Symantec Other Certification

[Newest Version] Free 250-438 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

We ensures to provide the most update 250-438 pdf with the most accurate answers. We Symantec Other Certification 250-438 actual tests are the most complete and authoritative 250-438 vce with which one can pass the Symantec Other Certification 250-438 exam in an easy way. Preparing for Symantec Other Certification 250-438 Administration of Symantec Data Loss Prevention 15 exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

Visit our site to get more 250-438 Q and As:https://www.exam2pass.com/250-438.html (70 QAs Dumps)
Question 1:

How should a DLP administrator change a policy so that it retains the original file when an endpoint incident has detected a “copy to USB device” operation?

A. Add a “Limit Incident Data Retention” response rule with “Retain Original Message” option selected.

B. Modify the agent config.db to include the file

C. Modify the “Endpoint_Retain_Files.int” setting in the Endpoint server configuration

D. Modify the agent configuration and select the option “Retain Original Files”

Correct Answer: A


Question 2:

Under the “System Overview” in the Enforce management console, the status of a Network Monitor detection server is shown as “Running Selected.” The Network Monitor server\’s event logs indicate that the packet capture and filereader processes are crashing.

What is a possible cause for the Network Monitor server being in this state?

A. There is insufficient disk space on the Network Monitor server.

B. The Network Monitor server\’s certificate is corrupt or missing.

C. The Network Monitor server\’s license file has expired.

D. The Enforce and Network Monitor servers are running different versions of DLP.

Correct Answer: D


Question 3:

Which two Infrastructure-as-a-Service providers are supported for hosting Cloud Prevent for Office 365? (Choose two.)

A. Any customer-hosted private cloud

B. Amazon Web Services

C. ATandT

D. Verizon

E. Rackspace

Correct Answer: BE

Reference: https://symwisedownload.symantec.com//resources/sites/SYMWISE/content/live/DOCUMENTATION/8000/DOC8244/en_US/Symantec_DLP_15.0_Cloud_Prevent_O365.pdf? __gda__=1554430310_584ffada3918e15ced8b6483a2bfb6fb (14)


Question 4:

A software company wants to protect its source code, including new source code created between scheduled indexing runs. Which detection method should the company use to meet this requirement?

A. Exact Data Matching (EDM)

B. Described Content Matching (DCM)

C. Vector Machine Learning (VML)

D. Indexed Document Matching (IDM)

Correct Answer: D

Reference: https://help.symantec.com/cs/DLP15.0/DLP/v100774847_v120691346/Scheduling-remote-indexing?locale=EN_US


Question 5:

What are two reasons an administrator should utilize a manual configuration to determine the endpoint location? (Choose two.)

A. To specify Wi-Fi SSID names

B. To specify an IP address or range

C. To specify the endpoint server

D. To specify domain names

E. To specify network card status (ON/OFF)

Correct Answer: BD

Reference: https://help.symantec.com/cs/dlp15.1/DLP/v18349332_v125428396/Setting-the-endpoint-location?locale=EN_US


Question 6:

What detection server is used for Network Discover, Network Protect, and Cloud Storage?

A. Network Protect Storage Discover

B. Network Discover/Cloud Storage Discover

C. Network Prevent/Cloud Detection Service

D. Network Protect/Cloud Detection Service

Correct Answer: B

Reference: https://help.symantec.com/cs/dlp15.0/DLP/v16110606_v120691346/Modifying-the-Network-Discover-Cloud-Storage-Discover-Server-configuration?locale=EN_US


Question 7:

Which product is able to replace a confidential document residing on a file share with a marker file explaining why the document was removed?

A. Network Discover

B. Cloud Service for Email

C. Endpoint Prevent

D. Network Protect

Correct Answer: D

Reference: https://help.symantec.com/cs/dlp15.1/DLP/v15600645_v125428396/Configuring-Network-Protect-for-file-shares?locale=EN_US


Question 8:

Which action should a DLP administrator take to secure communications between an on-premises Enforce server and detection servers hosted in the Cloud?

