Juniper Other Certifications

[Newest Version] Easily Pass JN0-362 Exam with Updated Real JN0-362 Exam Materials

How to pass Newest JN0-362 vce dumps exam easily with less time? We provides the most valid JN0-362 real exam questions to boost your success rate in Juniper Other Certifications May 23,2022 Latest JN0-362 exam questions Service Provider Routing and Switching – Specialist (JNCIS-SP) exam. If you are one of the successful candidates with We JN0-362 new questions, do not hesitate to share your reviews on our Juniper Other Certifications materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-362 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-362 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-362 dumps.Real questions from JN0-362 free dumps. Download demo of JN0-362 dumps to check the validity.

Question 1:

Which statement is true about an OSPF broadcast link?

A. All routers form an adjacency only with the BDR

B. All routers form an adjacency only with the DR

C. All routers form an adjacency with all other routers

D. All routers form an adjacency with both the DR and BDR

Correct Answer: D

Reference: https://sites.google.com/site/amitsciscozone/home/juniper-junos/junos–ospf-designated-router


Question 2:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. The BGP peering between R1 and R4 should use loopback interface addresses

B. The BGP peering between R1 and R4 should use physical interface addresses

C. The BGP peerings between R1, R2, and R3 should use loopback interface addresses

D. The BGP peerings between R1, R2, and R3 should use physical interface addresses

Correct Answer: BC


Question 3:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which statement about the IS-IS interface is true?

A. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L1/L2 interface

B. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L2 interface only

C. The ge-0/0/0.0 interface will act as an L1 interface only

D. The ge-0/0/0.0 interface will not be assigned to a level

Correct Answer: A


Question 4:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, why is the route hidden?

A. The wrong BGP address family is enabled for the BGP session

B. The route has yet to be verified

C. The protocol next hop is not reachable

D. The MPLS LSP to the 192.168.0.2 peer is down

Correct Answer: C


Question 5:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, the GRE tunnel between R-1 and R-2 allows connectivity between User-1 and Server-1. When User-1 communicates with Server-2 with packets that are 1472 bytes in size, no packet fragmentation occurs. User-1 can communicate with Server-1 with packets that are up to 1448 bytes in size with no packet fragmentation. However, if the packet size is larger than 1448 bytes, packet fragmentation occurs.

Why is the packet fragmentation occurring between User-1 and Server-1 in this scenario?

A. The GRE header adds 20 bytes to the packet

B. The GRE header adds 24 bytes to the packet

C. The IP header adds 20 bytes to the packet

D. The IP header adds 24 bytes to the packet

Correct Answer: B


Question 6:

Which two statements are correct about the BGP MED attribute? (Choose two.)

A. BGP uses the MED value when peering to two or more connections to the same upstream AS

B. BGP routes require the MED attribute be defined

C. BGP uses the MED value when peering to two different upstream ASs

D. BGP assumes the MED value to be 0, if not already defined

Correct Answer: AD

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/med-attribute.html


Question 7:

What is the Junos default router priority advertisement value for IS-IS?

A. 64

B. 32

C. 0

D. 127

Correct Answer: A

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/concept/routing-protocol-is-is-security-designated-router-understanding.html#:~:text=If routers in the network,a priority value of 64.


Question 8:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are correct? (Choose two.)

A. The router will install the 0.0.0.0/0 route into the routing table when no BGP prefixes are present

B. The router will remove the 0.0.0.0/0 route from the routing table when no BGP prefixes are present

C. The router will remove the 0.0.0.0/0 route from the routing table when any BGP prefixes are present

D. The router will install the 0.0.0.0/0 route into the routing table when any BGP prefixes are present

Correct Answer: BD


Question 9:

Click the Exhibit button.

Both configuration hierarchies shown in the exhibit have been committed to your MX Series device. Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. Traffic destined to 10.3.0.1 will use the R1-to-R6 LSP as a next hop

B. Traffic destined to 10.3.0.1 will not use the R1-to-R6 LSP as a next hop

C. The active 10.3.0.0/24 prefix installed in the route table will have a route preference of 5

D. The active 10.3.0.0/24 prefix installed in the route table will have a route preference of 7

Correct Answer: AD


Question 10:

You are asked to change the default TTL handling behavior on your Junos device to ensure that the RSVP-signaled LSPs in your MPLS network cannot be mapped. Which configuration should be performed to accomplish this task?

A. Configure the no-decrement-ttl parameter for each LSP on the ingress device

B. Configure the no-propagate-ttl parameter for each LSP on the egress device

C. Configure the no-propagate-ttl parameter for each LSP on the ingress device

D. Configure the no-decrement-ttl parameter for each LSP on the egress device

Correct Answer: B


Question 11:

Which action would you use to connect two virtual switches that are configured on the same router?

A. Create a VRF routing instance

B. Create a forwarding routing instance

C. Connect the virtual switches with a cable

D. Configure an irb interface

Correct Answer: B


Question 12:

Which two functions are performed by the OSPF designated router? (Choose two.)

A. It advertises link-state information to the AS

B. It designates some routers as inactive when not needed

C. It forms adjacencies with all the other OSPF routers on the link

D. It chooses the backup designated router

Correct Answer: AC

Reference: https://sites.google.com/site/amitsciscozone/home/juniper-junos/junos–ospf-designated-router


Question 13:

The IPv6 Neighbor Discovery Protocol (NDP) performs the same function as which two IPv4 protocols? (Choose two.)

A. ICMP

B. ARP

C. DNS

D. DHCP

Correct Answer: AB

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/ipv6-neighbor-discovery.html#:~:text=Neighbor discovery for IPv6 replaces,Discovery protocol (NDP) messages.


Question 14:

Which two IP addresses are considered Martian addresses? (Choose two.)

A. 0.0.0.0/8

B. 192.168.0.0/8

C. 240.0.0.0/4

D. 169.254.0.0/16

Correct Answer: AC

Reference: https://www.juniper.net/documentation/en_US/junos/topics/topic-map/recognize-martian-addr-routing.html


Question 15:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which statement is correct?

A. R2 is an ASBR

B. R1 is a backbone router

C. R2 is an ABR

D. R1 is an ABR

Correct Answer: C