata-asm-cloud-3656632.pdf (page 7)


Question 9:

In which three ways can customers access the ILOM interface to manage the Exadata database and storage server hardware components? (Choose three.)

A. ILOM CLI interface through the management network

B. ILOM Web interface through the management network

C. remote KVM session to the ILOM

D. from the database server operating system tool “ilomcli”

E. from the storage server operating system tool “ilomcli”

Correct Answer: BCE


Question 10:

Your customer is implementing a storage consolidation strategy on their existing Exadata.

Which step represents the Oracle recommended action that the customer should take in their approach?

A. Do not use IORM because it will interfere with the shared database functionality on Exadata.

B. Use ASM to create separate diskgroups for each database instance that is running on Exadata.

C. Use IORM to distribute disk bandwidth among the databases.

D. Set up Oracle Grid Infrastructure to use multiple clusters per hardware pool.

E. Set up a resource consumer group within each database instance and manage it individually.

Correct Answer: C

Reference: http://www.oracle.com/technetwork/topics/cloud/whatsnew/mixedworkloadmgmtexadata300345.pdf page 42


Question 11:

How does Advanced Compression differ from Hybrid Columnar Compression?

A. Advanced Compression is free to use on Exadata Database Machine, whereas Hybrid Columnar Compression must be purchased.

B. They are the same; Advanced Compression is called Hybrid Columnar Compression on Exadata Database Machine.

C. Hybrid Columnar Compression is good for tables with active updates and deletes, and provides deeper compression ratios.

D. Advanced Compression is good for tables with active updates and deletes, whereas Hybrid Columnar Compression is best applied to tables or partitions where data is fairly static.

Correct Answer: D


Question 12:

The Exadata compute node, exadbs04, has been having issues for some time. The server had to be repaired and you just received a new server. Your LVM snapshot was corrupt and now the compute node must be re-imaged with an Oracle Support installation image.

Which three tasks must be performed in order to re-image the compute node? (Choose three.)

A. Create a CELLBOOT USB Flash Drive by using an external USB drive.

B. Mount the LVM backup image across the network and recover the system.

C. Remove exadbs04 from the RAC cluster and all associated Oracle Homes from the central inventory.

D. Reboot the new server by using a bootable recovery image from the external USB drive.

E. Reconfigure all site-specific settings (host name, IP addresses, NTP server, and so on).

Correct Answer: CDE


Question 13:

Which statement is true about instance caging setup?

A. The initialization parameter resource_manager_planshould be set.

B. For a system with 16 threads, the sum of cpu_count for all databases should not be higher than 32 to prevent oversubscribing.

C. Database instances need to be restarted to make changes to cpu_counteffective.

D. The CPU Resource Manager and IORM need to be enabled to make instance caging to work as expected.

E. Instance caging is the right approach to make sure that database instances are not stealin memory from one another.

Correct Answer: A

Reference: http://www.oracle.com/technetwork/database/performance/instance-caging-wp-166854.pdf


Question 14:

Which three tools can be used on a freshly re-imaged Exadata system to create, resize, or delete ACFS filesystems? (Choose three.)

A. SQL*Plus and ASMCMD

B. ASMCA

C. Enterprise Manager Express

D. Enterprise Manager Cloud Control

E. RMAN

F. OUI

Correct Answer: ABC

Reference: https://dbasolutions.wikispaces.com/ACFS on Linux


Question 15:

Your government customer has purchased a full rack of Exadata. The customer has two departments that would like to share the Exadata Database Machine but the concern is that department A will be able to see data from department B.

Which architecture would you suggest to solve this deployment issue?

A. Split the configuration by using Oracle Nimbula\’s cloud software so that four database servers and seven cells can be used by department A and the rest can be used by department B.

B. Split the configuration and use ASM-Scoped Security so that four database servers and seven cells can be used by department A and the rest can be used by department B.

C. Set up instance caging to ensure that department A has access only to four database servers and seven cells and department B has access to the rest.

D. Define the split by setting up database services that are specific to department A and department B.

Correct Answer: D