HPE Aruba Certified

Free Providing Geekcert HP HPE6-A68 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

There is no need to worry when you are suffering the difficult time in the HPE Aruba Certified Newest HPE6-A68 exam questions exam preparation, Geekcert will assist you to pass the HPE Aruba Certified Newest HPE6-A68 vce dumps exam with latest update HPE Aruba Certified Jan 15,2022 Newest HPE6-A68 study guide Aruba Certified ClearPass Professional (ACCP) V6.7 PDF and VCE dumps. Geekcert has the most comprehensive HP exam preparation materials, covering each and every aspect of HPE Aruba Certified Newest HPE6-A68 exam questions Aruba Certified ClearPass Professional (ACCP) V6.7 exam curriculum. We ensure you 100% success in HPE Aruba Certified Newest HPE6-A68 pdf dumps exam.

Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass HPE6-A68 exams and get HPE6-A68 certifications easily. Geekcert – clear all your HPE6-A68 certification exams with Geekcert study guide. 100% pass rate and money back guarantee. get HPE6-A68 certification with Geekcert study materials and practice tests.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A68 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe6-a68.html

The following are the HPE6-A68 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A68 dumps.The following questions and answers are from the latest HPE6-A68 free dumps. It will help you understand the validity of the latest HPE6-A68 dumps.

Question 1:

Refer to the exhibit.

An AD user\’s department attribute value is configured as “QA”. The user authenticates from a laptop running MAC OS X. Which role is assigned to the user in ClearPass?

A. HR Local

B. Remote Employee

C. [Guest]

D. Executive

E. IOS Device

Correct Answer: C

None of the Listed Role Name conditions are met.


Question 2:

Refer to the exhibit.

Based on the Attribute configuration shown, which statement accurately describes the status of attribute values?

A. Only the attribute values of department and memberOf can be used in role mapping policies.

B. The attribute values of department, title, memberOf, telephoneNumber, and mail are directly applied as ClearPass.

C. Only the attribute value of company can be used in role mapping policies, not the other attributes.

D. The attribute values of department and memberOf are directly applied as ClearPass roles.

E. Only the attribute values of title, telephoneNumber, and mail can be used in role mapping policies.

Correct Answer: D


Question 3:

Which components can use Active Directory authorization attributes for the decision-making process? (Select two.)

A. Profiling policy

B. Certificate validation policy

C. Role Mapping policy

D. Enforcement policy

E. Posture policy

Correct Answer: CD

C: Role Mappings Page – Rules Editor Page Parameters

D: Enforcement Policy Attributes tab Parameters

References:

http://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/Aruba_CPPMOnlineHelp/Content/CPPM_UserGuide/identity/RoleMappingPolicies.html http://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/Aruba_CPPMOnlineHelp/Content/

CPPM_UserGuide/PolicySim/PS_Enforcement_Policy.htm


Question 4:

Which authorization servers are supported by ClearPass? (Select two.)

A. Aruba Controller

B. LDAP server

C. Cisco Controller

D. Active Directory

E. Aruba Mobility Access Switch

Correct Answer: BD

Authentication Sources can be one or more instances of the following examples:

1.

Active Directory

2.

LDAP Directory

3.

SQL DB

4.

Token Server

5.

Policy Manager local DB

References: ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide (October 2015), page 114 https://community.arubanetworks.com/aruba/attachments/aruba/SoftwareUserReferenceGuides/52/1/ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide.pdf


Question 5:

Which CLI command is used to upgrade the image of a ClearPass server?

A. Image update

B. System upgrade

C. Upgrade image

D. Reboot

E. Upgrade software

Correct Answer: B

When logged in as appadmin, you can manually install the Upgrade and Patch binaries imported via the CLI using the following commands:

1.

system update (for patches)

2.

system upgrade (for upgrades)

References: ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide (October 2015), page 564 https://community.arubanetworks.com/aruba/attachments/aruba/SoftwareUserReferenceGuides/52/1/ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide.pdf


Question 6:

Which steps are required to use ClearPass as a TACACS Authentication server for a network device? (Select two.)

A. Configure a TACACS Enforcement Profile on ClearPass for the desired privilege level.

B. Configure a RADIUS Enforcement Profile on ClearPass for the desired privilege level.

C. Configure ClearPass as an Authentication server on the network device.

D. Configure ClearPass roles on the network device.

E. Enable RADIUS accounting on the NAD.

Correct Answer: AC

You need to make sure you modify your policy (Configuration >> Enforcement >> Policies >> Edit – [Admin Network Login Policy]) and add your AD group settings in to the corresponding privilege level.


Question 7:

What are Operator Profiles used for?

A. to enforce role based access control for Aruba Controllers

B. to enforce role based access control for ClearPass Policy Manager admin users

C. to enforce role based access control for ClearPass Guest Admin users

D. to assign ClearPass roles to guest users

E. to map AD attributes to admin privilege levels in ClearPass Guest

Correct Answer: C

An operator profile determines what actions an operator is permitted to take when using ClearPass Guest.

References:

http://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/CPGuest_UG_HTML_6.5/Content/OperatorLog ins/OperatorProfiles.htm


Question 8:

Refer to the exhibit.

