JNCIS

Latest Update Free Version of Juniper JN0-740 Exam Study Guides in Geekcert

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the JNCIS Latest JN0-740 free download exam preparation, Geekcert will assist you to pass the JNCIS Hotest JN0-740 QAs exam with latest update JNCIS Hotest JN0-740 practice ACX, Specialist (JNCIS-ACX) PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive Juniper exam preparation materials, covering each and every aspect of JNCIS Jan 15,2022 Newest JN0-740 vce dumps ACX, Specialist (JNCIS-ACX) exam curriculum. We ensure you 100% success in JNCIS Latest JN0-740 vce exam.

Geekcert – our goal is to help all candidates pass their JN0-740 exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee. Geekcert – find all popular JN0-740 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily. Geekcert – leader of it certifications. best practice, certify for sure!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-740 preparation materials from Juniper Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/jn0-740.html

The following are the JN0-740 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-740 dumps.These questions are from JN0-740 free dumps. All questions in JN0-740 dumps are from the latest JN0-740 real exams.

Question 1:

Which operating system is used on a NetScreen device?

A. IOS

B. Junos

C. FreeBSD

D. ScreenOS

Correct Answer: A


Question 2:

When is NAT used?

A. for Layer 2 switching

B. for MPLS VPNs

C. to translate between IP addresses

D. for secure tunnels

Correct Answer: B


Question 3:

By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?

A. ROM

B. NVRAM

C. TFTP server

D. Internal Flash

E. PCMCIA Card

Correct Answer: D


Question 4:

In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?

A. source and destination MAC

B. source and destination interface

C. source and destination TCP port

D. source and destination IP address

Correct Answer: B


Question 5:

In the flow decision process, the system has found a route entry matching the packet destination IP.

Which pair will identify the policy that is applied to this packet?

A. source and destination MAC

B. source and destination interface

C. source and destination TCP port

D. source and destination IP address

Correct Answer: B


Question 6:

Assuming factory default settings, which statement describes the minimum requirements for WebUI management access?

A. Connect a PC addressed on the 192.168.1.0 subnet to any interface, open a browser and access 192.168.1.1

B. Terminate the bootup sequence from the console device, open a browser on the console device and access 192.168.1.1

C. Connect a PC addressed on the 192.168.1.0 subnet to the lowest numbered interface, open a browser and access 192.168.1.1

D. Using the CLI, define an IP address on a physical interface, connect a PC to the interface and open a browser to the interface address

E. Using the CLI, assign an IP address to the VLAN1 interface, connect a PC to any interface and open a browser to the VLAN interface address

Correct Answer: C


Question 7:

Which statement is correct regarding administrator privileges?

A. Any Administrator can change their privileges on an as-needed basis

B. Administrator privileges can only be established and changed by the Root Administrator

C. Administrator privileges can be established and changed by the Root and All-privilege Administrator

D. Administrator privileges can only be established by the Root and can be changed by the Root and All-privilege Administrator

Correct Answer: B


Question 8:

What is the purpose of the “Manage-IP” address on a ScreenOS device?

A. It defines a list of addresses that are trusted to perform management on the ScreenOS device.

B. It is used in policy rules to determine which device is allowed to manage the ScreenOS device.

C. It is the address that an external device uses to gain management access to a ScreenOS device.

D. It defines a list of device addresses that can manage the ScreenOS device without being authenticated prior to session establishment.

Correct Answer: C


Question 9:

An operational firewall needs a configuration loaded and executed while it is passing user data. Which CLI command will perform this process without interrupting traffic?

A. save config from tftp 15June06.cfg to flash

B. save config from tftp 15June06.cfg to ram

C. save config from tftp 15June06.cfg merge

D. save config from tftp 15June06.cfg to flash reset

Correct Answer: C


Question 10:

When configuring a firewall in a critical environment where a local backup configuration is quickly needed, what should be completed on a periodic basis?

A. Execute exec config rollback.

B. Execute save config to last-known-good.

C. Execute save regularly or create a script that does this.

D. Execute save software from flash to pcmcia .

Correct Answer: B


Question 11:

Which command is used when configuring web management on the VLAN1 interface for a client connected to an e3 interface in the DMZ zone?

A. set int eth3 manage web

B. set zone v1-dmz manage web

C. set int dmz zone manage web

D. set int VLAN1 zone dmz manage web

Correct Answer: B


Question 12:

What must be configured to remotely manage a NetScreen device operating in transparent mode?

A. An IP address must be configured for VLAN1

B. The telnet management service must be enabled

C. An IP address must be configured for the VLAN zone

D. V1-Trust needs to have management services enabled

E. The public SNMP community string must be configured

Correct Answer: A


Question 13:

In transparent mode, you can create policies between which zones?

A. V1-Trust and untrust

B. Private and L2-Public

C. V1-Global and V1-Global

D. V1-Trust and Private (L2)

E. V1-Untrust and L2-Private

Correct Answer: E


Question 14:

You are configuring a Netscreen device in transparent mode. You need to ensure it is in its most secureenvironment. Which two (2) options would you set?

A. set int vlan1 ident-reset

B. set int vlan1 broadcast arp

C. set int vlan1 broadcast flood

D. set admin manage-ip

E. set int vlan1 ip manage-ip

Correct Answer: BE


Question 15:

What is a virtual router?

A. A NetScreen device that has been configured for route mode

B. The interconnection between a NetScreen device and a 3rd party router

C. The logical separation of one physical NetScreen device into multiple separate router tables

D. The physical connection between two separate NetScreen devices into a single logical router

Correct Answer: C