Free Sharing Updated H12-224 VCE and PDF Exam Practice Materials

Don’t worry about how to get yourself well prepared your HCNP-R and S Fast Track H12-224 exam! We will work you out of your HCNP-R and S Fast Track H12-224 exam with the latest updated HCIP-Routing and Switching (Fast Track) V2.0 H12-224 pdf . We provides the latest real HCNP-R and S Fast Track H12-224 dumps, covering every aspect of H12-224 exam curriculum.

Download more H12-224 exam questions and answers on:https://www.thriamdigitomation.com/h12-224.html (803 QAs Dumps)
Question 1:

Which statements about QinQ are true? (Choose two.)

A. QinQ saves VLANs on the public network.

B. To avoid VLAN conflict, the customer must negotiate with the service provider before modifying the VLANs on its private network.

C. When the service provider upgrades the network, the configurations on the user network do not need to be modified.

D. All of the above

Correct Answer: AC


Question 2:

Which statement about port isolation configuration is false?

A. Port isolation can be used for Layer 2 isolation.

B. In port isolation mode, ports are isolated at Layer 2 but can communicate at Layer 3 by default.

C. Before the port isolation function takes effect on an interface, the port isolation function must be enabled first.

D. The port-isolate enable command can run in the system view.

Correct Answer: D


Question 3:

Which statements about MUX VLAN are true? (Choose two.)

A. MUX VLAN contains a principal VLAN and subordinate VLANs. The principal VLAN and subordinate VLANs cannot communicate.

B. MUX VLAN contains a principal VLAN and subordinate VLANs. The subordinate VLANs are classified into subordinate separate VLANs and subordinate group VLANs. The interfaces in the subordinate group VLAN can communicate with each other.

C. The principal VLAN and subordinate VLANs can communicate.

D. The interfaces of different subordinate separate VLANs can communicate with each other, but cannot communicate with the interfaces in the principal VLAN.

Correct Answer: BC


Question 4:

As shown in the figure, when the link between SWC and LAND is faulty, through which path are TCA BPDUs sent?

A. From SWA to SWB

B. From SWB to SWC

C. From SWB to SWA

D. From SWC to SWB

Correct Answer: B


Question 5:

Two switches are directly connected to each other and they are working in full duplex mode. By default, RSTP will consider the link between the switches as point-to-point link.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 6:

On the RSTP network with STP devices, which packets does an RSTP switch use to notify the STP switches of the topology change?

A. RSTP BPDUs with the TC flag

B. STP BPDUs with the TCN flag

C. RSTP BPDUs with the TCA flag

D. STP BPDUs with the TCA flag

Correct Answer: B


Question 7:

If the customer requires high mobility and easy management, the staff of different departments can be added to different VLANs. In addition, these VLANs are located on different IP subnets. Which VLAN allocation mode can meet these requirements?

A. VLAN allocation based on source IP addresses

B. VLAN allocation based on destination IP addresses

C. VLAN allocation based on source IP addresses and source MAC addresses

D. VLAN allocation based on destination MAC addresses and destination IP addresses

Correct Answer: A


Question 8:

Which statement about the trunk interface is true?

A. A trunk interface is always connected to hosts.

B. “multiple” VLAN IDs can be set on a trunk interface. The VLAN IDs can be the same as or different from the PVID.

C. The trunk interface cannot have a PVID.

D. If the trunk interface receives a packet with a VLAN not in the allowed VLAN list, the trunk interface broadcast the packet in the VLAN.

Correct Answer: B


Question 9:

In RSTP, the port status can be discarding and learning. Which statements about the port status are true? (Choose two.)

A. The port in discarding or learning state does not forward data frames.

B. The port in discarding state does not learn MAC addresses.

C. The port in learning state does not learn MAC addresses.

D. All of the above

Correct Answer: AB


Question 10:

Which statements about VLAN aggregation are true? (Choose three.)

A. “multiple” VLANs (broadcast domains) are on the same physical network; therefore, different VLANs belong to the same subnet.

B. VLAN aggregation can save IP addresses.

C. Only the super VLAN requires an IP address, but sub-VLANs do not need.

D. The VLAN that is used to separate broadcast domains is called super VLAN.

Correct Answer: ABC


Question 11:

Which statements are true? (Choose three.)

A. The routing ARP proxy allows the hosts on different physical networks of the same network segment to communicate with each other.

B. The intra-VLAN ARP proxy allows isolated users on a VLAN to communicate with each other.

C. The inter-VLAN ARP proxy allows hosts on different VLANs to communicate with each other through Layer 3.

D. The inter-VLAN ARP proxy function can\’t be enabled on the VLANIF interface of the super VLAN to implement communication between sub-VLANs.

Correct Answer: ABC


Question 12:

A switching network has been enabled with STP protocol. To provide fast access speed to the file server for most of the users, the switch that is directly connected with file server is configured as the root bridge.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 13:

The STP protocol cannot prevent MAC address table flapping caused by loops on the Layer 2 network.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 14:

Which of the following statements about STP is not true?

A. STP can manage redundant links.

B. STP can block redundant links to eliminate loops

C. STP can prevent temporary loss of connectivity

D. STP can make LAN switch operate normally in a network with loops

Correct Answer: C


Question 15:

RSTP defines different ports compared with STP. Which of the following ports cannot work in forwarding state? (Choose all that apply.)

A. Root Port

B. Designated Port

C. Backup Port

D. Alternate Port

Correct Answer: CD


Download more H12-224 exam questions and answers on:https://www.thriamdigitomation.com/h12-224.html (803 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *