Oracle Applications

Latest Update Free Version of Oracle 1Z0-474 Exam Study Guides in Geekcert

Geekcert ensures to provide the most update Newest 1Z0-474 pdf Oracle Taleo Recruiting Cloud Service 2012 Essentials exam questions with the most accurate answers. Geekcert Oracle Applications Newest 1Z0-474 vce dumps are the most complete and authoritative exam preparation materials with which one can pass the Oracle Applications Jan 14,2022 Latest 1Z0-474 practice exam in an easy way. Preparing for Oracle Oracle Applications Hotest 1Z0-474 vce dumps Oracle Taleo Recruiting Cloud Service 2012 Essentials exam is really a tough task to accomplish. But Geekcert will simplified the process.

Geekcert – pass all 1Z0-474 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. free 1Z0-474 exam sample questions, 1Z0-474 exam practice online, 1Z0-474 exam practice on mobile phone, 1Z0-474 pdf, 1Z0-474 books, 1Z0-474 pdf file download! 1Z0-474 exam academy – free online 1Z0-474 exam study guide resource for 1Z0-474 associate specialty exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-474 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1Z0-474.html

The following are the 1Z0-474 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-474 dumps.We have sample questions for 1Z0-474 free dumps. You can download and check the real questions of updated 1Z0-474 dumps.

Question 1:

Identify two reasons your Privacy Statement is displaying to some candidates but not to all candidates?

A. The Privacy Statement content type is assigned to appear on only one career portal.

B. The Privacy Statement is contextualized to display only for requisitions assigned to a given Location.

C. The Privacy Statement is defined to appear before the application flow.

D. The Privacy Statement has been deactivated.

Correct Answer: AB


Question 2:

Your client wants to use a Candidate Ranking field to establish ranking (I-10) and then be able to sort candidates within the list view for a given requisition. This field should only be available for

A. K. job submissions and will not be visible to candidates. Which response identifies all of the configurations required to meet this requirement?

B. Create a Candidate Ranking UDF and add it to the Personal Information form on the Candidate file.

C. Create fl Candidate Ranking UDF, contextualize it for the United Kingdom and add it to the Personal Information form on the Candidate file.

D. Create a Candidate Ranking UDF, make it available for Recruiting Center, and add it to the Personal Information form on the Candidate file.

E. Create a Candidate Ranking UDF, contextualize it for the United Kingdom, make it available for Recruiting Center only, and add it to the Personal Information form on the Candidate file.

Correct Answer: A


Question 3:

What is the default extension method selected by the system when a user of the system records the extension of an offer (within Offer Management)?

A. Verbal

B. Written (Hard Copy)

C. Written (Email)

D. Written (Fax)

E. Verbal and Written (hard copy)

Correct Answer: E

Explanation: When adding the RSOffer step to a candidate selection workflow, authorized Recruiting Center usersare able to: Extend offers verbally or in writing.


Question 4:

What are two scenarios in which you would build qualifiers into your Candidate Selection Workflow?

A. Your client would like to collect data on why the candidates are declining their offers.

B. Your client is trying to collect data on how much the competition is offering their candidate pool.

C. Your client would like to collect data on how long it took to move from one step to another in the workflow.

D. Your client would like to collect data on why candidates are being rejected by their recruiters.

Correct Answer: AD


Question 5:

A. Required versus Asset

B. Weight

C. Minimum Proficiency

D. Minimum Experience

Correct Answer: CD

Explanation: For each


Question 6:

Your client would like to enable radius search on their Career Section to allow for jobs at specific locations to be identified by candidates. What three steps must you take to configure specific locations to be searchable via the radius search?

A. Put the system in Maintenance Mode.

B. Create another level In the Location Structure designated as a Work Location.

C. Create Work Location by inputting Name, Address, City, and Zip Code.

D. Map the Taleo Reference Location to the Work Location.

Correct Answer: C

Explanation: Place of Residence (RSLocation) – Note that using radius search around a zip code should be done when a zip code is required from candidates. If it is optional, many candidates might be discarded even if they are good candidates.


Question 7:

Your client has decided that they would like to collect the candidate\’s Date of Birth and Social Security number for their background checking vendor in a secondary Application Flow that the recruiter will execute prior to requesting the screening service. Once you have completed building the new form with the data collection fields, what are the two steps that you must take in order to change which form displays to the candidate?

A. Deactivate the Application Flow

B. Edit the Block Properties

C. Configure the Default Languages

D. Edit the Page Properties

Correct Answer: BD

Explanation: Adding the Source Tracking Block in the Career Section Application Flow Prerequisite The Access the Career Section administration section user type permission is required. The application flow must be inactive. Configuration > [Career Section] Administration > Application Flows Steps

1.

Click an application flow.

2.

Click Edit.

