ACDS

Latest Update Free Version of 37820x Exam Study Guides

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your ACDS Apr 27,2022 Newest 37820x pdf 37820X – Avaya Midsize Solution Design exam. We will assist you clear the Newest 37820x vce exam with ACDS 37820x exam questions. We 37820x dumps are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 37820x preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 37820x free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 37820x dumps.Do you what to see some samples before 37820x exam? Check the following 37820x free dumps or download 37820x dumps here.

Question 1:

You are speaking with a customer who has a large multi-site enterprise, and limited IT staff to support a new communications system. They like the idea of housing the primary call control in a reliable data center, but do not have such an environment. In their business today. Local survivability is critical as reliable communications is a core function of their business. Based on these factors, which IP OfficeTM deployment model would meet the customer requirements?

A. Private Cloud

B. Public Cloud

C. Hybrid Cloud

D. On-Premise

Correct Answer: A


Question 2:

In an IP Office environment, which one can be run on the Vantage device?

A. Vantage Connect Client

B. Avaya IXTM Workplace Client

C. Avaya Equinox Attendant

D. IP Office Web Client

Correct Answer: B


Question 3:

With Avaya Spaces, which statement is true about the what users can do?

A. Guest level users can only text chat other users.

B. All levels of users can text chat and video call.

C. Only Member level users and above can video call.

D. Only the Owner/Admin level users can video call.

Correct Answer: C


Question 4:

What is one of the features of the Avaya VantageTM K165 that makes it different than the Avaya Vantage K175?

A. It has visible mechanical buttons.

B. It has a smaller touch screen.

C. It does not Include a camera.

D. It is not an all glass device.

Correct Answer: C


Question 5:

With the Basic level of account In Avaya Spaces, which statement about what users can do is true?

A. They can have direct online video calling but no video conferences.

B. They can host online video conferences with a maximum of 5 participants.

C. They can host online video conferences with a maximum of 15 participants.

D. They can host online voice conferences with a maximum of 15 participants.

Correct Answer: C


Question 6:

Your customer wants WIFI connectivity.

What Is the least costly Avaya DC- IP Phone model that supports WIFI connectivity?

A. J179

B. J169

C. J139

D. J129

Correct Answer: D


Question 7:

Your customer wants to create wallboards.

In addition to the Basic Avaya Call Reporting license, what is required to provide wallboard templates?

A. Realtime

B. Voice Recording Library

C. Custom reports

D. Agent Dashboards

Correct Answer: D


Question 8:

Your customer wants to edit the standard reports.

In addition to the Basic Avaya Call Reporting license, what is required to allow your customer to change

some of the 50 standard reports?

A. Recording Library

B. Agent Dashboards

C. Realtime

D. Custom reports

Correct Answer: B


Question 9:

With Avaya Equinox?Meetings online is the maximum number of participants for a Preferred VMR?

A. 50 participants

B. 25 participants

C. 100 participants

D. 500 participants

Correct Answer: A


Question 10:

Which statement is true about the various levels and the file sharing capabilities of Avaya Spaces users?

A. Only Member level users and above can share files.

B. Only Owner/Admin level users can share files.

C. All levels of users can share files.

D. File sharing is not a capability within Avaya Spaces.

Correct Answer: B


Question 11:

Your customer would like to use Deskphone mode, also called Shared Control, and they want to know if

they need to replace any of their deskphones.

Which phone does not support Shared Call Control?

A. 1100 Series

B. J129

C. DECT R4

D. 1200 Series

Correct Answer: A


Question 12:

With the Avaya J100 Series IXTM IP phones, which feature requires PoE Class 2?

A. The JBM24/JEM24 button module

B. The color display

C. The J100 wireless module

D. The built-in volume boost

Correct Answer: B


Question 13:

With the Avaya IX\'” Workplace Client, what is required to provide point-to-point audio and video calls?

A. One user with Office Worker licence, one user with Power User licence

B. Two users with Avaya Equinox?Meetings Online virtual meeting rooms

C. Two users with Avaya Equinox?Conferencing host licences

D. Two users with Power User licences

Correct Answer: B


Question 14:

For Avaya Equinox Meetings Online, In addition to capacity differences, which feature Is only offered in the Pro VMR?

A. Video room systems as participants

B. Web browser connectivity

C. Live broadcast for 750 viewers

D. Recording and playback

Correct Answer: A


Question 15:

With the Avaya IXTM Workplace Client, what is the minimum Avaya Spaces account that Is required send and receive Instant messages?

A. Basic

B. Plus

C. Business

D. Platinum

Correct Answer: A