IBM Data and AI

Free Download the Most Update Geekcert IBM C1000-059 Brain Dumps

As a leading IT exam study material provider, Geekcert not only provides you the Newest C1000-059 vce exam questions and answers but also the most comprehensive knowledge of the whole IBM Data and AI Newest C1000-059 vce dumps IBM AI Enterprise Workflow V1 Data Science Specialist certifications. We provide our users with the most accurate Hotest C1000-059 study guide IBM AI Enterprise Workflow V1 Data Science Specialist study material about the IBM Data and AI Hotest C1000-059 practice exam and the guarantee of pass. We assist you to get well prepared for IBM Data and AI Jan 15,2022 Latest C1000-059 practice certification which is regarded valuable the IT sector.

free C1000-059 exam sample questions, C1000-059 exam practice online, C1000-059 exam practice on mobile phone, C1000-059 pdf, C1000-059 books, C1000-059 pdf file download! Geekcert 100% real C1000-059 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert – C1000-059 certification exams – original questions and answers – success guaranteed.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C1000-059 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c1000-059.html

The following are the C1000-059 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C1000-059 dumps.The following questions and answers are from the latest C1000-059 free dumps. It will help you understand the validity of the latest C1000-059 dumps.

Question 1:

A new test to diagnose a disease is evaluated on 1152 people, and 106 people have the disease, and 1046 people do not have the disease. The test results are summarized below:

In this sample, how many cases are false positives and false negatives?

A. 33 false positives and 81 false negatives

B. 81 false positives and 73 false negatives

C. 73 false positives and 81 false negatives

D. 81 false positives and 33 false negatives

Correct Answer: A


Question 2:

With the help of AI algorithms, which type of analytics can help organizations make decisions based on facts and probability-weighted projections?

A. prescriptive analytics

B. cognitive analytics

C. predictive analytics

D. descriptive analytics

Correct Answer: A

Reference: https://www.investopedia.com/terms/p/prescriptive-analytics.asp


Question 3:

What is the technique called for vectorizing text data which matches the words in different sentences to determine if the sentences are similar?

A. Cup of Vectors

B. Box of Lexicon

C. Sack of Sentences

D. Bag of Words

Correct Answer: D

Reference: https://medium.com/@adriensieg/text-similarities-da019229c894


Question 4:

Which statement is true in the context of evaluating metrics for machine learning algorithms?

A. A random classifier has AUC (the area under ROC curve) of 0.5

B. Using only one evaluation metric is sufficient

C. The F-score is always equal to precision

D. Recall of 1 (100%) is always a good result

Correct Answer: B


Question 5:

When should median value be used instead of mean value for imputing missing data?

A. for skewed data

B. for real numbers

C. for normally distributed data

D. for large data sets

Correct Answer: D


Question 6:

Given the following matrix multiplication:

What is the value of P?

A. ?

B. 17

C. 12

D. ?

Correct Answer: C

Reference: https://www.mathsisfun.com/algebra/matrix-multiplying.html


Question 7:

A neural network is composed of a first affine transformation (affine1) followed by a ReLU non-linearity, followed by a second affine transformation (affine2). Which two explicit functions are implemented by this neural network? (Choose two.)

A. y = affine1(ReLU(affine2(x)))

B. y = max(affine1(x), affine2(x))

C. y = affine2(ReLU(affine1(x)))

D. y = affine2(max(affine1(x), 0))

E. y = ReLU(affine1(x), affine2(x))

Correct Answer: CD


Question 8:

The formula for recall is given by (True Positives) / (True Positives False Negatives).

What is the recall for this example?

A. 0.2

B. 0.25

C. 0.5

D. 0.33

Correct Answer: B

Reference: https://machinelearningmastery.com/precision-recall-and-f-measure-for-imbalanced- classification/


Question 9:

After importing a Jupyter notebook and CSV data file into IBM Watson Studio in the IBM Public Cloud project, it is discovered that the notebook code can no longer access the CSV file. What is the most likely reason for this problem?

A. CSV files cannot be used as data sources in Watson Studio.

B. The CSV file was converted to a binary blob and must be converted in the notebook code.

C. The CSV file is stored in a Cloud Object Storage.

D. The CSV file is stored in a Watson Machine Learning instance and is only accessible via REST API.

Correct Answer: C

Reference: https://github.com/IBM/watson-stock-market-predictor/blob/master/README.md


Question 10:

Determine the number of bigrams and trigrams in the sentence. “Data is the new oil”.

A. 3 bigrams, 3 trigrams

B. 4 bigrams, 4 trigrams

C. 3 bigrams, 4 trigrams

D. 4 bigrams, 3 trigrams

Correct Answer: A


Question 11:

Which is a technique that automates the handling of categorical variables?

A. binary encoding

B. decoding

C. autoencoding

D. one-hot encoding

Correct Answer: D

Reference: https://hub.packtpub.com/how-to-handle-categorical-data-for-machine-learning-algorithms/


Question 12:

Which two statements are correct about deploying machine learning models? (Choose two.)

A. It allows integration within business applications.

B. It makes it possible to create reports for management dynamically using specific parameters from executives.

C. It is critical for achieving high accuracy in training.

D. It is a necessary step in training and evaluating the performance of the models.

E. It is only possible on the cloud because they require a large amount of compute resources.

Correct Answer: CD


Question 13:

Which of the following entity extraction techniques would be best for the extraction of telephone numbers from a text document?

A. complex pattern-based

B. regex

C. statistical

D. dictionary

Correct Answer: C

Reference: https://www.researchgate.net/ publication/318093829_Developing_an_innovative_entity_extraction_method_for_unstructured_data


Question 14:

What statement is true about UTF-8?

A. It is encoding for Latin script.

B. It is rarely used today.

C. It is encoding for Unicode characters.

D. It is equal to ASCII.

Correct Answer: C

Reference: https://www.w3.org/International/questions/qa-what-is-encoding


Question 15:

Which test is applied to determine the relationship between two categorical variables?

A. paired t-test

B. chi squared test

C. z test

D. t-test

Correct Answer: B

Reference: https://www.pluralsight.com/guides/testing-for-relationships-between-categorical-variables- using-the-chi-square-test