3.

Enter the name of the Source Tracking section in the Add a Page field.

4.

Click Create a Page.

5.

Select the Job Sourcing Tracking in the Available Blocks section, and drag and drop it to the Source Tracking section you created.

6.

Click Save.


Question 8:

What two elements does the Configuration profile control within the Recruiting Center?

A. Search Widget

B. Core Navigation Bar

C. Coverage Areas

D. User Types

Correct Answer: AD

Explanation: D: A center stage is selected for each configuration profile and a configuration profile is tied to each user.

A: Users can save a search query if the feature is activated in the user\’s configuration profile and if the user type permission has been granted. The fields that can be selected in the Recruiting Center to customize a search query are set by the system administrator for each configuration profile. If a user is not linked to a configuration profile or is linked to a configuration profile for which the system administrator has not selected additional fields, then only the set of default fields are displayed when customizing a search query in the Recruiting Center.


Question 9:

What is an important consideration when modifying a permission for a group of users?

A. If the permissions associated with a user type are modified, the changes affect all users who have been assigned the user type.

B. It is important to duplicate that user type and reassign it to all users once your modifications are saved.

C. It is Important to maintain a single user type across the organization for all users.

D. Unless the “expand all” function is selected, the Functional Domain may not be visible when looking for the permission that you want to modify.

Correct Answer: A

Explanation: A user type is a user profile composed of a set of role-based permissions. Modifying the Permissions of a User Type Prerequisite It is recommended to change the person\’s user type. Configuration > [SmartOrg] Administration > User Types Steps

1.

Select a user type.

2.

Make the required changes.

3.

Click Save.

Result

Changes made will affect all users having this user type.


Question 10:

Identify the two actions that you must take if you want to edit the properties of an existing Application Flow?

A. Dissociate the application flow from an active Career Section.

B. Modify the properties of the associated Career Section.

C. Deactivate the Application Flow.

D. Remove the language configuration.

Correct Answer: BC

Explanation: Adding the Source Tracking Block in the Career Section Application Flow Prerequisite The Access the Career Section administration section user type permission is required. The application flow must be inactive. Configuration > [Career Section] Administration > Application Flows Steps

1.

Click an application flow.

2.

Click Edit.

3.

Enter the name of the Source Tracking section in the Add a Page field.

4.

Click Create a Page.

5.

Select the Job Sourcing Tracking in the Available Blocks section, and drag and drop it to the Source Tracking section you created.

6.

Click Save.


Question 11:

Your client has a large campus recruiting initiative for several intern requisitions. The recruiters receive a large volume of resume at campus recruiting events. The recruiters would like to quickly pull these resumes into the system associated while collecting information that they have learned from the candidate on the spot such as date of availability and current GPA. Once you have constructed the Candidate file with the type “Create Candidate” that has all of your desired fields, what is the next step?

A. In Candidate File Setup Editor Activate the file for “viewing and editing Job-specific submissions* with the Campus Staffing Type.

B. In Candidate File Setup Editor Activate the file for “creating Job-specific submissions\’ with the Campus Staffing Type.

C. In Candidate File Setup Editor Activate the file for the “quick creation of candidate profiles” as the default.

D. Activate the File as the default Activated candidate file for viewing and editing general profiles.

Correct Answer: B

Explanation: Candidate File Setup and Requisition File Setup The Candidate File Setup and Requisition File Setup features allow system administrators to indicate

in which situations user-define files will be used and to associate user-defined files to staffing types.

System administrators first define a primary file. Then, if desired, they can set a different file to be used

for each staffing type. If a staffing type is not specified, the default file will be used.


Question 12:

A. Each answer that represents the minimum to the maximum must be marked as required.

B. The answers that represent the minimum to the maximum range must all be marked as assets.

C. The answer that represents the maximum must be marked as required with the rest of the answers in the range being marked as assets.

D. The answer that represents the maximum requirement should be weighted.

Correct Answer: A


Question 13:

Your client has decided that they would like to collect background checking consent from the candidates during the final step in the application process. Once you have duplicated the application flow and added the Background Consent block, what action must you take before the new Application Flow can be assigned to the career section?

A. Activate the Job Specific Application Flow.

B. Deactivate the Career Section.

C. Modify the Career Section Properties.

D. Adjust the Security Settings.

Correct Answer: A


Question 14:

For each requisition, what is identified when ACE Prescreening is configured?

A. The one ideal candidate for a position

B. The top candidates for a position

C. All candidates for a position

D. Candidates who have been disqualified for a position

Correct Answer: B


Question 15:

Your client has requested that you construct a targeted career site for a brand new location. Identify two career section items that must be contextualized to this location?

A. Career Sections

B. Application Flows

C. User-defined Forms

D. Statements

Correct Answer: BC