SAP Application Associate

[PDF and VCE] Free Share C_TSCM66_66 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

Our PDF dumps of SAP SAP Application Associate Jan 14,2022 Latest C_TSCM66_66 pdf dumps exam is aimed to make everything which you need to pass your exam successfully more easily. At Geekcert, we have everything you need to study to pass your SAP Application Associate Latest C_TSCM66_66 study guide exam. We invite the professionals who have rich experience and expert knowledge of the IT certification industry to guarantee the PDF details precisely and logically.

online C_TSCM66_66 exam / C_TSCM66_66 exam study guide, organized to C_TSCM66_66 handbook. Geekcert 100% latest and accurate real C_TSCM66_66 exam questions and answers. get all C_TSCM66_66 certification easily! Geekcert C_TSCM66_66 dumps free download. Geekcert – C_TSCM66_66 certification exams – original questions and answers – success guaranteed.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_TSCM66_66 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/C_TSCM66_66.html

The following are the C_TSCM66_66 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_TSCM66_66 dumps.Free sample questions of C_TSCM66_66 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real C_TSCM66_66 dumps.

Question 1:

There are several documents created during the creation/posting a transaction in SAP.

Which of the following documents are not specific to Logistics Execution? (Choose three)

A. Transfer order

B. Material document

C. Transfer requirements

D. Inbound delivery

E. Purchase Order

F. Sales order

G. Outbound delivery

Correct Answer: BEF


Question 2:

You receive stock that was purchased for a specific project. The stock should be separated from unrestricted stock of the same material. What do you have to customize in the system?

A. Define a new interim storage type and assign it to the WM movement type.

B. Create an entry in the storage type search table and add the stock category indicator.

C. De-activate the \’addition to stock\’ indicator in the material master data.

D. Create an entry in the storage type search table and add the special stock indicator.

Correct Answer: D


Question 3:

How is the connection of the organizational units in the warehouse to MM Inventory Management?

A. The assignment of warehouse to a plant

B. The assignment of warehouse to company code

C. The assignment of warehouse to a storage location

D. The assignment of warehouse to a combination of plant and storage location

Correct Answer: D


Question 4:

You have been asked to explain the salient features of storage bin master record. Which of the following statement correct? (Choose two)

A. The storage bins are always created within a storage section

B. We can assign a picking area and, where necessary, a fire-containment section for hazardous good management

C. Storage bin can be assigned to a storage type

D. Every storage bin is uniquely identified by coordinates in the storage type, and up to 12 characters are available for constructing the storage bin coordinates

Correct Answer: AB


Question 5:

What are the steps involved in the picking process Using Warehouse Management? (Choose four)

A. Printing of transfer orders

B. Printing of transfer requirements

C. Post goods issue

D. Confirmation of quantities

E. Creation of transfer requirements for outbound delivery

F. Creation of transfer order for outbound delivery

Correct Answer: ACDF


Question 6:

Which of the following statement is correct about the warehouse number? (Choose two)

A. A warehouse number is linked to at least one combination of plant and storage location

B. We can assign a plant-storage combination to two or more warehouse numbers

C. We have to connect every storage location that has been created within a plant, in Inventory Management to a warehouse number

D. We can link several plantand-storage location combinations to one warehouse number

Correct Answer: AD


Question 7:

Your customer has cancelled the order at the last minute. However, the goods for the said order has already been picked, taken to the goods issue area, has to be returned to storage. What are the options available? (Choose three)

A. We can always use the return transfer of the picked quant to the picking bin by default

B. Return transfer of the picked quant to the picking bin

C. Putaway in another storage bin, possibly in another storage type

D. The transaction is available “Return to Stock for Delivery”

Correct Answer: BCD


Question 8:

There are several indicators which are maintained in the material master to control the stock removal activities at material level. Which of these indicators are correct? (Choose three)

A. Special movement indicator

B. Storage type indicator for stock removal

C. Bulk storage indicator

D. Two-step picking indicator

Correct Answer: ABD


Question 9:

How does the system distribute documents between the ERP Central Component (ECC) and decentralized WM?

A. IDocs

B. Radio Frequency (RF)

C. Core Interface (CIF)

D. Transactional Remote Function Call (tRFC) connection

Correct Answer: A


Question 10:

What are the variants of inventory procedure available in Warehouse Management? (Choose three)

A. Inventory on first putaway

B. Quarterly inventory

C. Annual inventory

D. Continuous inventory

Correct Answer: ACD


Question 11:

Which of the following are valid warehouse activity monitor objects? (Choose three)

A. Open transfer requirements

B. Open posting change notices

C. Unpacked deliveries

D. Blocked bins

E. Unconfirmed transfer orders

Correct Answer: ABE


Question 12:

In which putaway strategies do combination of storage bin types and storage unit types plays a decisive role? (Choose two)

A. Pallets

B. Addition to existing stock

C. Bulk storage

D. Fixed bin

E. Open storage

Correct Answer: AD


Question 13:

What are the reasons for using identification point storage type? (Choose three)

A. Contour control

B. To determine the source storage bin

C. To change the means of transport

D. To verify the system\’s information and the actual contents

Correct Answer: ACD


Question 14:

Which of the following function of the packing stations are correct? (Choose two)

A. We can able to connect computer-controlled scales to transfer the actual weight of a package to the SAP system

B. We need to implement Handling Unit Management in order to use Packaging functions

C. The data entry for the packing station is using scanners

D. The data entry for the packing station is manual like the other transaction in the system

Correct Answer: AC


Question 15:

At which level does the value update of inventory take place after you complete a physical inventory process?

A. WM level

B. Bin level

C. IM level

D. Storage type level

Correct Answer: C