A. Use the built-in Symantec DLP certificate for the Enforce Server, and use the “sslkeytool” utility to create certificates for the detection servers.

B. Use the built-in Symantec DLP certificate for both the Enforce server and the hosted detection servers.

C. Set up a Virtual Private Network (VPN) for the Enforce server and the hosted detection servers.

D. Use the “sslkeytool” utility to create certificates for the Enforce server and the hosted detection servers.

Correct Answer: A

Reference: https://www.symantec.com/connect/articles/sslkeytool-utility-and-server-certificates


Question 9:

Which two detection technology options run on the DLP agent? (Choose two.)

A. Optical Character Recognition (OCR)

B. Described Content Matching (DCM)

C. Directory Group Matching (DGM)

D. Form Recognition

E. Indexed Document Matching (IDM)

Correct Answer: BE


Question 10:

A DLP administrator has added several approved endpoint devices as exceptions to an Endpoint Prevent policy that blocks the transfer of sensitive data. However, data transfers to these devices are still being blocked. What is the first action an administrator should take to enable data transfers to the approved endpoint devices?

A. Disable and re-enable the Endpoint Prevent policy to activate the changes

B. Double-check that the correct device ID or class has been entered for each device

C. Verify Application File Access Control (AFAC) is configured to monitor the specific application

D. Edit the exception rule to ensure that the “Match On” option is set to “Attachments”

Correct Answer: D


Question 11:

A DLP administrator needs to stop the PacketCapture process on a detection server. Upon inspection of the Server Detail page, the administrator discovers that all processes are missing from the display. What are the processes missing from the Server Detail page display?

A. The Display Process Control setting on the Advanced Settings page is disabled.

B. The Advanced Process Control setting on the System Settings page is deselected.

C. The detection server Display Control Process option is disabled on the Server Detail page.

D. The detection server PacketCapture process is displayed on the Server Overview page.

Correct Answer: B

Reference: https://support.symantec.com/content/unifiedweb/en_US/article.TECH220250.html


Question 12:

What is Application Detection Configuration?

A. The Cloud Detection Service (CDS) process that tells Enforce a policy has been violated

B. The Data Loss Prevention (DLP) policy which has been pushed into Cloud Detection Service (CDC) for files in transit to or residing in Cloud apps

C. The terminology describing the Data Loss Prevention (DLP) process within the CloudSOC administration portal

D. The setting configured within the user interface (UI) that determines whether CloudSOC should send a file to Cloud Detection Service (CDS) for analysis.

Correct Answer: A

Reference: https://help.symantec.com/cs/DLP15.0/DLP/v119805091_v120691346/About-Application-Detection|Symantec�-Data-Loss-Prevention-15.0?locale=EN_US


Question 13:

What detection method utilizes Data Identifiers?

A. Indexed Document Matching (IDM)

B. Described Content Matching (DCM)

C. Directory Group Matching (DGM)

D. Exact Data Matching (EDM)

Correct Answer: D

Reference: https://www.symantec.com/connect/forums/edm-policy-exception


Question 14:

When managing an Endpoint Discover scan, a DLP administrator notices some endpoint computers are NOT completing their scans. When does the DLP agent stop scanning?

A. When the agent sends a report within the “Scan Idle Timeout” period

B. When the endpoint computer is rebooted and the agent is started

C. When the agent is unable to send a status report within the “Scan Idle Timeout” period

D. When the agent sends a report immediately after the “Scan Idle Timeout” period

Correct Answer: C


Question 15:

Which tool must a DLP administrator run to certify the database prior to upgrading DLP?

A. Lob_Tablespace Reclamation Tool

B. Upgrade Readiness Tool

C. SymDiag

D. EnforceMigrationUtility

Correct Answer: B

Reference: https://support.symantec.com/en_US/article.DOC10667.html


Visit our site to get more 250-438 Q and As:https://www.exam2pass.com/250-438.html (70 QAs Dumps)