In the Aruba RADIUS dictionary shown, what is the purpose of the RADIUS attributes? In the Aruba RADIUS dictionary shown, what is the purpose of the RADIUS attributes?

A. to send information via RADIUS packets to Aruba NADs

B. to gather and send Aruba NAD information to ClearPass

C. to send information via RADIUS packets to clients

D. to gather information about Aruba NADs for ClearPass

E. to send CoA packets from ClearPass to the Aruba NAD

Correct Answer: C


Question 9:

Refer to the exhibit.

Based on the Guest Role Mapping Policy shown, what is the purpose of the Role Mapping Policy?

A. to display a role name on the Self-registration receipt page

B. to send a firewall role back to the controller based on the Guest User\’s Role ID

C. to assign Controller roles to guests

D. to assign three roles of [Contractor], [Guest] and [Employee] to every guest user

E. to create additional account roles for guest administrators to assign to guest accounts

Correct Answer: C


Question 10:

A customer wants all guests who access a company\’s guest network to have their accounts approved by the receptionist, before they are given access to the network. How should the network administrator set this up in ClearPass? (Select two.)

A. Enable sponsor approval confirmation in Receipt actions.

B. Configure SMTP messaging in the Policy Manager.

C. Configure a MAC caching service in the Policy Manager.

D. Configure a MAC auth service in the Policy Manager.

E. Enable sponsor approval in the captive portal authentication profile on the NAD.

Correct Answer: AD

A:

Sponsored self-registration is a means to allow guests to self-register, but not give them full access until a sponsor (could even be a central help desk) has approved the request. When the registration form is completed by the guest/user,

an on screen message is displayed for the guest stating the account requires approval.

Guests are disabled upon registration and need to wait on the receipt page for the confirmation until the login button gets enabled.

D.

Device Mac Authentication is designed for authenticating guest devices based on their MAC address.

References: ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide (October 2015), page 94

https://community.arubanetworks.com/aruba/attachments/aruba/SoftwareUserReferenceGuides/52/1/ClearPass Policy Manager 6.5 User Guide.pdf


Question 11:

Refer to the exhibit.

When configuring a Web Login Page in ClearPass Guest, the information shown is displayed. What is the page name field used for?

A. for forming the Web Login Page URL

B. for Administrators to access the PHP page, but not guests

C. for Administrators to reference the page only

D. for forming the Web Login Page URL where Administrators add guest users

E. for informing the Web Login Page URL and the page name that guests must configure on their laptop wireless supplicant.

Correct Answer: A

The Page Name is an identifier page name that will appear in the URL — for example, “/guest/page_name.php”.

References:

http://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/CPGuest_UG_HTML_6.5/Content/Configuratio n/CreateEditWebLogin.htm


Question 12:

Refer to the exhibit.

When configuring a Web Login Page in ClearPass Guest, the information shown is displayed. What is the Address field value `securelogin.arubanetworks.com\’ used for?

A. for ClearPass to send a TACACS request to the NAD

B. for appending to the Web Login URL, before the page name

C. for the client to POST the user credentials to the NAD

D. for ClearPass to send a RADIUS request to the NAD

E. for appending to the Web Login URL, after the page name.

Correct Answer: C


Question 13:

A university wants to deploy ClearPass with the Guest module. The university has two types that need to use web login authentication. The first type of users are students whose accounts are in an Active Directory server. The second type of

users are friends of students who need to self-register to access the network.

How should the service be set up in the Policy Manager for this network?

A. Guest User Repository and Active Directory server both as authentication sources

B. Active Directory server as the authentication source, and Guest User Repository as the authorization source

C. Guest User Repository as the authentication source, and Guest User Repository and Active Directory server as authorization sources

D. Either the Guest User Repository or Active Directory server should be the single authentication source

E. Guest User Repository as the authentication source and the Active Directory server as the authorization source

Correct Answer: A


Question 14:

An administrator enabled the Pre-auth check for their guest self-registration. At what stage in the registration process in this check performed?

A. after the user clicks the login button and after the NAD sends an authentication request

B. after the user self-registers but before the user logs in

C. after the user clicks the login button but before the NAD sends an authentication request

D. when a user is re-authenticating to the network

E. before the user self-registers

Correct Answer: C

The Onboard template is designed for configuration that allows to perform checks before allowing Onboard provisioning for Bring Your Own Device (BYOD) use-cases. This service creates an Onboard Pre-Auth service to check the user\’s credentials before starting the device provisioning process. This also creates an authorization service that checks whether a user\’s device can be provisioned using Onboard.


Question 15:

Refer to the exhibit.

Based on the guest Self-Registration with Sponsor Approval workflow shown, at which stage is an email request sent to the sponsor?

A. after `Guest Role (7)\’

B. after `Login Message page (5)\’

C. after `Submit form (3)\’

D. after `Automated NAS login (6)\’

E. after `Redirects (1)\’

Correct Answer: C

There\’s the Self Service part of provisioning one\’s information. Then the sponsor/operator part to confirm that guest is valid. Then the enablement via the sponsor/operator clicking \’confirm\’.

References: https://community.arubanetworks.com/t5/Security/Guest-Captive-Portal-sponsor-approval-architecture/td-p/267625